Találatok a Schuch Timuzsin címkére

Találatok száma: 72

Kézilabda: itt nézhető élőben a magyar All Star-válogatott székelyudvarhelyi mérkőzése

2022-08-19 16:21:03

17 órától lép pályára a Nagy Lászlót, Vadkerti Attilát, Iváncsik Tamást, Iváncsik Gergőt, Pérez Carlost, Schuch Timuzsint, Zubai Szabolcsot, Szathmári Jánost, Lendvay Péter, Fazekas Nándort, Császár Gábort és Ilyés Ferencet is soraiban tudó magyar férfiválogatott tagjaiból álló All Star-kézilabdacsapat a helyi VSK együttese ellen a Határok nélkül kézilabda- és kulturális fesztivál keretében.

férfi kézilabda Székelyudvarhely Schuch Timuzsin Pérez Carlos Nagy László Iváncsik Tamás

Kép: Schuch Timuzsin apuka, Lékai-Kiss Ramóna nagynéni lesz

2021-12-20 14:22:27

A magyar válogatott és a Ferencváros kézilabdacsatának egykori kiválósága, az idén visszavonuló Schuch Timuzsin és kedvese, Kiss Debóra, aki a színésznő Lékai-Kiss Ramóna húga, babát várnak – adta hírül Instagram-oldalán a boldog nagynéni. A Ripost értesülései szerint a szerelmesek már évek óta alkotnak egy párt. A gyermekáldás egyben azt is jelenti, hogy Lékai Máté és Schuch Timuzsin gyermekei unokatestvérek lesznek.

terhesség kézilabda Schuch Timuzsin Lékai-Kiss Ramóna Lékai Máté Kiss Debóra

Férfi kézi: „Soha nem voltam ilyen fáradt” – Schuch az utolsó mérkőzéséről

2021-05-30 11:49:46

Mint ismert, Schuch Timuzsin a 2020–2021-es idény végén távozik a Ferencváros kézilabdacsapatától, és nem folytatja tovább profi pályafutását. Így a játékos karrierje utolsó mérkőzését játszotta tegnap. Öröm az ürömben, hogy győztes meccsen búcsúzott, hiszen a Ferencváros 28–24-re győzött a Gyöngyössel szemben. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kiderült, a játékos „megfenyegette” csapattársait, hogy győzzenek.

férfi kézilabda Schuch Timuzsin Ferencváros FTC férfi kézilabda

Férfi kézi: Az a vereség a mai napig kísért – Schuch Timuzsin

2021-05-17 10:31:32

A Ferencváros férfi kézilabdázóinak csapatkapitányaként vonul vissza a 170-szeres válogatott beálló, Schuch Timuzsin, akit a mai napig kísért a Kielce ellen elveszített BL-döntő.

Schuch Timuzsin Ferencváros kézilabda Ferencváros FTC kézilabda

Férfi kézilabda: Schuch Timuzsin az idény végén visszavonul

2021-05-10 13:22:15

A Ferencváros férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján, a fradi.hu-n számolt be róla, hogy Schuch Timuzsin a szerződése lejárta után, a 2020–2021-es idény végén távozik a klubtól, és nem folytatja tovább profi pályafutását.

FTC kézilabda FTC férfi kézilabda Debreczeni Dávid Schuch Timuzsin férfi kézilabda kézilabda átigazolás

Mozgásképtelen? Durva? Válogatottunk védelmének pillére lett

2020-07-27 22:00:05

A magyar férfi kézilabda-válogatott egyik kulcsfigurája az idei Európa-bajnokságon a tatabányai védő, Sipos Adrián volt, aki reméli, kedvezően sikerült megváltoztatnia a róla korábban kialakult képet. Beszélt arról a göröngyös útról is, amelyet be kellett járnia, s amely során nemcsak elfogadta a neki szánt szerepet, de még ma, 30 évesen is igyekszik tökéletesíteni a védőjátékán.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 Vladan Matics Sipos Adrián Schuch Timuzsin Nagy László

Férfi kézi: Schuch Timuzsin visszanyerte az energiáit az FTC-nél

2020-06-07 12:03:55

Két évvel ezelőtt csatlakozott az FTC férfi kézilabdacsapatához a védekezőspecialista Schuch Timuzsin, aki szerint a nemzetközi kupaszereplés lenne a következő lépcsőfok a zöld-fehér csapatnak.

Schuch Timuzsin Ferencváros FTC

Férfi kézi: Schuch törött arccsonttal is visszaállt – videó

2019-04-28 12:29:05

A Cegléd elleni bajnoki mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Schuch Timuzsin, a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának kapitánya.

férfi kézilabda Schuch Timuzsin FTC férfi kézilabda Cegléd

Férfi kézi NB I: a Tatabánya idegenben legyőzte az FTC-t

2019-02-21 17:44:28

A Tatabánya 29–25-re győzött a Ferencváros ellen a férfi kézilabda NB I 16. fordulójában.

férfi kézilabda NB I Tatabánya Schuch Timuzsin Grundfos Tatabánya FTC kézilabda FTC

Férfi kézi-vb: két kényszerű csere a magyar válogatottban

2019-01-16 23:23:52

Ancsin Gábor és Jamali Iman helyére Máthé Dominik és Schuch Timuzsin érkezik a magyar férfi kézilabda-válogatott világbajnoki keretébe – értesült a Nemzeti Sport. A hírt később a magyar szövetség is megerősítette. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb

A MAGYAR FÉRFI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT KERETE A VILÁGBAJNOKSÁGRA

2019-01-12 14:23:51

Íme, a magyar férfi kézilabda-válogatott kerete a 2019-es dán-német közös rendezésű világbajnokságra.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb Székely Márton

Férfi kézi-vb: Nagy László is a keretben Argentína ellen

2019-01-10 19:01:58

Csoknyai István és Vladan Matics szövetségi kapitányok döntése értelmében Máthé Dominik, Schuch Timuzsin és Szita Zoltán maradt ki az Argentína elleni 16 fős keretből a férfi kézilabda-világbajnokság első magyar mérkőzésén. Ez azt jelenti, hogy Nagy László ott lehet a pályán péntek este 18 órától.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb Vladan Matics

Férfi kézi: „A Ferencvárosnál fiatal tehetségekben gondolkodunk”

2018-05-25 16:06:19

Öt új játékost már bemutatott a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, de további igazolások is várhatóak. Erről a csapat vezetőedzője, Horváth Attila beszélt az NSO Tv-nek, továbbá elmondta, milyen célokkal vág neki a klub a következő szezonnak. 

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Schuch Timuzsin Király Sándor FTC férfi kézilabda

Férfi kézilabda: Miért az FTC? Schuch Timuzsin elárulta

2018-05-25 15:08:27

Pénteken öt új igazolást jelentett be a Ferencváros férfi kézilabdacsapata. A Veszprémből érkező Schuch Timuzsin mellett a következő szezontól a zöld-fehéreket erősíti Debreczeni Dávid, Kovacsics Péter és Szakály Benedek, valamint a grúz Tejmuraz Orjonikidze is. A négy magyar játékos az NSO Tv-nek beszélt arról, miért döntöttek a Fradi mellett és milyen célokat tűztek ki maguk és a csapat elé az új idényre. 

férfi kézilabda Telekom Veszprém Szakály Benedek Schuch Timuzsin Kovacsics Péter Fradi

Férfi kézilabda: Schuch Timuzsin a Ferencvárosban folytatja

2018-05-25 11:11:05

Pénteken öt új játékos érkezését jelentette be a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, a legnagyobb névnek a Veszprémtől érkező Schuch Timuzsin számít.

kézilabda átigazolás Szakály Benedek Schuch Timuzsin Kovacsics Péter FTC férfi kézilabda FTC

Férfi kézi: Schuch elárulta, mikor derül ki, hol folytatja

2018-05-21 00:12:42

A férfi kézilabda-bajnokság döntője után négy játékos is búcsút intett a Veszprémnek. Közülük Schuch Timuzsin beszélt az NSO Tv-nek, üzent azoknak a szurkolóknak, akiknek leveleire eddig még nem tudott válaszolni. Továbbá elárulta, mikor derül ki, hol folytatja a pályafutását. Kilenc évet követően Renato Sulic ugyancsak könnyes búcsút vett a Veszprémtől.

férfi kézilabda-bajnokság Telekom Veszprém Schuch Timuzsin Renato Sulic

Férfi kézi: Schuch visszautasította a Veszprém ajánlatát

2018-05-17 12:29:03

Mint megírtuk, a bajnoki címének megvédéséért harcoló Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában vasárnap, a Szeged elleni hazai mérkőzésen utoljára szerepel Schuch Timuzsin, aki bár kapott ajánlatot a klubtól, elutasította azt.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Telekom Veszprém Schuch Timuzsin

Férfi kézilabda: Schuch nehéz szívvel távozik Veszprémből

2018-05-16 12:22:07

A bajnoki címének megvédéséért harcoló Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában vasárnap, a Szeged elleni hazai mérkőzésen utoljára szerepel Schuch Timuzsin, akit két alkalommal is a Bajnokok Ligája legjobb védőjátékosának választottak meg.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Schuch Timuzsin FTC kézilabda FTC