Találatok a Sir Alex címkére

Találatok száma: 3

Máris hiányoznak: Rooney, Abreu, Khedira és Adebayor is elbúcsúzott

2022-01-02 10:42:03

Ugyan a magunk mögött hagyott 2021-es évben nem a sport játszotta a főszerepet, a futball továbbra is milliárdokat szórakoztatott vagy bosszantott, a sport, azon belül is a labdarúgás továbbra is életünk egyik főszereplője. Ahogyan 2009 óta mindig, most is összegyűjtöttük a futballvilág leghíresebb visszavonulóit. Kétrészes minisorozatunk első cikke következik.

visszavonulás visszavonultak Yohan Cabaye Wes Morgan Sven Bender Sir Alex

Sir Alex „ördögi” terveinek titkos főhadiszállása

2013-03-30 14:11:16

Sir Alex Ferguson, az angol Premier League-ben hosszú hónapok óta listavezető Manchester United vezetőedzője nem akárhol végzi utolsó simításait az aktuális ellenfelek hadvezérei ellen szőtt stratégiai terveken (és fogadja őket a meccsek után), mint az Old Trafford Stadion gyomrának mélyén, az Álmok Színházának egy eldugott zugában található, féltve őrzött irodában, ahol az elmúlt húsz évben csak az igazán szerencséseknek volt lehetőségük a belépésre.

Sir Alex Premier League MU

Alain Perrin borzasztóan csalódott Carlos Tevez találata miatt

2008-02-25 00:00:31

A hajrában Carlos Tevez góljával döntetlenre hozta a meccset a Manchester United Lyonban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A francia együttes a második játékrész elején szerzett vezetést Karim Benzema találatával. Alain Perrin, a franciák trénere hatalmas csalódásként, Sir Alex Ferguson életbevágóan fontos momentumnak titulálta a nyolcvanhetedik perc történéseit.

Manchester_United Olympique Lyon nyolcaddöntő