Találatok a Simone Pepe címkére

Találatok száma: 12

Ők is letették a lantot… Mexes, Pepe, Helton, Lambert és Michu is visszavonult

2018-01-01 22:34:23

Lassan tízéves már ez a sorozat, de érzésünk szerint egyszerre ennyi klasszis, remek és ismert labdarúgó még soha nem vonult vissza egyetlen esztendőben – különösen a harmincasok-negyvenesek olvashatják ambivalens érzésekkel a háromrészes cikket – ennek most a befejező részét –, hiszen ha máskor nem is, most nyilvánvalóvá válik, hogy a korral senki sem képes dacolni, a tegnap lángsugarú tinizsenijei a ma korai nyugdíjasai...

visszavonulás visszavonultak Zvjezdan Misimovic Turi Géza Tiago Mendes Tiago

Serie A: 22-es profi keret, teljesen ingyen?

2015-07-21 19:33:04

Végre itt a nyár, és transzfer az idő – menetrendszerűen elindítjuk átigazolási ámokfutásunkat, hogy nyitókapával csapást vágjunk a nemzetközi labdarúgás őrült költekezésének dzsungelében, sorolóval utat nyissunk az érdeklődések és bejelentkezések vad össztáncában, táblázatba fojtsuk a jöttek-mentek és jöttmentek szülte őskáoszt. Ezen a héten is Angliában kezdtük transzferológiai körsétánkat, és Olaszországban folytatjuk.

transzfersorozat olasz átigazolás Urby Emanuelson Sulley Muntari Simone Pepe Serie A

Serie A: a tartalékos Juventus 3-1-re legyőzte a Napolit

2015-05-23 19:56:45

A bajnok Juventus 3–1-re legyőzte a Napolit az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) utolsó előtti fordulójában. A Napolinak volt esélye a győzelemre is Torinóban, ám végül nagyon csúnyán veszítette el a mérkőzést, a hajrában két gólt is kapott, utóbbit tizenegyesből, miután Miguel Britos megfejelte Álvaro Moratát. Az esti mérkőzésen az Inter 3–2-es vereséget szenvedett a Genoa vendégeként. Sikerével a Genoa El-indulást érő helyen áll.

olasz foci Stefano Sturaro Simone Pepe Serie A Roberto Pereyra Napoli

Serie A: „A triplázás a Juventus célja ebben a szezonban”

2014-11-14 10:45:32

Simone Pepe, az olasz Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgója elmondta, mindhárom sorozatban – amiben elindultak – nyerni szeretnének.

Simone Pepe Serie A Olasz Kupa Juventus Coppa Italia Bajnokok Ligája

Juventus: Pepe még hosszú ideig harcképtelen

2012-12-07 10:53:38

Simone Pepe sérülése nem javul, így az olasz Juventus labdarúgócsapatának szélsője további heteket kénytelen kihagyni, a hírt a torinói klub honlapján jelentette meg.

Juventus Serie A Simone Pepe

Conte-Juve - ennyi volt? Hivatalos a tíz hónapos eltiltás!

2012-08-10 10:38:35

Ahogy azt várni lehetett, az olasz szövetség tíz hónapos eltiltással sújtotta Antonio Contét, a Juventus labdarúgócsapatának edzőjét a fogadási botrányban betöltött szerepe miatt. Az ítélet ellen augusztus 20-ig lehet fellebbezni.

fogadási botrány Simone Pepe Leonardo Bonucci Juventus Antonio Conte

Juventus: Contét tíz hónapra eltiltják, Pepét és Bonuccit felmentik?

2012-08-08 13:27:54

Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus edzőjét, Antonio Contét – legalábbis első fokon – tíz hónapra eltiltja a kispadtól a bíróság, ellenben két játékosát, Leonardo Bonuccit és Simone Pepét felmenti.

bundabotrány Simone Pepe Leonardo Bonucci Juventus Antonio Conte

Serie A: Bonuccit három és fél, Pepét egy évre eltilthatják

2012-08-04 08:55:45

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 A Juventus labdarúgócsapatának több játékosa is hosszú eltiltásra számíthat, amennyiben számukra kedvezőtlen ítélet születik az olasz labdarúgásban legutóbb kirobbant bundabotránnyal kapcsolatban.

bundabotrány Udinese Simone Pepe Sampdoria Marco Di Vaio Leonardo Bonucci

Juventus: a torinói klub bejelentette Pepe átigazolását a következő idényre

2010-06-09 18:06:12

A Juventus bejelentette, hogy a következő szezonra megszerezte az Udinese olasz válogatott támadóját, Simone Pepét.

olasz labdarúgás labdarúgás Udinese Simone Pepe Juventus

Juventus: Pepe szerződtetésével a vb végéig várnak a torinóiak

2010-06-08 14:53:44

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 A Sky Italia értesülései szerint Simone Pepe a dél-afrikai vb-re való elutazás előtt Torinóban járt, ahol átesett az orvosi vizsgálatokon. Az Udinese olasz válogatott játékosát azonban a Juventus csak a vb után hajlandó megvenni.

Udinese Simone Pepe Juventus

Juventus: az udinei Simone Pepe 12 millióért érkezik a torinóiakhoz

2010-06-04 21:02:20

Megvan a Juventus labdarúgócsapatának első nyári igazolása, a „zebrák” vezetősége mindenben megegyezett az Udinese labdarúgójával, Simone Pepével, akiért 12 millió eurót fizet a torinói klub.

labdarúgás Simone Pepe Juventus