Találatok a Orosz Ferenc címkére

Találatok száma: 8

Vb 2022: „Még mindig Katarral álmodom” – magyarok a dzsinnek csodavilágában

2022-12-11 22:55:20

„Még mindig Katarral álmodom” – árulta el Orosz Ferenc közel-keleti időszakáról, a vb-rendező ország futballéletében dolgozók közül Gellei Imre rövid osztálykirándulásként élte meg a kalandot, Bölöni László csodálta a sivatagban a csillagos eget, Németh Krisztián a Xavi elleni párharcokra emlékezett.

vb 2022 superfeed foci vb 2022 Xavi Orosz Ferenc Németh Krisztián

NB I: „Az élet átírta” – a volt gólkirály kenyérdagasztás helyett lett edző Újpesten

2022-03-06 10:56:46

Egervári Sándor szerint a magyar Bergkamp lehetett volna; önmaga úgy érzi, összeteheti a két kezét, hogy 17-szeres válogatott lett. Orosz Ferenc volt gólkirály, és négyszeres bajnok is az NB I-ben, ma viszont kevés helyre hívják, mint mondja, sosem volt simulékony alkat, ráadásul rendkívül önkritikus is „Ha azt mondom, hogy a megszerzett képesítéseim ellenére alulképzett edző vagyok, akkor ki az, aki ezek után rám akarja bízni a csapatát?” – teszi fel a már-már költői kérdést A-licences edzői papírokkal a zsebében.

labdarúgó NB I labdarúgás Orosz Ferenc Egervári Sándor Csank János

Törökbálint: összefogás a lábamputáción átesett Csintalan Csabáért

2019-08-21 07:42:12

Családi sportnapot rendeznek augusztus 31-én Törökbálinton, a bevételből Csintalan Csaba rehabilitációját támogatják. A futball mellett koncertek és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket.

jótékonyság Törökbálint Orosz Ferenc Csintalan Csaba

Videó: „Dárdai Pali tökös srác, de az anyag nem változik”

2014-11-12 20:47:21

A korábbi válogatott Orosz Ferenc szerint Dárdai Pál színre lépésével egy-két meccsen biztosan végbe mennek pozitív változások is a magyar labdarúgó-válogatottnál, de tudomásul kell venni, hogy a futballelit ellen kevés lesz, mert az anyag nem változik. Az NSO Tv interjúja.

videó magyar-finn Orosz Ferenc NSO Tv Magyarország Finnország

FTC-Vidi: mindent megtesznek a neonáci támadók elfogásáért

2013-04-29 19:40:35

Pintér Sándor belügyminiszter biztosította a kormány tagjait arról, minden erőfeszítést megtesz, hogy kézre kerítsék Orosz Ferencnek, a Raoul Wallenberg Egyesület elnökének támadóit – tájékoztatta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter hétfőn az MTI-t.

Videoton Raoul Wallenberg Egyesület Orosz Ferenc NB I FTC

FTC-Vidi: megütötték a Raoul Wallenberg Egyesület elnökét

2013-04-29 13:14:45

Bántalmazták a Raoul Wallenberg Egyesület elnökét egy vasárnapi budapesti focimeccsen; Orosz Ferencet többen szidalmazták, majd egyikük eltörte az orrát. Az esetről hétfőn az érintett számolt be az MTI-nek, egy a gyűlöletbeszéd témájában rendezett konferencián.

Videoton Raoul Wallenberg Egyesület Orosz Ferenc NB I FTC

MLSZ: Koszta, Nyilas és Telek is a Pest megyei tornán

2013-01-05 16:50:40

A hagyományokat folytatva idén is a Pest megyei edzők közös futballtornájával indítja az új esztendőt az MLSZ Pest megyei igazgatósága. Emellett egy rendhagyó tornát is megrendeznek – mások mellett – a Pest megyei polgármesterek válogatottja és az MLSZ SE részvételével.

Wendler Gábor Telek András Szendrei József Rusvay Gergely Orosz Ferenc Nyilas Elek