Találatok a Raymond van Barneveld címkére

Találatok száma: 113

Darts: két magyar nevezett a PDC selejtezőtornájára

2021-01-19 18:46:39

Lezárult a nevezés a PDC dartsszervezet februári kvalifikációs versenyeire, a Q Schoolra, amelyen két évre lehet Pro Tour kártyát szerezni. A kártya tulajdonosai jogot szereznek arra, hogy induljanak az összes Players Championship és European Tour-versenyen, azaz a szervezet pontszerző viadalainak többségén. A több mint 650 nevező között két magyar, Balló Sándor és Kovács Patrik neve szerepel.

darts Raymond van Barneveld PSC Kovács Patrik Balló Sándor

Darts: ez ám a meglepetés, Van Barneveld januárban visszatér!

2020-09-24 11:37:30

Valamivel több, mint egy év kihagyás után visszatér a profi darts világába Raymond van Barneveld, a sportág ötszörös világbajnoka – erről az 53 esztendős játékos maga beszélt a holland RTL-nek adott nyilatkozatában.

darts Raymond van Barneveld PDC

Darts: otthonról is megy – egymás ellen játszott Taylor és Van Barneveld

2020-04-09 21:43:55

A dartsozás két legendája, Phil Taylor és Raymond van Barneveld egy jótékonysági mérkőzést játszott egymással, miközben tökéletesen betartották a koronavírus-járvány miatti hatósági ajánlást: egyikük sem mozdult ki a saját otthonából.

koronavírus jótékonyság darts Raymond van Barneveld Phil Taylor

Darts-vb: Undorodom magamtól – Van Barneveld kikészülve búcsúzott

2019-12-15 11:35:23

Mint megírtuk, a holland Raymond van Barneveld meglepetésre már az 1. fordulóban kiesett a PDC darts-világbajnokságról. A profi pályafutását ezzel a búcsúval lezáró Barneveld látszólag megtört a történtek után.

darts-vb darts Raymond van Barneveld

Darts-vb: drámai este! Barneveld és Cross is kiesett!

2019-12-14 18:00:19

A PDC darts-világbajnokság második szakaszáig kellett várni az első kieső kiemeltre, az idei ifjúsági világbajnok Luke Humphries a lehető legkiélezettebb mérkőzésen, döntő legben győzte le a 18. helyen rangsorolt Jermaine Wattimenát. Az esti programban hatalmas meglepetésre kiesett Raymond van Barneveld és Rob Cross is.

darts-vb darts Rob Cross Raymond van Barneveld Paul Lim Luke Humphries

„Aki az utamba kerül, el akarom pusztítani” – Van Gerwennel kezdődik a darts-vb!

2019-12-13 13:00:52

Elérkezett a várva várt nap, péntek este megkezdődik a londoni Alexandra Palace-ben a karácsonyi időszak első számú sporteseménye, a 2020-as PDC-dartsvilágbajnokság. Háromrészes felvezetőnk első részében a végső győzelemre általunk legesélyesebbnek tartott 16 játékost állítottuk erősorrendbe, a másodikban a vb két női indulójával, Fallon Sherrockkal és Szuzuki Mikuruval foglalkoztunk, míg a most következő harmadik epizódban megszólalnak a főszereplők, mint a címvédő és világelső Michael van Gerwen, az utóbbi időben kirobbanó formának örvendő Gerwyn Price, valamint a pályafutása utolsó világbajnokságára készülő Raymond van Barneveld. És még a leginkább szakavatott külső szemlélőtől, a sportági legendától, Phil Taylortól is idézünk.

darts-vb darts Raymond van Barneveld Phil Taylor Michael van Gerwen Gerwyn Price

Kép: PL-győztesek együtt? Van Barneveld a Liverpoolnál járt

2019-12-06 15:23:37

A pályafutása utolsó idényét futó dartsjátékos, Raymond van Barneveld az angol élvonalbeli Liverpool labdarúgócsapatánál járt. „Barney” honfitársaival, Virgil van Dijkkel és Georginio Wijnaldummal, valamint a német menedzserrel, Jürgen Klopp-pal is találkozott.

kép darts angol labdarúgás Virgil van Dijk Raymond van Barneveld Premier League

Darts: Van Barneveld nagyon nehéz ágon búcsúzik – vb-sorsolás

2019-11-25 20:59:55

Hétfőn elkészítették a december 13-án rajtoló és január 1-jéig tartó PDC dartsvilágbajnokság sorsolását.

darts-vb darts Rob Cross Raymond van Barneveld Michael van Gerwen Gerwyn Price

Darts: a kilencnyilas elmaradt, de Van Gerwen tarolt a döntőben

2019-11-04 00:04:41

Negyedszer nyerte meg a darts World Series-sorozat szuperdöntőjét a világelső Michael van Gerwen, aki az idén már Amszterdamban megrendezett háromnapos viadal fináléjában nagyon simán, 11–2-re verte meg honfitársát, a világranglistán 33. helyezett Danny Noppertet.

darts Raymond van Barneveld Michael van Gerwen Danny Noppert

Darts: Új-Zélandon sem talált legyőzőre Van Gerwen

2019-08-24 15:25:16

Michael van Gerwen a melbourne-i után a hamiltoni World Series-versenyt is megnyerte: az új-zélandi viadal második napján Gary Andersont, Rob Crosst és Raymond van Barneveldet is legyőzte.

darts Raymond van Barneveld PDC Michael van Gerwen

Darts: a német örül, hogy az izgulós magyarok ellen kezdenek

2019-06-04 17:36:21

Örül a magyarok elleni kezdésnek a hét végi csapat-világbajnokság előtt Max Hopp, a német dartscsapat egyik tagja. Hopp és társa, Martin Schindler hazai pályán, Hamburgban lép színpadra a csütörtökön kezdődő, vasárnapig tartó eseményen, amelynek első fordulójában a Székely Pál, Végső János duóval csap össze.

darts csapat-vb darts Végső János Székely Pál Raymond van Barneveld Max Hopp

Darts: elmaradt a bravúr, Van Barneveld legyőzte Székelyt

2019-05-24 22:50:15

Majdnem egy év után állhatott újra magyar a Professional Darts Corporation színpadán, hatodik alkalommal a European Touron: Székely Pál az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld ellen mérkőzhetett a Dutch Darts Mastersen Zwolléban. Jó kezdés után a regnáló magyar bajnok sajnos sokat rontott, ellenfele pedig szórta a magas kiszállókat (156, 126, 149), így végül 6–2-re nyert.

darts Székely Pál Raymond van Barneveld

Darts: Székely Pál Van Barneveld ellen kezd Zwolléban

2019-05-24 11:04:57

A hollandiai Zwolléban rendezik a PDC European Tour idei hetedik viadalát, melyre Székely „Penge” Pál is szerzett indulási jogot. A magyar dartsjátékosnak nem lesz könnyű dolga, rögtön az első fordulóban egy igazi klasszissal, az ötszörös világbajnok Raymond van Barnevelddel került össze.

darts Székely Pál Raymond van Barneveld PDC European Tour

Darts: Van Barneveld bejelentette, a vb-ig mégis folytatja

2019-03-29 13:24:25

Alig fél nappal azt követően, hogy bejelentette, azonnali hatállyal befejezi pályafutását, Raymond van Barneveld hivatalos közleményben tudatta a dartsrajongókkal, hogy az év végi világbajnokságig mégis folytatja pályafutását.

darts Raymond van Barneveld

Darts: Van Barneveld nemcsak a PL-től búcsúzott el, azonnali hatállyal visszavonult!

2019-03-28 23:06:51

Lejátszotta utolsó mérkőzését a darts Premier League-ben a sorozat 2014-es győztese, az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld, aki tízezer holland szurkoló előtt, az ezúttal is csordultig megtelt Rotterdam Ahoyban 7–1-es vereséget szenvedett honfitársától, a világelső Michael van Gerwentől. A sportág 51 esztendős legendája a pódiumról levonulva a színfalak mögött elárulta, nem várja meg a következő vb-t, hanem azonnali hatállyal visszavonul! Menedzsere, Jaco van Bodegom ugyanakkor úgy véli, Barney döntése még nem tekinthető véglegesnek.

darts Premier League darts Raymond van Barneveld Michael van Gerwen

Darts: Van Barneveld hazai közönség előtt esett ki a PL-ből

2019-03-27 23:08:25

Már az alapszakasz utolsó fordulója előtt eldőlt a kiesés kérdése a darts Premier League-ben: Raymond van Barneveld hazai környezetben, a Rotterdam Ahoyban 7–1-re kikapott Daryl Gurneytől, így a csütörtöki játéknap előtt behozhatatlan hátrányba került Michael Smith mögött.

darts Premier League darts Rob Cross Raymond van Barneveld Peter Wright Michael van Gerwen

Darts PL: nincs már veretlen játékos, Van Gerwen ismét az élen

2019-03-14 22:05:50

A címvédő Michael van Gerwen 7–2-re legyőzte az eddig veretlen Gerwyn Price-t a darts Premier League hatodik állomásán Nottinghamben, ezzel a negyedik helyről előreugorva visszavette a vezetést a tabellán.

darts Premier League darts Rob Cross Raymond van Barneveld Michael van Gerwen James Wade

Darts PL: Van Gerwen megint legyőzte Smitht; Barney vereséggel kezdett

2019-02-07 22:45:42

Már az első játéknapon sor került a világbajnoki döntő „visszavágójára” a darts Premier League-ben: a világelső Michael van Gerwen a január elsejei vb-fináléhoz hasonlóan ezúttal is legyőzte Michael Smitht.

Raymond van Barneveld Michael van Gerwen Michael Smith Mensur Suljovic James Wade darts

Darts: ők tízen indulnak a 2019-es Premier League-ben!

2019-01-01 23:43:50

A Michael van Gerwen sikerével zárult világbajnoki döntő után a PDC nyilvánosságra hozta annak a tíz játékosak a nevét, akik szerepelhetnek a február 7-én kezdődő Premier League-sorozatban! A résztvevők között helyet kapott a profi pályafutása utolsó évére készülő Raymond van Barneveld is. Az 51 esztendős holland kiválóság mellett az osztrák Mensur Suljovic is a Sky Sports szabadkártyásaként indulhat a PL-ben.

darts Premier League darts Raymond van Barneveld James Wade

Darts-vb: kiszállók nélkül nem megy, kiesett Van Barneveld

2018-12-17 22:44:01

A Londonban zajló PDC-dartsvilágbajnokság eddigi legdrámaibb végjátékát hozta a dél-afrikai Devon Petersen és az angol Wayne Jones első fordulós összecsapása: a két játékos a döntő szett döntő legjében egymás után 13 meccsnyilat hibázott el, mielőtt eldőlt az összecsapás.

darts-vb darts Raymond van Barneveld Devon Petersen