Találatok a Vágó Attila címkére

Találatok száma: 60

Női kézi NB I: új vezetőedzőt neveztek ki Dunaújvárosban

2022-07-22 18:17:49

Az eddigi vezetőedző, Vágó Attila helyett a jövőben Rapatyi Tamás irányítja a szakmai munkát a női kézilabda NB I-ben szereplő DKKA-nál – tudtuk meg a dunaújvárosi csapat hivatalos honlapjáról.

női kézilabda NB I Vágó Attila Rapatyi Tamás Dunaújváros kézilabda DVSC DKKA

FTC: Vágó Fanny édesapja lett a női csapat új másodedzője

2022-01-11 11:34:48

Változás történt a Ferencváros női labdarúgócsapatának szakmai stábjában: Vágó Fanny játékos-edző munkáját a továbbiakban édesapja, a magyar női válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Vágó Attila segíti – számolt be róla a fővárosi klub a hivatalos honlapján.

női labdarúgás női foci Vágó Fanny Vágó Attila Ferencváros FTC

NB III: hat meccs után lemondott Vágó Attila a Szegedi VSE-nél

2020-08-27 00:02:59

A Taksony elleni szerdai 2–0-s vereség után lemondott Vágó Attila, a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Szegedi VSE vezetőedzője – számolt be róla a delmagyar.hu.

edzőváltás Vágó Attila Szegedi VSE NB III Közép-csoport NB III

Női kézi NB I: készen áll a kihívásra a Dunaújváros új edzője

2020-05-13 12:07:35

Első évében erős középcsapatot szeretne formálni a Dunaújvárosból Vágó Attila, aki életében először irányít élvonalbeli együttest. 

női kézilabda NB I Vágó Attila Dunaújváros kézilabda Dunaújváros

Női kézi: a nyártól Vágó Attila lesz a Dunaújváros vezetőedzője

2020-03-11 19:21:59

A távozó György László helyére Vágó Attila érkezik Dunaújvárosba, így ő lesz a következő szezontól a DKKA női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

női kézilabda Vágó Attila György László Dunaújváros kézilabda

Edzősors: Székelyföldön állt munkába a korábbi magyar kapitány

2020-01-15 11:14:30

Vágó Attila lett a székelyudvarhelyi Vasas Femina vezetőedzője – jelentette be a román női labdarúgó élvonalban szereplő (jelenleg a 4. helyen álló) együttes.

női foci Vágó Attila Vasas Femina

NB III: edzőcsere Salgótarjánban, utód házon belülről

2019-04-11 16:41:36

Leváltották Vágó Attilát, az NB III Keleti csoportjában utolsó helyen álló Salgótarjáni BTC vezetőedzőjét. Mint Szemán Norbert, az SBTC Kft. ügyvezetője elmondta, az utóbbi hetek gyenge szereplése után valahogyan fel akarják rázni a csapatot, és könnyebb az edzőt elküldeni, mint lecserélni az egész keretet.

Vágó Attila Salgótarján NB III

MLSZ: öt hónapra kizárhatják a Kaposvárt az átigazolásokból

2018-10-02 18:44:03

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) öt hónapra kizárhatja az átigazolásokból az NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczit, ha a somogyi klub nem tesz eleget az Ivancsics Gellért szerződésében vállalt pénzügyi kötelezettségeinek. Az MLSZ fegyelmi bizottsága október 2-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

fegyelmi határozatok Vágó Attila MLSZ Kaposvár Ivancsics Gellért Boér Gábor

Ilyen még sohasem történt az egycsoportos NB II-ben!

2018-09-07 13:45:05

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Még nem fordult elő az egycsoportos labdarúgó NB II 2013-as bevezetése óta, hogy hét fordulót követően három trénertől is megváljanak. Most azonban ennek is eljött az ideje, sőt, két nap leforgása alatt köszöntek el három edzőtől – elsőként a Csákvártól elszenvedett 3–1-es vereség után Mészöly Gézával bontottak szerződést az ETO FC Győrnél, kisvártatva a kiválóan rajtoló, 3. helyen álló ZTE FC-nél Nagy Tamás munkáját köszönték meg (az ő utódja már meg is van Dobos Barna személyében), míg végül Siófokon Varga Attilát menesztették. A Nemzeti Sport Online utánajárt, hogy az előző években mikor történtek meg az első edzőváltások a csapatoknál – a 2013–2014-es bajnokság hasonlít a leginkább e tekintetben a futó szezonhoz, hiszen akkor csak nyolc forduló kellett ahhoz, hogy három trénertől is elköszönjenek.

labdarúgó NB II edzőváltás edzősors Zoran Szpisljak Zoran Kuntics Véber György

NB III: régi-új edzővel vág neki az új évnek a Veszprém

2017-12-31 13:16:19

Vágó Attila visszatér Veszprémbe, ő veszi át a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő VLS Veszprém irányítását – írja a veol.hu.

Vágó Attila Veszprém

Csíkszereda: „Csapatot nem lehet cserélni, új edző kellett” – Vágó Attila helyett

2017-09-19 14:01:20

A román harmadosztályban feljutásra törő FK Csíkszereda négy bajnoki után menesztette a csapat nyáron érkezett edzőjét, a salgótarjáni születésű, korábban többek között a magyar női válogatottat és több NB I-es férfigárdát is irányító Vágó Attilát.

Vágó Attila Románia Liga III FK Csíkszereda Csíkszereda Bálint László

NB III: már nem Vágó Attila a Somosi TC vezetőedzője

2017-01-13 11:48:13

Vágó Attila helyett Bari Jenő irányításával vág neki a tavaszi idénynek a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Somosi TC Salgótarján – számolt be róla a klub honlapja.

edzőváltás Vágó Attila Somosi TC NB III Keleti csoport NB III

NB II: Vágó visszatérhet Szolnokra, de kiket irányítana?

2016-05-28 18:53:31

A Nemzeti Sport Online információja szerint Csábi József szakmai igazgatóként, míg Vágó Attila vezetőedzőként dolgozhat a nyártól a Szolnok labdarúgócsapatánál.

Csábi József NB II Szolnok Vágó Attila

NB II: már nem Vágó Attila az SZTK vezetőedzője – hivatalos

2016-04-05 10:24:28

A labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós a hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport Online korábbi értesülését, mely szerint Vágó Attila távozik a vezetőedzői posztról. Az 56 esztendős szakembert Tamási Zoltán követi a kispadon, segítői Pintér Zoltán és Borsos Vilmos lesznek.

Vágó Attila Tamási Zoltán Szigetszentmiklós SZTK NB II

NB II: a kudarcsorozat végül az edző állásába került

2016-04-04 23:09:20

A Nemzeti Sport információi szerint edzőt vált a labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erima: a tizenkét mérkőzés óta nyeretlen szigetszentmiklósiaknál várhatóan Tamási Zoltán követi Vágó Attilát a szakvezetői poszton. A klub kedd délelőtt a hivatalos honlapján megerősítette értesülésünket.

Vágó Attila Tamási Zoltán Szigetszentmiklós SZTK NB II

NB III: eltiltását töltő edzőt szerződtetett a Magyaróvár

2015-06-09 12:50:38

Edzőt váltott az NB III-ban szereplő Mosonmagyaróvár labdarúgócsapata. Az együttest 2014 tavaszától irányító Tiba Zoltán helyett a következő szezontól Vágó Attila veszi át a vezetőedzői posztot a a csapatban. A pályaedző személyéről is a héten döntenek.

labdarúgás edzőváltás edző Vágó Attila Tiba Zoltán Mosonmagyaróvár

Edzősors: sírkő vágta le az eltiltott Vágó Attila ujjait

2015-01-22 15:49:18

Tavaly nyáron Vágó Attila irányításával kezdte meg az idényt a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós, a trénert azonban az MLSZ fegyelmi bizottsága egy évre eltiltotta rasszista megnyilvánulás miatt, a klub pedig felbontotta szerződését. A tettet tagadó tréner számára azonban tartogatott még egy borzasztó esetet a 2014-es év.

edzősors Vágó Attila SZTK

NB II: szerződést bontott az SZTK-Erima Vágó Attilával

2014-11-01 18:21:57

A labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erima ügyvezető igazgatója, Potoczki Tamás a klub honlapján megjelent nyilatkozatban elmondta, hogy a klub vezetősége szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével, Vágó Attilával, mivel az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága nem változtatta meg a szakember 12 hónapra szóló eltiltását.

Vágó Attila Szigetszentmiklós NB II

MLSZ: Vágó jobban járt volna, ha nem fellebbez, még fizethet is

2014-10-31 12:25:52

Hiába fellebbezett Vágó Attila, a Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága helybenhagyta a Szigetszentmiklós vezetőedzőjére kiszabott 12 hónapos eltiltást, sőt még 200 ezer forintos pénzbüntetéssel is súlyosbította a szakember büntetését.

Újpest fellebbezés fegyelmi Vágó Attila SZTK MLSZ

NB II: a jövő héten dőlhet el a zsidózással vádolt edző ügye

2014-10-15 17:31:24

Amint arról már beszámoltunk, az MLSZ fegyelmi bizottsága 12 hónapos eltiltással büntette a Vasas elleni mérkőzésen tanúsított rasszista megnyilvánulás miatt Vágó Attilát. A labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erima vezetőedzőjét tegnap hallgatta meg a fegyelmi testület, a tréner ezután nyújt be fellebbezést az ítélet ellen.

rasszizmus Vágó Attila Szigetszentmiklós NB II