H. D.
2019.12.27 19:23 Frissítve: 2019.12.27 19:24

Portugália: Cristiano Ronaldo elárulta, egy kicsit berúgott az Eb-győzelem után

Cristiano Ronaldo, a Juventus és a portugál labdarúgó-válogatott klasszisa hosszabb interjút adott a DAZN-nek, amiben több témát is érintett. A 34 éves támadó többek között elmesélte, hogy a 2016-os Európa-bajnokság után hogyan ünnepelt, valamint arról is szót ejtett, hogy saját véleménye szerint van-e hibája.

Cristiano Ronaldo elárulta, egy kicsit berúgott az Eb-győzelem után (Fotó: AFP)

 

„Az Európa-bajnoki cím volt pályafutásom legfontosabb győzelme. Nevettem, sírtam és egy kicsit be is rúgtam. A mérkőzés alatt annyit sírtam, hogy dehidratálttá váltam – lefújás után, az ünneplés közben pedig csak egy pohár pezsgőt ittam, de az is azonnal a fejembe szállt. Sosem szoktam alkoholt inni, de az egy különleges nap volt” – idézi a Marca Cristiano Ronaldo DAZN-nek adott nyilatkozatát.

Ezt követően a portugál klasszist arra kérték, hogy nevezze egy jó és egy rossz tulajdonságát.

„Intelligens vagyok. Hibák? Nincsenek hibáim, profi vagyok!” – fogalmazott Ronaldo, aki azt is elárulta, hogy az immár ikonikusnak számító „síííí!” gólöröme magától, teljesen természetes úton jött.

2022.11.06 03:00:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A „zebrák” négy egymás elleni mérkőzés után győzték le az Intert.

2022.11.03 00:09:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Úgy 36 millió euró járna Allegrinek, hiszen még több mint két év van hátra a szerződéséből. Ráadásul nem elhanyagolható szempont, hogy a hosszú távra megoldást jelentő nevek közül jelenleg csak Zinédine Zidane és Thomas Tuchel elérhető.

2022.10.17 21:41:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A vezetőség pajzsként használja a sérült játékosokat, Pogba és Chiesa visszatérésétől várják a csodát, de ez mellébeszélés. A Juventus stílusa most nem modern, nincs benne dinamika, sok és gyors futás, még kevesebb elöl a kreativitás, és persze a manapság hatékony letámadás, agresszív labdaszerzés sem működik.

2022.10.10 20:50:33

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nyilván nem véletlen Maradona mind sűrűbb emlegetése és a hozzá kapcsolódó párhuzamok. Eddig csak az argentin csillaggal a csapatban tudott bajnoki címet és európai kupát nyerni a Napoli. Márpedig ebben az idényben immár aligha lehet más a cél, mint begyűjteni egy nagy trófeát odahaza vagy Európában, az eddigi szereplés minden reményre feljogosítja a csapatot.

2022.10.08 05:31:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Kikaptak, így továbbra is nyeretlenek idegenben a „zebrák”.