Találatok a Shawn Porter címkére

Találatok száma: 4

Profi boksz: Porter legyőzése után is veretlen maradt Crawford

2021-11-21 10:51:47

Szombaton éjszaka rendezték Las Vegasban a WBO váltósúlyú világbajnoka Terence Crawford és a korábbi WBC-világelső Shawn Porter váltósúlyú összecsapását, amelyet Crawford nyert, miután Porter sarka a 10. menetben feladta a küzdelmet.

profi ökölvívás profi boksz Terence Crawford Shawn Porter

Ökölvívás: Bárkivel megküzdök, akinek van világbajnoki öve – Pacquiao

2021-02-15 13:43:17

A legendás Manny Pacquiao 2019 júliusa óta nem bokszolt – akkor a WBA váltósúlyú címét szerezte meg Keith Thurman ellen – emlékezett vissza a profiboksz.hu.

ökölvívás Terence Crawford Shawn Porter Manny Pacquiao

Videó: olyan fejeket vág, mém lett a bokszbíróból

2018-09-10 10:53:43

Habár a beszámolók szerint jó bunyót hozott a WBC váltósúlyú bajnoki címéért vívott bokszmérkőzés, mégsem Shawn Porter vagy Danny García teljesítménye nyűgözte le leginkább a szurkolókat (Porter lett a győztes). A nézők inkább a mérkőzésvezetőre, Steve Willisre figyeltek fel, aki a képek tanúsága szerint eléggé beleélte magát a bíráskodásba…

ökölvívás boksz Steve Willis Shawn Porter Danny García

Ökölvívás: Pacquiao korábbi edzőpartnere az IBF új bajnoka

2013-12-08 10:21:58

Hatalmas meglepetésre elveszítette az IBF váltósúlyú övét Devon Alexander. Ellenfele a viszonylag ismeretlen, veretlen amerikai Shawn Porter volt. A Brooklyniak Csatája fantázianévvel illetett mérkőzést ugyanitt Paulie Malignaggi nyerte meg egyhangú pontozással Zab Judah ellen.

ökölvívás váltósúly profi ökölvívás Shawn Porter IBF Devon Alexander