Napoli: a maffiától ijedt meg a visszakozó német középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.30. 22:48
null
Amin Younes kedve elment Nápolytól
Amin Younes, az Ajax labdarúgócsapatának német válogatott középpályása állítólag azért (is) állt el egyoldalúan a Napolihoz szerződésétől, mert találkozott a helyi maffia néhány tagjával.

 

 

Két héttel ezelőtt megírtuk, hogy Amin Younes a nápolyiak szerint előszerződést kötött a Napolival, ő azonban tagadja ezt, és esze ágában sincs az olasz klubhoz igazolni.

A telegraaf.nl több okot is felsorolt, amelyek miatt a 24 éves játékos állítólag elállt a szerződéstől. Ezek egyike, hogy személyes látogatásakor gyakorlatilag sokkolta a város szegénysége és fejletlensége.

Szintén szerepet játszhatott a vezetőedzővel folytatott személyes beszélgetése, amely során Maurizio Sarri azt mondta neki, hogy az első fél éve az akklimatizációval telik majd, mivel egyelőre nincs szükségük rá. Márpedig korábban azt mondták neki, hogy sok játéklehetőséget kap, így bekerülhet a németek vb-keretébe.

A fő ok azonban állítólag az volt, hogy találkozott a Camorra – a Nápoly környékét uraló maffiaszervezet – néhány tagjával. A cikk arról nem tesz említést, hogy a Younes számára nem túl kellemes „randevúra” miért került sor.

Az állítólagos szerződésszegés miatt pereskedés előtt álló játékos még az Ajax labdarúgója, de az amszterdami klubnál a tartalékokhoz irányították, mivel a Heerenveen elleni bajnokin nem volt hajlandó csereként pályára lépni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik