B. J.
2022.09.16 21:10 Frissítve: 2022.09.16 21:26

Belgium: Roberto Martínez elárulta, mikor tér vissza Lukaku

Remek formában kezdte az idényt a Chelsea-től az Interhez visszatérő belga labdarúgó, Romelu Lukaku, aki azonban megsérült augusztus végén – szövetségi kapitánya egy interjúban elárulta, hogy közel a visszatérés.

Fotó: AFP

 

A csatár combhajlító izma meggyógyul lassan a jelek szerint, legalábbis a szövetségi kapitánya, Roberto Martínez szerint nagyon közeli a visszatérés, noha a tréner nem nevezte a támadót a Nemzetek Ligája soron következő mérkőzéseire.

„Romelu sérülése szépen gyógyul, jól halad a felépülése – idézi a spanyol szakembert a Corriere dello Sport.Talán egy héten belül elkezdi már az edzéseket az Interrel. Óvatosságból nem hívtuk most be a válogatotthoz, jobb nem kockáztatni, mert ha a világbajnokság előtt esne vissza a sérülésébe, az nagyon problémás lenne.”

Lukaku csak kölcsönben van az Internél, vételi opció nélkül, és mint Beppe Marotta, a milánóiak vezérigazgatója elmondta, Thomas Tuchel menesztése nem érinti a jövőjét – Lukaku köztudottan nem ápolt jó viszonyt a német menedzserrel, ezért is hagyta el Londont.

2022.11.06 03:00:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A „zebrák” négy egymás elleni mérkőzés után győzték le az Intert.

2022.11.03 00:09:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Úgy 36 millió euró járna Allegrinek, hiszen még több mint két év van hátra a szerződéséből. Ráadásul nem elhanyagolható szempont, hogy a hosszú távra megoldást jelentő nevek közül jelenleg csak Zinédine Zidane és Thomas Tuchel elérhető.

2022.10.17 21:41:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A vezetőség pajzsként használja a sérült játékosokat, Pogba és Chiesa visszatérésétől várják a csodát, de ez mellébeszélés. A Juventus stílusa most nem modern, nincs benne dinamika, sok és gyors futás, még kevesebb elöl a kreativitás, és persze a manapság hatékony letámadás, agresszív labdaszerzés sem működik.

2022.10.10 20:50:33

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nyilván nem véletlen Maradona mind sűrűbb emlegetése és a hozzá kapcsolódó párhuzamok. Eddig csak az argentin csillaggal a csapatban tudott bajnoki címet és európai kupát nyerni a Napoli. Márpedig ebben az idényben immár aligha lehet más a cél, mint begyűjteni egy nagy trófeát odahaza vagy Európában, az eddigi szereplés minden reményre feljogosítja a csapatot.

2022.10.08 05:31:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Kikaptak, így továbbra is nyeretlenek idegenben a „zebrák”.