Találatok a Nyikolaj Valujev címkére

Találatok száma: 20

Boksz: érdekes fordulatot vett az Orosz Óriás élete – kép

2017-10-05 22:14:32

Rendkívül furcsa szerepkörben láthatjuk viszont manapság a WBA korábbi nehézsúlyú világbajnok bokszolóját, Nyikolaj Valujevet. A 44 éves exsportoló ugyanis televíziós műsorvezetőként (is) dolgozik – egy kisgyerekeknek szóló műsorban!

ökölvívás boksz Nyikolaj Valujev

Boksz: Valujevnek nem tetszett a Klicsko-Povetkin meccs

2013-10-06 13:10:16

Nyikolaj Valujevnek, a Boksz Világszövetség (WBA) volt nehézsúlyú világbajnokának nem tetszett a Klicsko–Povetkin mérkőzés.

profi boksz Vladimir Klicsko Nyikolaj Valujev Alekszandr Povetkin

Valujev: odalett az óriás(i) veretlensége

2012-04-19 04:01:56

Felfokozott érdeklődés mellett került sor öt éve a méretei miatt mindig is kíváncsiságtól övezett Nyikolaj Valujev nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzésére a kihívó Ruszlan Csagajev ellen. Bár jelenleg már egyikük sem ül a trónon (három esztendeje ilyenkor még „karöltve" mindketten!), azért érdemes lehet egy kicsit megismerkedni velük, hiszen az utóbbi években a boksz királykategóriája másról sem szólt, mint a remek, de unalomig ismert Klicskókról, vagy leszereplő kihívóikról, köztük a száj- és botrányhős brit fenegyerekekről. A csatát egyaránt veretlenül váró két exszovjet ökölvívó a meglepetést hozó meccs után beszélt a találkozó, illetve karrierjük hátteréről.

sportnaptár profi boksz nehézsúly Ruszlan Csagajev Nyikolaj Valujev

Mese óriásról, aggastyánról és igazságról

2010-12-20 00:59:18

Két évvel ezelőtt ötödször is megkísérelt felkapaszkodni a nehézsúly trónjára a legendás Evander Holyfield, aki Zürichben az orosz Nyikolaj Valujevtől próbálta elvenni a WBA világbajnoki övét. Egy győzelemmel az amerikai a királykategória valaha volt legidősebb uralkodója lehetett volna. Csakhogy orosz ellenfele megkérdőjelezhető többségi döntéssel nyert, és így megőrizte a címét. A nagy vitát kiváltó eset aktualitását fokozza egy hasonló jellegű minapi fejlemény – a Jean Pascal–Bernard Hopkins meccs csalásnak minősített kimenetele.

sportnaptár profi boksz Nyikolaj Valujev Evander Holyfield

Profi ökölvívás: Derek Chisora lehet Nyikolaj Valujev ellenfele

2010-09-20 13:18:03

Frank Warren, a brit nehézsúlyú reménység, Derek Chisora promótere szeretné, ha védence legközelebb a WBA korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó bajnokával, Nyikolaj Valujevvel mérhetné össze erejét.

ökölvívás Nyikolaj Valujev Derek Chisora

Profi ökölvívás: Valujev vállát és csuklóját is meg kell műteni

2010-08-23 16:57:44

Műtét vár az oroszok volt nehézsúlyú világbajnokára, Nyikolaj Valujevre, miután a 37 éves ökölvívó vállával és csuklójával is hosszabb ideje kínlódik.

ökölvívás Nyikolaj Valujev

Ökölvívás: Vladimir Klicsko szerint Haye egyszerűen nevetséges

2010-03-18 12:25:43

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Hosszabb kihagyás után a hét végén védheti meg ismét IBF/WBO nehézsúlyú világbajnoki címeit az ukrán Vladimir Klicsko. A világbajnok kihívója az ügyes és gyors amerikai, Eddie Chambers lesz, akit Klicsko a következő szavakkal méltatott:

Vladimir Klicsko Nyikolaj Valujev David Haye

Ökölvívás: Haye MMA-bunyósokkal készül Valujev ellen

2009-08-01 02:08:19

Nem mindennapi felkészülést és edzéseket igényel, ha az ember egy 217 centiméter magas öklöző legyőzését veszi a fejébe. Nyikolaj Valujev eddigi egyetlen elismert legyőzője, Ruszlan Csagajev egy komplett kosárlabdacsapat képességeire támaszkodott, következő kihívója, David Haye pedig, állítása szerint, MMA-harcosok segítségével próbálja majd megszokni leendő ellenfele grandiózus testméreteit.

David Haye Nyikolaj Valujev

Kohl szerint nincs gyávább ember a nehézsúlyban Valujevnél

2009-06-05 04:00:31

Nagyon éles kritikát fogalmazott meg a Nyikolaj Valujevvel szemben Klaus-Peter Kohl, az Universum profi bunyósainak promotere. Mint ismeretes, a szombat estére tervezett világbajnoki címmérkőzés Helsinkiben elmaradt Ruszlan Csagajev és Valujev között, mivel az előbbi vértesztje hepatitis B-t mutatott ki – utóbbi pedig Kohl szerint félt vakcinát beadatni.

Ruszlan Csagajev Nyikolaj Valujev

Profi ökölvívás: Valujev 143 kg-al mérlegelt Helsinkiben

2009-06-05 04:00:31

Holnap este Helsinkiben rendezik meg a nagy érdeklődéssel várt Ruslan Csagajev–Nyikolaj Valujev WBA nehézsúlyú világbajnoki mérkőzést. A két bunyós második összecsapása előtt természetesen megtartották a kötelező mérlegelést, mely a várakozásoknak megfelelően nagy Valujev fölényt hozott. Az orosz óriás 143,1 kg-al, míg az első meccset megnyerő Csagajev 102,3 kg-al mért be.

profi ökölvívás Nyikolaj Valujev Ruszlan Csagajev

Ökölvívás: Valujev kész megmérkőzni a Klicsko fivérekkel

2009-01-25 04:00:26

Nyikolaj Valujev bármikor kész ringbe szállni akármelyik Klicsko fivér ellen nehézsúlyú világbajnoki címmeccsen.

Nyikolaj Valujev

Ökölvívás: Valujev–Holyfield valószínűleg Zürichben

2008-11-19 04:00:28

Nagy valószínűséggel Zürichben rendezik meg december 20-án Nyikolaj Valujev és Evander Holyfield nehézsúlyú mérkőzését a Boksz Világszövetség (WBA) világbajnoki övéért.

Nyikolaj Valujev Evander Holyfield

Profi boksz: ismét elmarad a Valujev–Csagajev visszavágó

2008-07-04 04:00:23

Edzés közben megsérült Ruszlan Csagajev, így elmarad a július 5-re, Halléba tervezett profi ökölvívó világbajnoki címmérkőzése Nyikolaj Valujevvel.

Nyikolaj Valujev Ruszlan Csagajev

Csagajevet kiütötte a sérülése, elmarad a Valujev elleni visszavágó

2008-07-01 04:00:34

Súlyos sérülést szenvedett Ruszlan Csagajev, a jövő szombatra tervezett, Nyikolaj Valujev elleni visszavágó előtt. A vesztfáliai Halléban a nehézsúlyú címmérkőzés elmarad, de a gála nem; a fő meccs Felix Sturm és Randy Griffin középsúlyú összecsapása lesz.

Nyikolaj Valujev Ruszlan Csagajev

Profi boksz: júliusban lesz a Valujev–Csagajev visszavágó

2008-05-14 00:00:21

Július 5-én "pótolják" a Boksz Világszövetség (WBA) nehézsúlyú világbajnoki címéért kiírt mérkőzést Ruszlan Csagajev és Nyikolaj Valujev között.

Nyikolaj Valujev Ruszlan Csagajev

Csagajev szemére vetik a Valujev elleni meccs elhalasztását

2008-05-12 00:00:24

Május 31-éről július 5-ére halasztották az üzbég Ruszlan Csagajev és az orosz Nyikolaj Valujev nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzését a Bokszvilágszövetség (WBA) övéért, lévén Csagajev megbetegedett. (Az első összecsapásukat tavaly áprilisban, Stuttgartban Csagajev nyerte pontozással.)

Nyikolaj Valujev profi ökölvívás Ruszlan Csagajev

A Keleti Szörnyeteg május 31-én visszavághat Ruszlan Csagajevnek

2008-03-21 00:00:30

Két héttel ezelőtt a Boksz Világszövetség (WBA) bajnoki tanácsa meghagyta, hogy kezdődjenek meg a tárgyalások a nehézsúlyú bajnok Ruszlan Csagajev és az elrendelt kihívó Nyikolaj Valujev képviselői között a két bokszoló visszavágójának időpontjáról. Az egyezség megszületett: május 31-én újra összecsap a két „nagyágyú”.

Nyikolaj Valujev Ruszlan Csagajev

Ökölvívás: Nyikolaj Valujev sikere és újabb esélye

2008-02-24 00:00:29

Valujev egyhangú pontozással legyőzte a fehérorosz Szergej Ljahovicsot a Nürnbergben rendezett profi ökölvívó gálán, s ezzel hivatalos kihívója lett a Boksz Világszövetség (WBA) üzbég nehézsúlyú bajnokának, Ruszlan Csagajevnek.

Nyikolaj Valujev

Nyikolaj Valujev szeptemberben Oldenburgban tér vissza a ringbe

2007-09-18 09:26:38

A nehézsúlyú világbajnoki címét áprilisban elvesztő orosz Nyikolaj Valujev szeptember 29-én újra ringbe száll, hogy megküzdjön a kanadai Jean-Francois Bergeronnal. Az összecsapás Oldenburgban lesz.

Nyikolaj Valujev Oldenburg Jean-Francois Bergeron

Klicsko kiütötte Austint, és az orosz óriást, Valujevet akarja

2007-04-12 19:25:23

Vladimir Klicsko maradt a trónon a Nemzetközi Bokszövetség (IBF) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú kategórriájában, miután a németországi Mannheimben a második menetben technikai K. O.-val legyőzte kihívóját, az amerikai Ray Austint. Klicsko a nyáron címegyesítő mérkőzést akar az orosz Nyikolaj Valujevvel.

Vladimir Klicsko Ray Austin