Találatok a magyar jégkorong-válogatott címkére

Találatok száma: 942

Jégkorong: Újoncaink elképzelni sem tudtak volna jobb világbajnokságot

2022-05-10 18:34:47

Különösebben nem képzelték el vb-újoncaink, hogy milyen lesz az első világbajnokságuk, de mivel a magyar jégkorong-válogatott Ljubljanában feljutott az A-csoportba, jobban nem is alakulhatott volna. Fejes Nándort ráadásul megválasztották a torna legjobb védőjének, míg Horváth Milánnak az a pillanat a legkedvesebb, amikor a szállodában a Románia–Litvánia meccs után összejött a csapat, s gratuláltak egymásnak a feljutáshoz. 

magyar jégkorong-válogatott jégkorong divízió 1/A csoportos világbajnokság Horváth Milán Fejes Nándor A-csoport

Jégkorong: Az A-csoportban való bennmaradás a célunk – Sebők Balázs

2022-05-10 17:09:23

Sebők Balázsnak az volt az ünneplés legjobb pillanata, amikor a románok elleni meccs után, az Arena Tivoli előtt együtt ünnepelhetett a magyar jégkorong-válogatott a több száz szurkolójával. Nyilván azt is szeretné átélni, milyen lehet egy teltházas, budapesti A-csoportos világbajnokság – többek között erről is beszélgettünk a Finnországban légióskodó csatárral a Budapest Parkban tartott fogadás előtt. 

szurkolók magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Sebők Balázs A-csoport

Sportrádió: Sokat segítene, ha lenne NHL-játékosunk – Szilassy Zoltán

2022-05-10 18:34:52

Szilassy Zoltán, a magyar férfi jégkorong-válogatott edzője volt a Sportrádió Hazafutás című műsorának vendége. A szakember elmondta, örülne, ha bennmaradna az elitben a nemzeti csapat.

magyar jégkorong-válogatott magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong divízió 1/A vb divízió 1/A csoportos világbajnokság Szilassy Zoltán

Jégkorong: tárgyalnak Simpson kapitánnyal a folytatásról

2022-05-10 10:57:47

Vas Márton, a világelitbe feljutó magyar jégkorong-válogatott általános igazgatója folyamatos tárgyalásban van Sean Simpson szövetségi kapitánnyal a következő idényre szóló megbízatás ügyében.

magyar jégkorong-válogatott Sean Simpson

Jégkorong: így ünnepelték A-csoportos hokisainkat a Budapest Parkban! – videó

2022-05-09 22:06:33

Élmény találkozni ezzel az A-csoportos csapattal! A szeszélyes időjárás és hétfői munkanap ellenére azok, akik itthonról szurkoltak jégkorong-válogatottunknak, szép számmal látogattak ki a Budapest Parkba, hogy köszöntsék a Llubljanából hazatérő fiúkat. Meg persze begyűjtsék az értékes aláírásokat, elkészüljenek a szelfik, sőt, még egy közös kép is a csapattal. 

szurkolás magyar jégkorong-válogatott köszöntés divízió 1/A csoportos világbajnokság Budapest Park A-csoport

Jégkorong-vb: több százan ünnepelték a feljutó válogatottat

2022-05-09 19:38:04

Majdnem elmosta az eső a fogadási ceremóniát, s vélhetően többeket elriasztott a borús időjárás, ám így is több száz drukker érkezett a Soroksári útra, hogy a nemzeti csapattal együtt örüljön a sikernek.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb

Hoki-vb: „Imádunk titeket, büszkék vagyunk rátok!” – üzenik a szurkolók

2022-05-09 01:29:58

Rengeteg magyar szurkoló kísérte el Ljubljanába a magyar jégkorong-válogatottat, amely már a divízió 1/A csoportos világbajnokság záró napja előtt ünnepelhette az A-csoportba való feljutást. Vasárnap, a románok elleni utolsó meccs előtt kértük meg a belvárosban időző szurkolókat arra, hogy a siker örömére az NSO Tv-n keresztül küldjenek üzeneteket az A-csoportos csapatunknak.

szurkolók magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság A-csoport

Hoki-vb: „Mindannyiunk álma egy budapesti A-csoportos vb!”

2022-05-08 23:34:55

Közvetlen az után, hogy a magyar jégkorong-válogatott lejátszotta az utolsó divízió 1/A csoportos meccsét, bejelentették: a két feljutó, Magyarország és Szlovénia közösen megpályázza az 2023-as A-csoportos világbajnokság rendezését. Az első vb-jén feljutást ünneplő Sárpátki Tamás szerint ez lenne mindannyiuk álma. Sean Simpson szövetségi kapitány úgy véli, akkor ér sokat az A-csoportos szereplés, ha abból a magyar jégkorong profitálhat. 

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Sárpátki Tamás Sean Simpson Magosi Bálint Fodor Szabolcs

Hoki-vb: Vas János nekifut a harmadik A-csoportos vb-jének?

2022-05-09 00:41:19

Szapporó, Krakkó, Ljubljana – Vas János immár harmadszor ünnepelhette karrierje során, hogy a magyar jégkorong-válogatott feljutott az A-csoportba. Hogy ott lesz-e a harmadik A-csoportos világbajnokságán? Erre most még ő sem tudja a választ. Kizártnak azért nem tartja – főleg, ha esetleg részben Budapesten rendezik. 

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Vas János Szapporó Ljubljana Krakkó

Hoki-vb: ünneplés, közös himnuszéneklés a szurkolókkal

2022-05-08 20:29:03

A románok elleni mérkőzés után A-csoportos jégkorong-válogatottunk a szurkolókkal közös ünnepléssel indította az estét. Volt közös himnuszéneklés, elhangzott a Vakáció-ó-ó és Az éjjel soha véget nem érhet is. 

ünneplés szurkolók magyar jégkorong-válogatott himnusz divízió 1/A csoportos világbajnokság Riviéra

Jégkorong-vb: veretlenül aranyérmes Szlovénia

2022-05-08 20:44:19

A házigazda Szlovénia Dél-Koreát is legyőzte a Ljubljanában rendezett divízió 1/A-világbajnokságon, így négy győzelemmel, veretlenül nyerte meg a tornát. Mint ismert, a magyar válogatott második helyen zárt, ezzel feljutott az elit-vb-re.

szlovén jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb dél-koreai jégkorong-válogatott Szlovénia

Hoki-vb: Nagy Gergő táncolva érkezett az interjúkra – A-csoportosok örömszavai

2022-05-08 18:45:19

Nagy Gergő úgy táncolt be az interjúfolyosóra, Terbócs István megtrollkodta Hári János interjúját – bár a románok elleni meccs után nehezen indult be az ünneplés a jégen, az A-csoportba már szombaton feljutó jégkorong-válogatottunk a végére euforikus hangulatba került. Folytatás a városban, majd hétfőn Budapesten. 

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Szirányi Bence Nagy Gergő Hári János A-csoport