Találatok a Sisa Tibor címkére

Találatok száma: 134

Sisa Tibor üzent a két éve megszűnt olaszliszkai csapatnak

2022-07-23 19:25:37

A számos NB I-es csapatnál dolgozó, U19-es Eb-bronzérmes válogatottat vezető edző mellett Pisont István, Egervári Sándor, Plotár Gyula, Farkas Simon és Osváth László is szólt az olaszliszkaiakhoz, ösztönözve őket a két éve megszűnt futballcsapat újjászervezésére. A sátoraljaújhelyi, július 30-i záró ünnepséghez közeledő Hátsó füves futballmentő túra utolsó előtti állomásán Sisa Tibor, Pisont István és Farkas Simon szerelést húzott. Szabóky Zsolt videoriportja.

Sisa Tibor Hátsó füves

Bemutató: megjelent Sisa Tibor labdarúgóedző új könyve

2019-07-31 12:35:47

Megjelent Sisa Tibor labdarúgóedző új könyve, amelynek témája a csapatszintű döntésképesség és kreativitás fejlesztése, valamint ehhez kapcsolódóan a jelrendszer alkalmazása a sportágban.

könyvbemutató könyv Sisa Tibor

„Nem C. Ronaldo hasát kell másolnunk” – a magyar edzőképzés változásai 2 év alatt

2019-01-17 16:05:08

Két évvel ezelőtt állt munkába a Magyar Labdarúgó-szövetségnél a német Jörg Daniellel együtt érkező, az arab világból hazatérő Sisa Tibor, aki azóta is ellátja az edzőképzés igazgatóhelyettesi feladatait. Tavaly az első könyve után egy új, innovatív és interaktív könyve is megjelent, ami akár tankönyvként szolgálhat a képzésben résztvevők számára vagy az utánpótlásképzés programjában. A szakemberrel az edzőképzésben folyó gyakorlati munkáról, célokról beszélgettünk idén újra induló Szemléletváltás című sorozatunk keretében, melyben olyan, a labdarúgáshoz (is) köthető, itthon újdonságnak számító kezdeményezésekkel vagy kevésbé ismert módszerekkel, megközelítési módokkal foglalkozunk, amelyek hosszú távon a magyar futballban egyfajta szemléletváltást eredményezhetnek.

szemléletváltás kooperatív tanulás kooperatív oktatás edzőképzés Sisa Tibor MLSZ

Ilyen még sohasem történt az egycsoportos NB II-ben!

2018-09-07 13:45:05

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Még nem fordult elő az egycsoportos labdarúgó NB II 2013-as bevezetése óta, hogy hét fordulót követően három trénertől is megváljanak. Most azonban ennek is eljött az ideje, sőt, két nap leforgása alatt köszöntek el három edzőtől – elsőként a Csákvártól elszenvedett 3–1-es vereség után Mészöly Gézával bontottak szerződést az ETO FC Győrnél, kisvártatva a kiválóan rajtoló, 3. helyen álló ZTE FC-nél Nagy Tamás munkáját köszönték meg (az ő utódja már meg is van Dobos Barna személyében), míg végül Siófokon Varga Attilát menesztették. A Nemzeti Sport Online utánajárt, hogy az előző években mikor történtek meg az első edzőváltások a csapatoknál – a 2013–2014-es bajnokság hasonlít a leginkább e tekintetben a futó szezonhoz, hiszen akkor csak nyolc forduló kellett ahhoz, hogy három trénertől is elköszönjenek.

labdarúgó NB II edzőváltás edzősors Zoran Szpisljak Zoran Kuntics Véber György

MLSZ: a német szövetségtől érkezik az edzőképzés vezetője

2016-12-21 14:50:35

A Német Labdarúgó-szövetségnél csaknem két évtizedes tapasztalattal és kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkező Jörg Daniel veszi át a magyar edzőképzés vezetését – adta hírül hivatalos honlapján, az mlsz.hu-n a Magyar Labdarúgó-szövetség.

edzőképzés Sisa Tibor MLSZ Jörg Daniel

NB II: újabb két edzőjelölt a mezőkövesdi kispadra

2015-11-10 18:18:18

A Nemzeti Sport Online információi szerint Dajka László és Márton Gábor is szóba került jelöltként az új edzőt kereső NB II-es labdarúgócsapat, a Mezőkövesd kispadjára.

edzőváltás Szanyó Károly Sisa Tibor NB II Márton Gábor Mezőkövesd

NB II: Szanyó és Sisa is képbe került a Mezőkövesdnél

2015-11-10 10:25:47

A labdarúgó NB II 4. helyén álló Mezőkövesd vezetőedzője, Benczés Miklós vasárnap a Budaörs elleni 2–0-s vereséget követően úgy döntött, felajánlja lemondását.

Tóth László Szanyó Károly Sisa Tibor NB II Mezőkövesd Benczés Miklós

NB II: Sisa Tibor távozik az utolsó helyezettől – hivatalos

2015-11-03 10:43:53

A labdarúgó NB II utolsó helyén álló Vác FC közös megegyezéssel megszünteti Sisa Tibor vezetőedző szerződését – adta hírül a klub Facebook-oldala.

Vác Sisa Tibor NB II

NB II: nincs edzőkérdés Vácon, töretlen a bizalom Sisa iránt

2015-10-07 12:32:43

Gyengén szerepel a labdarúgó NB II-ben az újonc Vác FC, a csapat három szerzett ponttal az utolsó helyen áll a bajnokságban, ennek ellenére a klubnál szóba sem került Sisa Tibor vezetőedző menesztése.

edzősors Vác Sisa Tibor NB II

Vért és verítéket ígér Sisa – és dacból is bent tartaná a Vácot

2015-08-01 02:29:30

Két és fél év után ismét profi bajnokságban állhat rajthoz a Vác labdarúgócsapata, miután Csank János vezetésével a Pest megyei első osztályú és az NB III-as bajnokságot is megnyerte. A tapasztalt tréner a nyáron a ZTE-hez szerződött, helyére Sisa Tibor érkezett, aki tudja, a piros-kékek célja csakis a bennmaradás lehet az NB II-ben. A klub alkalmazottai eközben azonban fáradoznak, hogy a hazai meccseket Vácott rendezhessék meg, mivel az MLSZ-ellenőrök a legutóbbi biztonságtechnikai bejáráson hiányosságokat tapasztaltak.

labdarúgó NB II Vác FC Vác Sisa Tibor Orbán Levente NB II

NB II: visszatérhet a korábbi kedvenc a Váchoz

2015-06-30 17:35:07

Az új edző, Sisa Tibor irányításával, harminc játékossal június 22-én megkezdte a felkészülést a Vác FC az NB II-es idényre – a keretben egyelőre egy biztos változás van, Greff Ádám visszavonul, míg a váci szurkolók korábbi kedvence, Hajdú Norbert visszatérhet a piros-kékekhez.

Hajdú Norbert NB II Rusvay Gergely Sisa Tibor Vác magyar átigazolás

NB II: Sisa Tibor a Vác új edzője – hivatalos

2015-06-18 11:30:51

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései, hiszen a labdarúgó NB II újonca, a Vác FC megállapodott Sisa Tiborral, aki tizenhárom év után tér vissza a piros-kékekhez és két évre kötelezi el magát a klubhoz.

edzősors Vác Sisa Tibor NB II

NB II: Sisa Tibort szeretné vezetőedzőnek az újonc

2015-06-12 20:42:56

A vezetőedzőt kereső Vác felvette a kapcsolatot Sisa Tiborral, a labdarúgó NB II egyik újonca megkezdte az egyeztetést a szakemberrel – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Vác Sisa Tibor NB III NB II

NB II: távozik Gyirmótról a máshonnan ajánlatot kapó Sisa

2015-06-02 19:49:20

Mivel ajánlatot kapott máshonnan, Sisa Tibor vezetőedző nem hosszabbítja meg a Gyirmót FC Győrrel június 30-án lejáró szerződését – számolt be róla a klub honlapja.

edzőváltás Sisa Tibor NB II Gyirmót

DVTK: Sisa Tibor reagált Luque őt érő kritikájára

2014-01-24 10:45:02

A Magyar Lelátónak adott interjúban a Diósgyőr korábbi spanyol játékosa, José Luque mondta el véleményét korábbi edzőiről. A spanyol futballista szerint Sisa Tibor nem volt a DVTK szintjének megfelelő tréner, sem adottságait, sem szakmai tudását tekintve. Szerinte neki alacsonyabb osztályú csapatot kellett volna irányítania, nem a DVTK-t. A jelenleg az NB II-es Gyirmótnál dolgozó szakember a Nemzeti Sport Online-nak küldött levélben reagált a légiós kritikájára, és felidézte diósgyőri munkásságát, korábbi edzői pályafutását is. Sisa Tibor levelét változtatás nélkül közöljük.

Sisa Tibor NB I José Luque DVTK

DVTK: Benczésből még szövetségi kapitány is lehet - Luque

2014-01-21 15:35:49

José Luque, a Diósgyőr korábbi légiósa edzői pályája elején jár, és azt tervezi, hogy ha sikeressé válik a szakmában, egyszer visszatér a DVTK-hoz, és a klub edzőjének áll – akár korábbi csapattársával, Paco Gallardóval együtt. A már edzőként dolgozó spanyol elmondta, magyar edzői közül csak Benczés Miklóst tartja nagyra (nem lepődne meg, ha egyszer szövetségi kapitány lenne), Szentes Lázárt és Sisa Tibort nem.

Szentes Lázár Sisa Tibor José Luque Diósgyőr DVTK Benczés Miklós

Új koncepció alapján dolgoznak a változatlan célért Gyirmóton

2013-09-26 13:55:35

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Fiatal magyar tehetségek és rutinos játékosok egyvelegére építenek a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrnél, és bíznak benne, hogy két éven belül sikerül elérni a hőn áhított célt, az első osztályba jutást.

Sisa Tibor NB II Gyirmót FC Győr Gyirmót

NB II: az MTK és az ETO ellen is edződik a Gyirmót

2013-06-21 11:38:29

Folyamatosan zajlik a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC felkészülési programjának kialakítása: a Puskás Akadémia, az MTK és a bajnok Győri ETO ellen már biztosan pályára lép az új vezetőedző, Sisa Tibor legénysége.

felkészülés Sisa Tibor NB II Gyirmót

NB II: Sisa Tibor lett a Gyirmót új vezetőedzője

2013-06-13 18:07:57

Sisa Tibor lesz a másodosztályú Gyirmót labdarúgócsapatának új vezetőedzője: a szakember kétéves megállapodást kötött a sárga-kékekkel – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

magyar átigazolás Sisa Tibor NB II Gyirmót

DVTK: lehetetlenné vált a korábbi erőnléti edző munkája

2013-04-24 22:25:42

Javier Reyes jól érezte magát a Diósgyőr labdarúgócsapatának erőnléti edzőjeként, az előző szezon végén mégis elhagyta Miskolcot. A spanyol szakember az amigeleken.hu nevű szurkolói portálnak adott hosszabb interjút, amelyben távozásáról is beszélt.

Szentes Lázár Sisa Tibor NB I Javier Reyes Diósgyőr DVTK