Belgium: Roberto Martínez elárulta, mikor tér vissza Lukaku

B. J.B. J.
2022.09.16. 21:10
null
Fotó: AFP
Remek formában kezdte az idényt a Chelsea-től az Interhez visszatérő belga labdarúgó, Romelu Lukaku, aki azonban megsérült augusztus végén – szövetségi kapitánya egy interjúban elárulta, hogy közel a visszatérés.

 

A csatár combhajlító izma meggyógyul lassan a jelek szerint, legalábbis a szövetségi kapitánya, Roberto Martínez szerint nagyon közeli a visszatérés, noha a tréner nem nevezte a támadót a Nemzetek Ligája soron következő mérkőzéseire.

„Romelu sérülése szépen gyógyul, jól halad a felépülése – idézi a spanyol szakembert a Corriere dello Sport.Talán egy héten belül elkezdi már az edzéseket az Interrel. Óvatosságból nem hívtuk most be a válogatotthoz, jobb nem kockáztatni, mert ha a világbajnokság előtt esne vissza a sérülésébe, az nagyon problémás lenne.”

Lukaku csak kölcsönben van az Internél, vételi opció nélkül, és mint Beppe Marotta, a milánóiak vezérigazgatója elmondta, Thomas Tuchel menesztése nem érinti a jövőjét – Lukaku köztudottan nem ápolt jó viszonyt a német menedzserrel, ezért is hagyta el Londont.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek