Találatok a Pavel Pogrebnjak címkére

Találatok száma: 8

Koronavírus: kórházban ápolják a volt orosz válogatott csatárt

2020-05-25 20:53:52

Koronavírus-fertőzéssel ápolják a jekatyerinburgi kórházban az Ural labdarúgócsapatának 33-szoros orosz válogatott csatárát, Pavel Pogrebnjakot.

orosz válogatott koronavírus Pavel Pogrebnjak Oroszország

Oroszország: rasszista megjegyzése miatt megbírságolták Pogrebnjakot

2019-03-26 16:19:44

Az orosz labdarúgó-válogatottban szereplő színes bőrű játékosokkal kapcsolatos megjegyzése miatt pénzbírságot kapott Pavel Pogrebnjak, a csapat korábbi futballistája.

orosz foci Pavel Pogrebnjak

Oroszország: saját meccse helyett a Juve–Interre ment, kirúghatják

2018-01-11 18:49:26

Pavel Pogrebnjak könnyen lehet, hogy hamarosan új klub után nézhet, mivel a TASSZ orosz hírügynökség szerint a Dinamo Moszkva labdarúgócsapata menesztheti őt.

nemzetközi átigazolás Pavel Pogrebnjak Oroszország Juventus Inter Dinamo Moszkva

Reading: a PL-újonc ingyen megszerezheti Pogrebnjakot

2012-06-22 13:18:58

Az elmúlt fél évet a Fulhamben töltötte az orosz válogatott támadó, Pavel Pogrebnjak, aki a télen hosszabbítási opcióval írt alá a londoni labdarúgógárdához. Bár a szerződése nemrégiben lejárt, az Eb-n is szereplő ék még nem élt az opcióval, és könnyen meglehet, hogy ezt a Reading használja ki.

Reading Pavel Pogrebnjak Fulham

Megalázták a német focit és urát, Kahnját

2012-04-30 21:30:31

A Bayern München idén hatalmas lehetőség előtt áll a Bajnokok Ligájában, négy éve azonban még résztvevője sem lehetett a BL-nek. Természetes, hogy akkor legalább az UEFA-kupát szerette volna megnyerni, főleg, hogy a szezon többi sorozatában remekül szerepelt. Ám szembetalálta magát az egyre több pénzből egyre jobb futballal kirukkoló legkeletibb európai ország új sztárklubjával, amely a munka ünnepén viszonylag kis erőfeszítéssel is simán elintézte – egyrészt a német labdarúgás zászlóshajóját és annak szebb búcsúra érdemes legendáját, másrészt hogy ott lehessen a döntőben, ahol aztán a kontinens minden idők legészakibb kupagyőztesévé lépett elő.

sportnaptár orosz labdarúgás német labdarúgás Zenit UEFA-kupa Szentpétervár

Stuttgart: négy hétig nem játszhat Hajnal Tamás orosz csapattársa

2011-10-21 17:08:56

A Hajnal Tamást is foglalkoztató VfB Stuttgart pénteken közölte, hogy orosz válogatott támadója, Pavel Pogrebnjak súlyos bokasérülése miatt négy hétig nem játszhat.

Pavel Pogrebnjak

Zenit: Huszti csapattársa, Pogrebnjak Stuttgartban folytathatja

2009-08-01 17:32:39

Huszti Szabolcs csapata, az orosz Premjer-ligában szereplő Zenit és a német Stuttgart megállapodott egymással Pavel Pogrebnjak átigazolásáról.

Stuttgart Pavel Pogrebnjak

Stuttgart: a német klub egy évre kölcsönveszi Alekszandr Hlebet

2009-07-31 01:36:51

A spanyol élvonalban szereplő Barcelona elfogadta a német első osztályú Stuttgart ajánlatát, így a katalán klub fehérorosz játékosa, Alekszandr Hleb a következő évet kölcsönben Németországban tölti.

Stuttgart Alekszandr Hleb Pavel Pogrebnjak