Találatok a Nenad Sostaric címkére

Találatok száma: 6

A női kézi Eb jelenetét mutatta be, BL-csapatok csábítják, miközben nem kér a sztárságból

2021-01-17 10:32:34

Tea Pijevic egyedi védési stílusával hamar belopta magát a szurkolók szívébe a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságon. Székesfehérváron látogattuk meg a kapust, hogy a szokatlan technikájáról és a bravúros bronzérmet szerző horvát válogatott titkáról kérdezzük. Néhány napja láthatták már videoriportunkat, ezúttal pedig a teljes interjút is elolvashatják, melyből sok érdekességet megtudhatnak a közvetlen játékosról. 

női kézilabda Eb női kézilabda interjú horvát női kézilabda-válogatott Tea Pijevic Nenad Sostaric

Női kézi Eb: higgadtság és egy fehérvári őrangyal vezetett a horvát szenzációhoz

2020-12-16 14:32:42

Horvátország női kézilabda-válogatottja hatalmas sikert ért el a dániai Európa-bajnokságon, miután története során először az elődöntőbe jutott. A horvátok a németek 23–20-as legyőzésével vívták ki a négy közé jutást, melynek hatására egyből ellepte a hírportálokat Nenad Sostaric együttesének dicsőítése. 

női kézi Eb horvát női kézilabda-válogatott Tea Pijevic Nenad Sostaric Camila Micijevic női kézilabda

Női kézi Eb: még Luka Modric is gratulált a horvát csapatnak

2020-12-09 14:05:16

Meglepően jól teljesít a horvát női kézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokságon. Nenad Sostaric szövetségi kapitány elárulta, alig győzik megválaszolni az elismerő üzeneteket.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb kézilabda horvát női kézilabda-válogatott Nenad Sostaric

Női kézi Eb: Mélyen a tudásunk alatt játszottunk – Danyi Gábor

2020-12-04 20:21:55

Danyi Gábor, a magyar női kézilabda-válogatott társkapitánya szerint nem volt előjele a horvátoktól a dániai Európa-bajnokság nyitó körében elszenvedett meglepő vereségnek. Horvát kollégája szerint a három-kettő-egyes védekezéssel meg tudták lepni a mieinket. 

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Nenad Sostaric

Női kézi: Csúnya mérkőzés volt, de elértük a célunkat – Kim Rasmussen

2018-12-03 20:00:11

A magyar női kézilabda-válogatott 24–18-ra legyőzte a horvátokat a franciaországi Európa-bajnokságon. A továbbjutást érő győzelmet követően a szövetségi kapitány, Kim Rasmussen elárulta: csúnya meccsen aratott fontos győzelmet a válogatott, aminek örül, a sok sérültnek azonban nem.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine

Női kézi Eb: egy horvátok elleni siker már ma továbbjutást érhet

2018-12-03 11:45:40

A csoportból való továbbjutás szempontjából sorsdöntő meccset vív a magyar női kézilabda-válogatott Horvátországgal a franciaországi Európa-bajnokságon (kezdés: 18.00, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Ha a mieink nyernek, és a későbbi találkozón a hollandok pontot szereznek a spanyolok ellen, már ma bebiztosíthatjuk az előzetesen célként kitűzött középdöntős folytatást.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Orbán Adrienn