Barca: Coutinho túl sokba került a középpályás szerint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.08. 18:25
null
Ivan Rakitic sokallja új csapattársa árát (Fotó: AFP)
Kritikus véleményt fogalmazott meg a Philippe Coutinho-transzfer kapcsán az FC Barcelona horvát játékosa, Ivan Rakitic. A combsérülése miatt egyelőre pihenésre kényszerülő brazilért Rakitic szerint túlságosan sok pénzt fizetett a klub.

 

„Az én véleményem ugyan nem számít, de szerintem az ára kicsit magas. Bár tény, hogy a piac ezt diktálja” – mondta a katalánokat 2014 óta szolgáló középpályás.

A gránátvörös-kékeknél 187 meccsen 26 gólt szerző és ugyanennyi gólpasszt kiosztó futballista azonban hozzátette: „Minden nagyszerű játékost szívesen látunk itt. Gratulálok az elnöknek és mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy idekerüljön. Már ő is a család tagja, nagyon élvezni fogjuk a játékát – a világ legnagyobb klubjának futballistája.”

A Diario Gol nevű spanyol sportportál szerint azonban az árnál többről is szó lehet: információik szerint Rakitic korábban megmondta Lionel Messinek, Coutinho érkezése esetén elhagyja a Barcát.

Sajtóhírek szerint a katalán klub 120 millió eurót fizet a brazil játékjogáért a Liverpoolnak, egyéb feltételek teljesülése esetén további 40 millió jár a Poolnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik