Találatok a Luciano Moggi címkére

Találatok száma: 12

A Juventus ezzel a cserével nagyon megvezette az Intert

2018-11-20 21:34:21

Folytatjuk a labdarúgás érdekes csereügyleteivel foglalkozó sorozatunkat, és a nyolcadik részben azt nézzük meg, hogyan került Fabio Cannavaro fillérekért az Intertől a Juventushoz. És hogy melyik volt a legérdekesebb csere? Erről természetesen majd olvasóink döntenek!

szupercserék retró retrocserék játékoscserék Superga Sandro Mazzola

Juventus: „Cristiano Ronaldo már aláírta a szerződését”

2018-07-05 10:47:57

Tovább pörögnek az átigazolási pletykák a Juventus és Cristiano Ronaldo körül. Most az olasz klub korábbi ügyvezető igazgatója szólalt meg az esetleges transzferrel kapcsolatban.

Real Madrid Luciano Moggi Juventus Cristiano Ronaldo

Albánia: nem elégednek meg az FTC kiejtésével, örökre eltiltott tanácsadót igazoltak

2017-04-27 19:21:41

Az albán FK Partizani labdarúgócsapata tanácsadónak szerződtette Luciano Moggit, az Olaszországban örökre eltiltott sportvezetőt.

albán foci Luciano Moggi Juventus FK Partizani Albánia

BL: „Mi a baj a Barcával? Az, hogy nincs is edzője!”

2017-04-18 14:16:45

Luciano Moggit, a Juventus labdarúgócsapatának korábbi ügyvezető igazgatóját egyáltalán nem lepi meg, hogy a spanyol gigász FC Barcelona formája nem elég meggyőző az utóbbi időben. Mint elmondta, a katalánoknak „nincs is edzőjük”.

Luis Enrique Luciano Moggi Juventus Barcelona Bajnokok Ligája

Juventus: A Calciopoli kilenc évnyi bohóckodás volt - Moggi

2015-03-25 09:37:37

Luciano Moggit, a Serie A-ban szereplő Juventus korábbi ügyvezető igazgatóját, és a Calciopoli-botrány „főszereplőjét” az olasz legfelsőbb bíróság kedden hivatalosan is felmentette az ellene felhozott vádpontok alól. Moggi az ítélet után elmondta, a Calciopoli egy lőszer nélküli fegyver volt, amiben semmiféle bizonyíték sem állt a szövetség rendelkezésére.

olasz foci Serie A Luciano Moggi Juventus Calciopoli

Olaszország: Luciano Moggit jogerősen is örökre eltiltották

2011-07-09 14:47:00

Egy hónappal ezelőtt örökre eltiltotta a futballtól Luciano Moggit, a 2006-os bundabotrány főszereplőjét az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága. Moggi és ügyvédei fellebbeztek, de ezt elutasította a FIGC Szövetségi Bírósága.

bundabotrány Luciano Moggi Juvnetus Calciopoli

Juventus: Moggi szerint a „zebrák" új igazolásai nem elég jók

2010-07-09 15:13:22

A Juventus korábbi általános igazgatója, Luciano Moggi szerint a „zebrák" nem igazoltak elég jó labdarúgókat a nyáron – ezért úgy véli, az újonnan érkezők sem segítik scudettóhoz a csapatot.

labdarúgás Serie A Luciano Moggi Juventus

Serie A: Mourinho paranoiája káros az Internek - Moggi

2010-04-12 14:00:14

Az olasz futballban egykor nagyhatalmú Luciano Moggi egy televíziós műsorban keményen bírálta az olasz labdarúgó-bajnokság két milánói óriásklubját, az Intert és a Milant.

olasz labdarúgás Serie A Luciano Moggi José Mourinho

Az olasz szövetség megnyithatja a Calciopoli-aktát

2010-04-07 16:51:25

Az Olasz Labdarúgó-szövetség vezetői tanulmányozzák, hogy az újonnan előkerült kompromittáló hangfelvétel, illetve a Luciano Moggi elleni nápolyi büntetőper során esetleg felbukkanó további új bizonyítékok birtokában szükséges-e új nyomozást kezdeményezni a 2006-os megvesztegetési botránnyal kapcsolatban – jelentette a La Gazzetta dello Sport.

Calciopoli Luciano Moggi Olaszország Serie A

Serie A: az Inter miatt újra nyomozhatnak vesztegetési ügyben

2010-04-07 14:59:55

Az Olasz Labdarúgó-szövetség vezetői tanulmányozzák, hogy az újonnan előkerült kompromittáló hangfelvétel, illetve a Luciano Moggi elleni nápolyi büntetőper során esetleg felbukkanó további új bizonyítékok birtokában szükséges-e új nyomozást kezdeményezni a 2006-os megvesztegetési botránnyal kapcsolatban – jelentette a milánói La Gazzetta dello Sport.

olasz labdarúgás Massimo Moratti Luciano Moggi Inter Calciopoli

Moggi: Tavaly nem hagyták, hogy a Roma bajnokságot nyerjen

2009-01-19 04:00:22

Azok után, hogy a római bíróság tizennyolc hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, egy olasz televíziós vitaműsor vendége volt Luciano Moggi. A Juventus korábbi sportigazgatója – aki a 2006 nyarán kirobbant bundabotrány fő vádlottja volt – ebben elmondta, hogy szerinte most ugyanúgy segítik a játékvezetők a nagy csapatokat – a Milant és az Intert említette –, mint 2006 előtt. Moggi meggyőződése, hogy az előző szezonban a Roma azért nem lett bajnok, mert nem hagyták.

Inter Milan Luciano Moggi

A szövetség után a bíróság is lesújtott: felfüggesztettet kapott Luciano Moggi

2009-01-15 11:54:32

Kis híján kétéves tárgyalássorozat után a római bíróság tizennyolc hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Juventus labdarúgócsapatának volt főigazgatóját, Luciano Moggit. A korábban megjelent hírek szerint, az egykori sportvezetőnek börtönbe kellett volna vonulnia, azóta azonban kiderült: a GEA World játékosügynökség botrányában érintett Moggi csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A vád szerint Moggi, aki a Juventus Serie B-s száműzéséért is felelős volt, játékosokat és klubvezetőket zsarolt, hogy a fia érdekeltségi körébe tartozó menedzsercég szolgálatait vegyék igénybe.

korrupció Luciano Moggi GEA World