Találatok a Rudy Molard címkére

Találatok száma: 4

Vuelta: Soler szökést nyert, Molard levette Roglicról a pirosat

2022-08-24 17:35:39

Az országúti kerékpárosok spanyol körversenye, a Vuelta a Espana ötödik etapján a spanyol Marc Soler diadalmaskodott, míg összetettben a francia Rudy Molard állt az élre, miután a szakaszgyőztes mögött négy másodperccel ért célba, miközben az eddigi éllovas, a háromszoros győztes Primoz Roglic a főmezőnnyel, több mint öt perc hátránnyal haladt át a célvonalon.

kerékpár Vuelta Rudy Molard Marc Soler

Vuelta: Tony Gallopin remek győzelme, Molard őrzi előnyét

2018-08-31 17:52:20

A francia Tony Gallopin nyerte meg a spanyol országúti kerékpáros-körverseny, a Vuelta a Espana hetedik, pénteki szakaszát, összetettben továbbra is honfitársa, Rudy Molard vezet. Michal Kwiatkowski lejtmenetben bukott, és közel fél percet kapott a piros trikós franciától.

kerékpár Vuelta a Espana Vuelta Tony Gallopin Rudy Molard

Vuelta: francia szakaszsiker, csökkent az éllovas előnye

2018-08-30 18:49:02

A francia Nacer Bouhanni nyerte meg csütörtökön a spanyol országúti kerékpáros-körverseny, a Vuelta a Espana hatodik szakaszát, amelynek végén csökkent az összetettben élén álló francia Rudy Molard előnye.

kerékpár Vuelta Rudy Molard Nacer Bouhanni

Vuelta: ausztrál szakaszsiker; gazdát cserélt a piros trikó

2018-08-29 18:27:02

Az ausztrál Simon Clarke nyerte meg szerdán a spanyol országúti kerékpáros-körverseny, a Vuelta a Espana ötödik szakaszát, amely után a francia Rudy Molard állt az összetett élére.

kerékpár Vuelta a Espana Vuelta Simon Clarke Rudy Molard