Találatok a Ross Smith címkére

Találatok száma: 5

Darts-vb: Van Duijvenbode és Bunting is nagy meccsen ment tovább, Chisnall kiesett

2022-12-29 15:31:20

A Profi Dartsjátékosok Szövetsége (PDC) Londonban zajló világbajnoksága 12. napjának első mérkőzésén eldőlt, hogy a 14. helyen rangsorolt Dirk van Duijvenbode lesz a nyolcaddöntőben a 3. kiemelt, háromszoros világbajnok Michael van Gerwen ellenfele, miután a világbajnokság első tie-breakjében legyőzte a 19. helyen kiemelt Ross Smitht. A 6. helyen kiemelt Rob Cross csupán egy szettet engedett a kétszeres ezüstérmes Mervyn Kingnek. Dave Chisnall egy fergeteges meccsen kapott ki Stephen Buntingtól.

darts-vb darts Stephen Bunting Ross Smith Rob Cross Mervyn King

Darts-vb: megnehezítették Cross dolgát, két holland is kiesett

2022-12-23 16:07:40

Nem született meglepetés a londoni dartsvilágbajnokság pénteki játéknapjának délutáni mérkőzésein: Jimmy Hendriks és Martijn Kleermaker személyében két holland is búcsúzott az eseménytől – előbbi Brendan Dolan, utóbbi pedig Chris Dobey ellen. Ross Smith 3–1-re győzte le Darius Labanauskast, a hatodik helyen kiemelt Rob Cross pedig honfitársán, Scott Williamsen jutott túl, nagyszerű párharc után. 

darts-vb darts Ross Smith Rob Cross Chris Dobey Brendan Dolan

Darts Eb: Smith a bajnok, de nem Michael, hanem Ross!

2022-10-30 22:45:44

Nagy meglepetéssel ért véget a darts Európa-bajnokság Dortmundban. A győzelmet az a Ross Smith szerezte meg, aki korábban még nem ért el az Eb-mezőnyhöz hasonló erősségű tornát.

darts Eb darts Ross Smith Peter Wright Michael Smith Dortmund

Darts: Price bejutott a negyeddöntőbe, ahol Razma lesz az ellenfele

2022-10-06 23:09:30

Csütörtökön folytatódott a 2. forduló a darts World Grand Prix-n Leicesterben. A játéknap legnagyobb rangadóján az első kiemelt Gerwyn Price legyőzte Joe Cullent, s bejutott a negyeddöntőbe, ahol a lett Madars Razma lesz az ellenfele. 

Ross Smith Nathan Aspinall Martin Lukeman Madars Razma Joe Cullen Grand Prix

Darts-vb: hoppá, kiesett az egyik tavalyi elődöntős!

2021-12-19 14:43:06

A legutóbbi világbajnokságon elődöntős Stephen Bunting 3:2-re kikapott honfitársától, a hozzá hasonlóan angol Ross Smithtől a londoni PDC-dartsvilágbajnokság második fordulójában.

Stephen Bunting Ross Smith darts-vb darts