Találatok a Siti Bea címkére

Találatok száma: 58

Siti Beáta nem álmodott nagy karrierről, Európa-bajnok, olimpiai és vb-ezüstérmes lett

2023-09-23 09:07:08

Az 50. életévét ma betöltő, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-, KEK- és EHF-kupa-győztes korábbi válogatott klasszis kézilabdázó többek között játékos-pályafutásáról, edzői tevékenységéről és a magyar női szakág előtt álló jövőről is beszélt ünnepi interjúnkban.

interjú Siti Bea Képes Sport

Női kézi: Siti Beáta további két évig a NEKA utánpótlásedzője

2020-06-10 10:41:55

Újabb két évvel meghosszabbította szerződését Siti Beáta, a Nemzeti Kézilabda Akadémia edzője. A szakember a női szakág munkatársaként 2016 óta irányítja a NEKA csapatait, és örül annak, hogy motivált, elhivatott gyerekkel dolgozhat együtt nap mint nap.

kézilabda Siti Beáta Siti Bea NEKA

Női kézi: 15 éve nyert a Cornexi a Győr elleni EHF-kupa-döntőben

2020-05-21 15:48:58

A beázott csarnok, az FTC és a Győr sem volt akadály, avagy tizenöt éve így nyerte meg az egyetlen „magyar döntőt” a székesfehérvári Cornexi női kézilabdacsapata.

női kézilabda női kézi EHF-kupa Siti Bea Győri ETO EHF-kupa Cornexi

Női kézi-vb: „A fiataloknak olyan terhet kellett vinniük, ami még túl sok volt nekik”

2019-12-20 14:37:29

A magyar női kézilabda-válogatott másodedzője, Siti Bea a Vaxerencse nevet viselő podcastban értékelte a számunkra 14. hellyel véget érő világbajnokságot. Kim Rasmussen segítője többek között a játékosaink formájáról, a játékvezetők munkájáról és a szövetségi kapitány felfüggesztéséről is elmondta a véleményét.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Siti Bea

Női kézi: „Kevés dologban vesszük fel a versenyt a nemzetközi elittel”

2019-12-19 13:35:17

„Van egy olyan állandó változás az életünkben, ami miatt vissza kell menni az alapokhoz. Nagyon nehéz taktikailag továbblépni, amikor ilyen jellegű rotáció van magában az emberanyagban” – mondta a női kézilabda-válogatott másodedzője, Siti Beáta a nemzeti csapat összetételével kapcsolatban. A világbajnoki szereplésről, Kim Rasmussen felfüggesztéséről és a kapitánykérdésről is szó volt a Digi Sport reggeli műsorában.

női kézilabda-válogatott női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Siti Bea Kim Rasmussen

Női kézi-vb: Három-négy edzés hiányzott – Siti Bea

2019-12-10 04:12:49

Siti Beáta másodedző szerint három-négy edzés hiányzott ahhoz, hogy a magyar női kézilabda-válogatott megfelelő ritmusban tudjon játszani a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, amelyen 14. helyezettként zárt.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Siti Bea

Női kézi-vb: Számunkra most kezdődik a vébé – Bulatovics a magyar meccs előtt

2019-12-02 12:36:04

A hétfői szünnapot követően kedden, magyar idő szerint reggel 7 órától Montenegró vár a magyar női kézilabda-válogatottra a Japánban zajló világbajnokságon. A továbbjutás miatt nagy csatára van kilátás, de az ellenfélre egyébként is jellemző ez a fajta harcmodor, amire előre fel kell készülnünk.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Siti Bea

Női kézi BL: Rasmussen szerint a Győr a négyes döntő esélyese

2019-05-10 10:21:51

A női szövetségi kapitány és segítője, valamint a Telekom Veszprém szintén BL-elődöntős férfi csapatának edzője szerint is a Győri ETO a hétvégi négyes döntő legnagyobb esélyese.

Győri Audi ETO KC David Davis Kim Rasmussen Siti Bea női kézi BL női kézi BL final four

Női kézi Eb: Kovacsics a világelithez tartozik – Szabó Edina

2018-12-18 21:44:25

A Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában Siti Bea, a magyar női kézilabda-válogatott másodedzője és Szabó Edina, az Érd vezetőedzője értékelte a női Európa-bajnokságot. Szóba került többek az is, hogy Kovacsics Anikó már a világelithez tartozik. Ferencvárosi csapattársa, Háfra Noémi telefonon jelentkezett be, és elárulta, ha másfél évvel ezelőtt valaki azt mondja neki, hogy itt fog tartani, ahol most, akkor kinevette volna.

női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Szabó Edina Siti Bea Kovacsics Anikó

Női kézi Eb: El kell ismerni, norvégfóbiánk van – Siti Beáta

2018-12-08 18:49:05

Siti Beáta másodedző szerint a magyar női kézilabda-válogatottnak fóbiája van Norvégia csapatával szemben, ezért kapott ki 13 góllal a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában péntek este.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézi Eb norvég női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott Siti Bea

Női kézi Eb: Mi volt a legnagyobb különbség? Minden – Rasmussen

2018-12-07 22:59:50

Mint arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott nagy különbségű, 38–25-ös vereséget szenvedett a címvédő Norvégiától a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjében. Kim Rasmussen szövetségi kapitány a mérkőzést közvetítő elmondta, a két csapat nem volt egy súlycsoportban ezen a meccsen.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Tóth Gabriella

Női kézi-vb: Görbicz szinte biztosan játszik a nyolcaddöntőben

2017-12-10 10:33:05

Szinte biztos, hogy Görbicz Anita, a magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitánya kisebb térdsérülése ellenére játszhat a németországi világbajnokság nyolcaddöntőjében vasárnap délután Franciaország legjobbjai ellen.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda-világbajnokság női kézi-vb kézilabda Siti Bea Görbicz Anita

„Játékosként is inkább tettem a dolgomat csendben, nem voltam celeb”

2017-12-02 10:55:14

Siti Beáról közismert, hogy az elmúlt 25 év egyik legjobb magyar irányítója volt, nyert BL-t, Eb-t, van ezüstje olimpiáról és világbajnokságról. Hogy Karl Erik Böhn, Hajdu János, az Elek Gábor, Ambros Martín duó és most Kim Rasmussen mellett a női kézilabda-válogatott másodedzője, s a Nemzeti Kézilabda Akadémián serdülő lánycsapatot irányít. Ezúttal azonban nem a dicső múltról meg a kezdődő vb-ről beszélgettünk vele, hanem ezek kapcsán fontosabb kérdésekről: hogyan érdemes embereket nevelni; kell-e félni attól, hogy hibázunk; hogyan egyensúlyozzon ambíció és boldogság között az, aki annak örül igazán, ha másoknak segíthet. No meg Siti Beáról.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Siti Bea Kim Rasmussen

NS Hosszabbítás: Siti Bea jó zsaruról és rossz zsaruról

2017-12-01 19:32:42

A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk.

női kézilabda-vb magyar női kézilabda-válogatott Siti Bea hosszabbítás

Női kézi: Fantasztikus lehetőség ez – Ambros Martín

2016-02-02 18:41:27

A Győri Audi ETO LC–Budaörs női bajnoki kézilabda-mérkőzés előtt a hazaiak vezetőedzője, Ambros Martín nyilatkozott  az M4 Sportnak arról, hogy kinevezték a magyar női válogatott élére Siti Beáta és Elek Gábor mellé.

magyar női kézilabda-válogatott Siti Bea Győri Audi ETO KC Elek Gábor Ambros Martín

Az Elek, Martín páros irányít a nőknél; Dujsebajev távozott

2016-02-02 12:35:49

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége keddi ülésén értékelte a férfiválogatott Európa-bajnoki szereplését, majd sajtótájékoztató keretében számolt be a meghozott döntésekről. Eldőlt, hogy Talant Dujsebajev távozik a férfiválogatott éléről. A női válogatott irányítását ideiglenesen a két topklub vezetőedzője, Elek Gábor (FTC-Rail Cargo Hungaria), illetve Ambros Martín (Győri Audi ETO KC) veszi át, mellettük Siti Bea (Fehérvár KC), a nemzeti csapat korábbi másodedzője is a stáb tagja.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Talant Dujsebajev

Női kézi Eb: Ha nem itthon játszanánk, jobban menne - Siti

2014-12-17 08:37:59

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Siti Bea, a Fehérvár KC másodedzője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, kisebb lenne a nyomás a magyar női kézilabda-válogatotton, ha nem hazai rendezésű lenne az Európa-bajnokság.

női kézi Eb magyar női kézilabda válogatott Siti Bea

Női kézi Eb: „Már most hihetetlen a hangulat a csarnokban”

2014-12-07 19:41:19

Siti Beát, a Fehérvár KC másodedzőjét kérdeztük, hogy mit vár a kézilabda Eb-től és a győri csoportmeccsektől.

videó női kézi Eb Siti Bea NSO Tv

Videó: melós csapatával döntőig menetelne a Fehérvár

2014-03-13 14:21:54

Négy közé jutott a női kézilabda EHF-kupában a Fehérvár KC, a fináléba kerülésért pedig a dán Esbjergen keresztül vezet az út. Siti Bea, a fehérváriak másodedzője az NSO Tv-nek úgy nyilatkozott, hogy a bajnokságra ugyanúgy koncentrálnak, mint eddig, de az EHF-kupa jelenleg prioritást élvez. Tilinger Tamara és Siti Eszter, a Fehérvár KC játékosai szerint egy lépésre a döntőtől már nem szabad hibázni.

videó Siti Eszter Siti Bea Fehérvár kézilabda EHF-kupa