Játékossors: aláírt a német válogatott a Napolinál, de tagadja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.15. 13:47
null
Egyelőre rejtély, milyen mezben láthatjuk a következő szezonban Amin Younest (Fotó: AFP)
Nincs könnyű helyzetben Amin Younes: az Ajax német válogatott labdarúgója állítólag előszerződést kötött az olasz élvonalbeli Napolival, ő azonban hevesen tagadja ezt. A nápolyiak persze ragaszkodnának a Konföderációs Kupát nyerő játékoshoz.

 

Ami biztos: Amin Younes szerződése a nyáron lejár az Ajaxnál. A 24 éves német válogatott futballista a télen megegyezett a Napolival, ám végül személyes okokra hivatkozva úgy döntött, nem igazol az olasz klubhoz. Lehet, hogy ezt későn tette? A Bild úgy tudja, előszerződést kötött a nápolyiakkal 2018 nyarától.

„Nevetséges lenne, ha egy többoldalas előszerződés nélkül, ami rendelkezik többek között a marketingjogokról, egyeztünk volna meg. Amelyen ráadásul 31 aláírás van – idézi a Radio Kiss Kiss Mattia Grassanit, a Napoli ügyvédjét. – Nem tudom, mire hivatkozva akarja megtámadni ezt a kontraktust. Jelen állás szerint Younes 2018. július elsejétől a Napoli játékosa lesz, ebből nem engedünk."

Grassani hozzátette: Younesnek elég nehéz lesz azt bizonyítani, hogy nem ő maga írta alá a fent említett szerződést, ráadásul vannak e-mailek is a középpályástól, amelyek bizonyítékként szolgálnak.

A német középpályás ennek ellenére a Bild szerint hevesen tagadja a megállapodást, a jövője pedig rendkívül homályosnak tűnik. Ezek után a Napoli aligha számítana rá, de az Ajaxnál sem számíthat sok jóra azok után, hogy a Heerenveen elleni bajnokin nem volt hajlandó csereként pályára lépni a hajrában – nem csoda, hogy az amszterdamiak a második csapathoz száműzték.

A Bild szerint korábbi klubja, a Borussia Mönchengladbach (amelyet 2015-ben hagyott el az Ajax kedvéért) szívesen látná ismét. Ugyanakkor az is kérdéses, hogy a Napoli jogi útra tereli-e a dolgot, mert abban az esetben, ha bizonyítja igazát az olasz klub, eltiltás is várhat Younesre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik