Találatok a Neuchatel Xamax címkére

Találatok száma: 7

Svájc: a bíró lesprintelte a teljes védelmet, gól is lett belőle...

2020-07-14 10:06:50

Nem mindennapi jelenetsort hozott a svájci bajnokság 30. fordulójában lejátszott FC Thun–Neuchatel Xamax mérkőzés 94. perce: a 2–0-ra vezető hazaiak egy labdaszerzést követően gyors kontrát vezettek és megszerezték a harmadik góljukat, ám az igazán nagy teljesítményt Urs Schnyder játékvezető adta elő: a sereghajtó Xamax védelmét könnyedén lesprintelte tízméteres hátrányból indulva. Ezek után talán nem is olyan meglepő, hogy a patinás Neuchatel nagy erőkkel robog a kiesés felé.

svájci foci Svájc Neuchatel Xamax FC Thun

Svájc: saját térfeléről lőtt gólt a volt ferencvárosi légiós – VIDEÓ

2019-11-01 08:02:29

A Svájci Kupa nyolcaddöntőjének egyik meglepetését a másodosztályú Lausanne szállította, amely csütörtök este 6–0-ra legyőzte és kiejtette az élvonalbeli Neuchatel Xamaxot. A hazaiak negyedik gólját a korábban az FTC-ben is megfordult Stjepan Kukuruzovic szerezte: a svájci-horvát kettős állampolgár az első félidő ráadásában talált be a saját térfeléről.

Svájci Kupa Stjepan Kukuruzovic Neuchatel Xamax Lausanne

Eurofutball: hogy maradtak bent!? 0–4 után fordítottak!

2019-06-03 01:37:30

Elképesztő körülmények között őrizte meg élvonalbeli tagságát a svájci bajnokságban a Neuchatel Xamax, amely az osztályozón a hazai pályán elszenvedett 4–0-s vereség után idegenben hasonló különbségű győzelmet aratott a másodosztályú Aarau felett, majd tizenegyesekkel megnyerte a párharcot.

eurofutball Svájc Neuchatel Xamax Aarau

Svájc: hat év után visszajutott az élvonalba a kétszeres bajnok

2018-04-23 13:27:26

Hat év után jutott vissza az élvonalba a kétszeres svájci bajnok Neuchatel Xamax labdarúgócsapata, amely 2012 januárjában csődbe jutott és emiatt visszasorolták az ötödosztályba, az amatőrök közé.

eurofutball Svájc Neuchatel Xamax

Videó: ollózós kapufás gól Détári egykori csapatától

2013-06-08 23:33:36

Látványos gólt szerzett Yohan Viola, a svájci ötödosztályban szereplő Neuchatel Xamax (Détári Lajos egykori klubja) játékosa az Allschwil elleni bajnokin. A dominikai Viola ollózva, a bal kapufa segítségével talált be.

videó Yohan Viola Neuchatel Xamax Détári Lajos