Találatok a Matt Le Tissier címkére

Találatok száma: 6

PL: a top 10 játékos, aki nem játszott az öt nagy klubban

2020-06-29 23:42:36

Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United – a BL, illetve a bajnoki címek alapján az elmúlt huszonöt évet tekintve Anglia öt topklubja, amelyben számos nagyság megfordult. Bűvölte azonban a labdát a Premier League-ben néhány olyan klasszis, aki simán befért volna bármelyik elitegyletbe, mégsem szerepelt egyikben sem. Őket rangsoroltuk.

Premier League Paul Gascoigne Paolo Di Canio PL Matt Le Tissier Juninho

Papucshősök, avagy a feleségek hatása a nemzetközi futballpiacra

2019-12-24 09:04:27

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

spanyol átigazolás olasz átigazolás nemzetközi átigazolás majdnem-transzferek angol átigazolás Wesley Sneijder

Bilbao: az angol klubikon után Maldini volt a második díjazott

2016-05-01 22:14:08

Az Athletic Bilbao labdarúgócsapata Paolo Maldinit jutalmazta meg másodjára a One Club Man díjjal, amelyet a baszk klub olyan kiválóságoknak ítél oda, akik profi pályafutásuk során csak egy egyesületet szolgáltak.

spanyol foci elismerés díj Paolo Maldini Milan Matt Le Tissier

A Puskás-stadion és CR az űrben – 8 név, amelyre így is emlékezni fognak

2015-12-26 18:26:04

A spanyol sportnapilap, a Marca nyolc olyan futballistát gyűjtött össze, akinek a neve már nem csak a labdarúgással forrt egybe az elmúlt években-évtizedekben. A listán szerepel többek között Puskás Ferenc, David Beckham és Cristiano Ronaldo is.

Puskás Ferenc Matt Le Tissier David Beckham Cristiano Ronaldo

Öt varázslat - zsenik, akik saját maguknak adtak gólpasszt

2014-05-29 19:30:39

Ha egy játékos gólérzékeny, és jópárszor be tudja venni az ellenfél kapuját, azzal már ki is emelkedik a mezőnyből. Ha egy játékos nem csak gólérzékeny, de a helyzetet is ki tudja alakítani saját magának, azzal gyakorlatilag klasszissá válik. A futballvilág megannyi jelenete közül most öt gyönyörű gólt szedtünk egy csokorba. A közös bennük, hogy legyen szó Diego Maradonáról, Dennis Bergkampról vagy éppen Rivaldóról, mindannyian maguknak alakították ki a gólhelyzetet. Ráadásul a találatok egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Illetve annyiban, hogy mindegyik zseniális.

video-összeállítás gól Roberto Baggio Rivaldo Matt Le Tissier Diego Maradona

Anglia: elnökként térhet vissza a pályára a legenda

2013-04-09 09:06:06

Visszatérhet a futballpályára a 2002-ben visszavonult Matt Le Tissier, aki az angol hetedik ligás Guernseyt – melynek tiszteletbeli elnöke – segítené.

Guernsey Matt Le Tissier angol foci