Találatok a Magyar Antidopping Csoport címkére

Találatok száma: 3

Súlyemelés: „A MACS feddhetetlen módon végezte a munkáját”

2020-06-08 18:14:42

Megnyugvással fogadta a Magyar Antidoppingcsoport (MACS) vezetője, hogy a Richard McLaren kanadai jogászprofesszor által vezetett nyomozócsoport nem talált kivetnivalót a doppingellenőrzéseket végző szervezet tevékenységében.

súlyemelés Richard McLaren Magyar Antidopping Csoport

Súlyemelés: Rosszindulatú célozgatások, nem valós információk – reagált a MACS

2020-01-06 10:10:00

A Magyar Antidopping Csoport közleményben reagált az Aján Tamás sportdiplomatát és a csoport munkáját ért vádakra. Mint beszámoltunk róla, a német ARD Televízió oknyomozó újságírói csapata által készített, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) doppingellenőrzési teszt-programját vizsgáló dokumentumfilmben azt állították, az Aján által vezetett Nemzetközi Súlyemelő-szövetség korrupt módon működött, titkos számlát vezetett, több esetben is eltussolta a doppingolást.

doppingügy Magyar Antidopping Csoport MACS IWF Antidopping Aján Tamás

Rio 2016: egy év alatt alatt 39-szer ellenőrizték Hosszú Katinkát

2016-08-08 14:41:48

Dr. Tiszeker Ágnes Hosszú Katinka doppingellenőrzéseit összegző adatokkal reagált azokra a vádakra, amelyek a magyar úszónő olimpiai 400 méter vegyesen nyújtott teljesítményét kérdőjelezik meg. A Magyar Antidopping Csoport vezetője szerint enyhén szólva is elképesztő és elszomorító az a tendencia, amely a világ sportját mostanában áthatja, egyrészt a sokasodó doppingesetekkel, a kizárásokkal és a felfüggesztésekkel, másrészt pedig a megalapozatlan vádaskodásokkal.

úszás olimpia dopping Rio 2016 Magyar Antidopping Csoport Hosszú Katinka