Találatok a Mikel Azcona címkére

Találatok száma: 17

WTCR: Azcona nyert, Nagyot kilökték, Michelisz 12. a Hungaroringen

2022-06-12 12:09:14

Mikel Azcona rajt-cél győzelmet aratott a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének első futamán. A Hyundai spanyol versenyző mellé Yann Ehrlacher és Nathanaël Berthon állhatott fel a dobogóra, Michelisz Norbert a 12., Tassi Attila a 14. pozícióban látta meg a kockás zászlót. Nagy Dániel már a második körben nagy hátrányba került, s végül 17.-ként ért célba.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Super Racing Fesztivál Nagy Dániel Mikel Azcona

WTCR: Hyundai-pole és Nagy Dániel balesete a hungaroringi időmérőn

2022-06-11 16:48:39

Mikel Azcona szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WRCR) magyarországi versenyhétvégéjének első futamára. Csapattársa, Michelisz Norbert a hetedik helyen zárta a hungaroringi időmérőt, amelyet egyszer félbe kellett szakítani Nagy Dániel balesete miatt. Tassi Attila a 14. pozícióból vághat neki a vasárnapi viadaloknak.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Super Racing Fesztivál Nagy Dániel Mikel Azcona

WTCR: íme, Micheliszék új autójának a festése – képek

2022-03-25 13:19:45

Hasonló színvilágú autóval, ám az egyik legnagyobb szponzora logói nélkül vág neki a túraautó-világkupa (WTCR) 2022-es idényének a Hyundaijal versenyző BRC-istálló. Az interneten nyomon követhető eseményen Michelisz Norbert és az új csapattársa leplezte le, hogyan is néz ki az új autójuk festése.

WTCR Mikel Azcona Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: A bajnoki címhez sok mindennek kell klappolnia – Michelisz

2022-02-07 16:40:50

Mint arról beszámoltunk, Michelisz Norbert az idei túraautó-világkupa-idényt is a Hyundai színeiben kezdi el, csapattársa pedig a mezőny egyik leggyorsabb versenyzője, a spanyol Mikel Azcona lesz. Túraautó-világkupa-győztesünk kihívásokkal teli évadnak néz elébe, de szereti az efféle kihívásokat.

WTCR Mikel Azcona Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: a Zengő Motorsport és Michelisz a mosti első sorban

2021-10-08 17:09:30

Mikel Azcona nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) csehországi versenyhétvégéjének időmérőjét. A Zengő Motorsport spanyol versenyzője mögött Michelisz Norbert zárta a kvalifikációt, a harmadik a címvédő Yann Ehrlacher lett Mostban. Tassi Attila és Boldizs Bence számára már a Q1-ben véget ért az időmérő.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Most Mikel Azcona Michelisz Norbert

Pure ETCR: Nagy Dániel a 3. lett a szuperdöntőben

2021-08-22 19:49:35

Erős teljesítményt nyújtott Nagy Dániel a Pure ETCR vasárnapi viadalain a Hungaroringen. A magyar versenyző a harmadik pozícióban végzett a B-csoport szuperdöntőjében, míg a „Hétvége királya" a márkatársa, Mikel Azcona lett.

Zengő Motorsport Pure ETCR Nagy Dániel Mikel Azcona Hungaroring

Pure ETCR: Zengő-győzelem a legelső versenyhétvégén

2021-06-20 22:19:22

Ezen a hétvégén rajtolt el az első teljesen elektromos túraautó-sorozat, a Pure ETCR. A legelső fordulóban a Zengő Motorsport spanyol versenyzője, Mikel Azcona aratott győzelmet az első szuperdöntőben.

Zengő Motorsport Nagy Dániel Mikel Azcona M1RA Pure ETCR

WTCR: a Zengő Motorsport idén négy autóval indul – hivatalos

2021-04-19 17:23:28

A Zengő Motorsport képviseli idén is a Cuprát a túraautó-világkupa (WTCR) mezőnyében. Zengő Zoltán csapata ráadásul idén már négy autóval száll harcba a többiekkel, s azt is bejelentették, hogy ezek közül kettőt kik vezetnek.

Zengő Motorsport WTCR Mikel Azcona Jordi Gené Cupra

WTCR: a Zengő Motorsport nyert; Tassi és Michelisz is pontszerző

2020-11-01 12:23:53

A Zengő Motorsport spanyol versenyzője, Mikel Azcona aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének második futamán. Mögötte Yvan Muller és Santiago Urrutia szelte át a célvonalat, míg a magyar versenyzők közül Tassi Attila a tizennegyedik, Michelisz Norbert a tizenötödik helyen futott be. Kismarty-Lechner Gábor kiesett, Boldizs Bence pedig el sem tudott rajtolni Aragóniában.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Mikel Azcona Michelisz Norbert Kismarty-Lechner Gábor

WTCR: Vernay nyert; Michelisz, Boldizs és Tassi is pontot szerzett

2020-11-01 09:13:47

Jean-Karl Vernay aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Santiago Urrita és Gilles Magnus végzett, míg a magyar versenyzők közül Michelisz Nobert a hatodik, Boldizs Bence a kilencedik, Tassi Attila a tizenötödik, Kismarty-Lechner Gábor pedig a tizenhatodik helyen végzett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Mikel Azcona Michelisz Norbert Kismarty-Lechner Gábor

WTCR: Tassi 6., Michelisz 10. a harmadik hungaroringi versenyen

2020-10-18 15:57:07

Esteban Guerrieri nyert a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének harmadik futamán a Hungaroringen. Mögötte Tiago Monteiro és Néstor Girolami zárt, míg a Zengő Motorsportot erősítő Mikel Azcona a 4., Boldizs Bence a 17., míg Kismarty-Lechner Gábor a 21. helyet szerezte meg. Tassi Attila hatodikként, Michelisz Norbert tizedikként látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Mikel Azcona Michelisz Norbert Kismarty-Lechner Gábor

WTCR: Michelisz szép felzárkózás után 6. a második mogyoródi versenyen

2020-10-18 11:07:10

Yann Ehrlacher nyert a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének második versenyén. Mögötte Yvan Muller zárt, míg harmadikként Jean-Karl Vernay szelte át a célvonalat. A pole pozícióból induló Boldizs Bence hetedikként végzett, Michelisz Norbert pedig szép felzárkózás után a hatodik helyen érkezett be. Pontot szerzett Tassi Attila is, a Honda magyarja 9. lett, míg a Zengő Motorsportot erősítő Kismarty-Lechner Gábor 18.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Mikel Azcona Michelisz Norbert Kismarty-Lechner Gábor

WTCR: Catsburg győzött; Michelisz tizedik a harmadik versenyen

2020-10-11 15:20:29

Nicky Catsburg nyert a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének harmadik futamán. Mögötte Jean-Karl Vernay futott be, míg a dobogó alsó fokára a pole pozícióból induló Nathanaël Berthon állhatott fel. Michelisz Norbert a 10. lett, míg a Zengő Motorsport versenyzői közül Mikel Azcona az 5., Kismarty-Lechner Gábor a 16. míg Boldizs Bence a 18. pozícióban zárt.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nicky Catsburg Mikel Azcona Michelisz Norbert

WTCR: Coronel nyert; Michelisz 7. a második szlovákiai versenyen

2020-10-11 13:23:38

Tom Coronel nyert a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének második, fordított rajtrácsos futamán. A második Gilles Magnus lett, míg a dobogó alsó fokára Esteban Guerrieri állhatott fel. Michelisz Norbert a 7., míg a Zengő Motorsport versenyzői közül Mikel Azcona az 5., Boldizs Bence a 14., Kismarty-Lechner Gábor a 17. lett. Tassi Attila kiesett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Mikel Azcona Michelisz Norbert Kismarty-Lechner Gábor

WTCR: Girolamié a pole pozíció; Tassi Attila 3. az időmérőn

2020-09-24 18:53:24

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) németországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Az argentin versenyző mögött Yann Ehrlacher és Tassi Attila zárt, míg a tizedik helyet Nathanaël Berthon érte el, így ő indulhat az élről az első fordított rajtrácsos futamon. A Zengő Motorsport versenyzőinél a kipufogóval adódott probléma: Mikel Azcona a hatodik, Kismarty-Lechner a tizenötödik, Boldizs Bence a tizenhatodik lett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nürburgring Néstor Girolami Mikel Azcona

Gyorsasági autó: három új CUPRA-val támad a Zengő Motorsport

2020-08-28 10:10:36

A WTCR-futamgyőztes Mikel Azcona és a hatszoros magyar bajnok Kismarty-Lechner Gábor mellett a Mol tehetségkutató programjában szereplő Boldizs Bence szerepel a magyar csapat színeiben.

Zengő Motorsport WTCR Mikel Azcona Kismarty-Lechner Gábor Boldizs Bence

WTCR: Azcona nyert a 2. versenyen, Michelisz autót tört

2019-07-07 17:01:16

A Cupra újoncának, Mikel Azconának győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai hétvégéjének második futama. A spanyol pilóta mögött a pole pozícióból induló Ma Csing-hua ért célba, a dobogóra még a bajnoki összetettet vezető Esteban Guerrieri állhatott fel. Michelisz Norbert összetörte az autóját, és be sem fejezte a versenyt, Tassi egy helyet veszítve a rajtpozíciójához képest, a 11. helyen látta meg a kockás zászlót.

WTCR Vila Real Tassi Attila Mikel Azcona Michelisz Norbert Ma Csing-hua