Találatok a Mohamed al-Fayed címkére

Találatok száma: 5

Michael Jackson eltüntetése miatt esett ki a londoni csapat a PL-ből?

2014-05-07 13:13:07

Mohamed al-Fayed, a Premier League-ből már biztosan kiesett Fulham egykori tulaja végre fényt derített arra, miért szenved a szezonban a londoni klub.

kiesés Mohamed al-Fayed Michael Jackson Fulham

Jacko költözik a Fulham stadionja elől - képek

2013-09-19 11:48:01

Sokan tartották nevetségesnek, hogy Mohamed Al-Fayed, a Fulham futballcsapatának egykori tulajdonosa éppen a Fulham stadionja előtt állíttatott szobrot régi barátjának, Michael Jacksonnak. Amikor 2011-ben felállították a szobrot, a szurkolók legszívesebben elküldték volna a pokolba.

Shahid Khan Mohamed Al-Fayed Michael Jackson Fulham

Bajuszlevágással fenyegették meg a Fulham-tulajt, ha elviszi a Jacko-szobrot

2013-07-14 12:08:55

Idáig húzta Mohamed Al-Fayed, dúsgazdag egyiptomi származású milliomos, aki mostanáig a Fulham futballcsapatának a tulajdonosa volt. Most túladott rajta, méghozzá Sahid Khannak, aki a Jacksonville Jaguars NFL-csapatának a tulajdonosa is. Ez az ember többek között arról nevezetes, hogy jellegzetes bajusza van. Ahogy a képen látszik, Al-Fayed méretes álbajusszal fogadta az új tulajdonost az átadás-átvételen.

Sahid Khan Mohamed Al-Fayed Michael Jackson Fulham

Gera főnöke szerepet kaphat a Jacko-musicalben

2011-04-14 19:39:06

Musical készül Michael Jackson életéről és az egyik szerepet a Fulham tulajdonosa játszhatja. Feltéve, ha sikerül megtanítani énekelni és táncolni.

foci angol foci Mohamed al-Fayed Michael Jackson Fulham

Nem tetszik a drukkereknek a Jacko-szobor

2011-04-03 17:12:12

Vasárnap délelőtt leleplezték az angol Premier League-ben szereplő Fulham csapatának stadionja előtt Michael Jackson szobrát. Nem minden szurkolónak tetszik azonban a mű, a klub tulajdonosa pedig amondó, lehet másik csapatnak is szurkolni.

angol foci Mohamed al-Fayed Michael Jackson Fulham