Találatok a Rob Huff címkére

Találatok száma: 11

WTCR: újabb zengős győzelem; Michelisz negyedik a 2. versenyen

2022-08-07 16:49:36

Rob Huff nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégéjének második futamát. A dobogóra még Mehdi Bennani és Mikel Azcona állhatott fel – utóbbit Michelisz Norbert engedte el a verseny hajrájában, így a magyar versenyző a negyedik helyen ért célba Anneau du Rhinben. Tassi Attila a kilencedik lett, az ismét peches Nagy Dániel a 12. pozícióban látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Rob Huff Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Tassi második; Michelisz a top 5-ben Portugáliában

2022-07-03 19:07:17

Rob Huff aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének második futamán. Mögötte Tassi Attila és Mikel Azcona szelte át a célvonalat, míg Michelisz Norbert az ötödik lett. Nagy Dániel kiesett.

WTCR Tassi Attila Rob Huff Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz negyedik a rendkívül szoros első spanyolországi edzésen

2022-06-25 10:12:32

Rob Huff zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első szabadedzésén. Mögötte Thed Björk és Nathanaël Berthon végzett, míg a mieink közül Michelisz Norbert a negyedik, Tassi Attila a hetedik, míg Nagy Dániel a tizenkettedik helyen nyitott.

WTCR Tassi Attila Rob Huff Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: két autóval és ezzel a pilótapárossal indul idén a Zengő Motorsport

2022-04-29 10:36:30

Idén is versenyez a túraautó-világkupában (WTCR) a Zengő Motorsport, s bár az előző szezonnal ellentétben ezúttal két autóval, már az is megvan, hogy kik vezethetik a magyar istálló Cupráit.

Zengő Motorsport WTCR Rob Huff Nagy Dániel

WTCR: Zengő pazar csapata – érkezik a világbajnok Huff is!

2021-05-14 07:26:21

Újabb taggal bővült, pontosabban egészült ki a „Zengő-család”: Mikel Azcona, Jordi Gené és Boldizs Bence mellé a brit Rob Huffot szerződtette a csapat, amely a világkupa-győzelemre tör.

Zengő Zoltán Zengő Motorsport WTCR Rob Huff

WTCR: Michelisz nyert az első versenyen Németországban

2019-06-21 17:58:56

Michelisz Norbert diadalmaskodott a túraautó-világkupa (WTCR) németországi versenyhétvégéjének első versenyén, mögötte a pole pozícióból induló Esteban Guerrieri és Néstor Girolami végzett az első hármasban. Tassi Attila a 20. pozícióban zárt.

WTCR Tassi Attila Rob Huff Nürburgring Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Vernay nyerte az első versenyt, Tarquini a 4., Michelisz az 5.

2018-11-17 07:28:27

Nem sikerült a rajt-cél győzelem Rob Huff számára a túraautó-világkupa (WTCR) makaói hétvégéjének első versenyén. A győzelem ugyanis Jean-Karl Vernay-é lett, aki a biztonsági autós fázis után állt az élre. Másodikként Yvan Muller futott be, Huff harmadikként látta meg a kockás zászlót. A bajnoki összetettet vezető Gabriele Tarquini a negyedik helyen ért célba. Mögötte Michelisz Norbert végzett.

WTCR Szabó Zsolt Rob Huff Nagy Norbert Michelisz Norbert Makaó

WTCR: ki más, mint Huff? – Makaó királya mindkét időmérőt behúzta

2018-11-16 06:17:13

Ott folytatta Rob Huff a túraautó-világkupa (WTCR) makaói hétvégéjét, ahol azt csütörtökön abbahagyta. Az első időmérő után pedig a másodikon sem talált legyőzőre, így a hétvége három versenyéből kettőn a kilencszeres makaói futamgyőztes indulhat az élről. A bajnoki éllovas Gabriele Tarquini hibázott, és már a Q1-ből búcsúzott a második kvalifikáción, míg Michelisz Norbert egy 7. és egy 3. rajthelyet szerzett meg.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Rob Huff Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Huff és Tarquini is futamot nyert; Michelisz dobogóra állt

2018-10-28 04:22:39

A túraautó-világkupa (WTCR) szuzukai versenyhétvégéjének mindkét vasárnapi versenyén a második pozícióból startoló aratott győzelmet: míg a korábbi futamot Rob Huff, addig a későbbit Gabriele Tarquini nyerte, így utóbbi fontos lépést tett meg a bajnoki cím felé. Az olasz csapattársa, Michelisz Norbert is sokkal jobb napot zárt, ugyanis a magyar versenyző először a dobogón ünnepelhetett, majd a pontszerző kilencedik helyen intette le a kockás zászló. 

Zengő Motorsport WTCR Szuzuka Szabó Zsolt Rob Huff Nagy Norbert

WTCR: Michelisz két régi riválisa csapattársként indul

2018-02-02 12:04:16

Volkswagennel száll harcba Michelisz Norbert ellen a WTCC-ből jól ismert Rob Huff és Mehdi Bennani az idén induló WTCR túraautós világkupán. A sorozat szervezői bejelentették, mind a 26 hely elkelt a hivatalos rajtlistán, amelyről azonban keveset tudni.

WTCR Rob Huff Michelisz Norbert Mehdi Bennani

WTCC: López duplázott, Lada a 2., Michelisz a 7. a második futamon

2014-08-03 21:06:12

A 2014-es túraautó-világbajnoki sorozat (WTCC) második argentin futamát is a hazai José María López nyerte meg a Ladával nagy meglepetésre másodikként záró Rob Huff előtt. A dobogó harmadik fokára a négyszeres világbajnok Yvan Muller állhatott fel, Michelisz Norbert pedig a 2. helye után ezúttal a 7. pozícióban zárt.

José María López Michelisz Norbert Rob Huff WTCC