Találatok a Richard McLaren címkére

Találatok száma: 5

Ádámfi Attila: Igenek és nemek hiányoznak a McLaren-jelentésből

2020-11-19 20:30:35

Az apósát többek között korrupcióval, szavazatvásárlással vádoló McLaren-jelentést nemrégiben keményen bíráló volt IWF-főigazgató igeneket, nemeket, bizonyítékokat várt volna. A külföldi médiában közben FBI-vizsgálatról, svájci nyomozásról cikkeztek Aján Tamással kapcsolatban, akit „csak” a fő probléma részeként említett az októberben leváltott ügyvivő elnök, Ursula Papandrea.

Ádámfi Attila súlyemelés Richard McLaren Aján Tamás

Súlyemelés: véleményáradat a McLaren-jelentés után

2020-06-17 13:29:35

A McLaren-jelentés nyilvánosságra hozatala után valóságos véleményáradat indult meg. Aján Tamás volt riválisa szigorú thaiföldi vámosokról, a német sportolók szervezete a jéghegy csúcsáról, a WADA a 2010-es török tesztek eltussolásáról is beszélt.

súlyemelés Richard McLaren Aján Tamás

Súlyemelés: „A MACS feddhetetlen módon végezte a munkáját”

2020-06-08 18:14:42

Megnyugvással fogadta a Magyar Antidoppingcsoport (MACS) vezetője, hogy a Richard McLaren kanadai jogászprofesszor által vezetett nyomozócsoport nem talált kivetnivalót a doppingellenőrzéseket végző szervezet tevékenységében.

súlyemelés Richard McLaren Magyar Antidopping Csoport

Súlyemelés: csütörtökön teszik közzé a McLaren-nyomozás eredményét

2020-06-02 11:29:13

Csütörtökön teszik közzé annak a négy hónapos vizsgálódásnak az eredményét, amelyet Richard McLaren nyomozócsoportja folytatott le a Nemzetközi Súlyemelő-szövetséget (IWF) és annak elnökét, Aján Tamást ért vádak ügyében.   

súlyemelés Richard McLaren IWF Aján Tamás

Kosárlabda: a nemzetközi szövetségnek dolgozik a kanadai doppingnyomozó

2020-04-02 10:39:33

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetségnek (FIBA) dolgozik integritási megbízottként a doppingügyekben folytatott nyomozásairól, vizsgálatairól ismert Richard McLaren.

Richard McLaren Kosárlabda