Real Madrid: szívproblémája miatt megbukott az orvosin a brazil

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.10. 12:39
null
Lucas Silva (jobbról a második) megbukott a Sporting orvosi vizsgálatán (Fotó: Reuters)
Rémálommá vált Lucas Silva számára az orvosi rutinvizsgálat. A Real Madrid labdarúgóját a portugál bajnokságban szereplő Sporting szerződtette volna, azonban a klub orvosai szívproblémát fedeztek fel nála.

 

A brazil középpályás a Real Madrid kölcsönjátékosaként az előző szezonban a francia bajnokságban szereplő Olympique Marseille-ben játszott. Az idény végén visszatért Madridba, ahol nem számítottak rá. A portugál Sporting viszont szívesen megszerezte volna, ezért Lucas Silva a hétvégén Lisszabonba utazott. Az orvosi rutinvizsgálat azonban kimutatta, hogy a brazilnak szívproblémái vannak, így a portugál csapat elállt a szerződtetésétől.

Ezek után elképzelhető, hogy befejeződik Lucas Silva pályafutása. Ugyanakkor felvetődik a kérdés: a Cruzeirónál, a Real Madridnál és az Olympique Marseille-nél miért nem vették észre Silva szívproblémáit?

A 22 éves középpályás 2015 januárjában írt alá 2020-ig tartó szerződést a királyiakkal, miután 14 millió eurót fizettek érte a Cruzeirónak. Nem igazán tudott bizonyítani Madridban, a La Ligában és a Bajnokok Ligájában mindössze 396 perc jutott neki.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik