Találatok a Kocsis Lajos címkére

Találatok száma: 3

Válogatott: amikor 50 éve ezen a napon döntetlent játszottunk a franciákkal

2021-04-24 13:39:15

Első hazai Eb-selejtezőjét játszotta a magyar labdarúgó-válogatott. Hoffer József együttese az osztrákok bécsi, önbizalom-növelő 2–0-s legyőzése után várta a mérkőzést. Ám a franciák kemény diónak bizonyultak, az 1–1-es döntetlen során Georges Carnus kivédte a csatárok szemét.

amikor Magyarország Kocsis Lajos Hoffer József Georges Carnus Franciország

FFT: Kocsis Lajos útja az éjszakába

2020-10-15 19:54:32

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi Kocsis Lajos gyulai bukását, az eset elrettentésül szolgálhat minden fiatal tehetségnek.

Kocsis Lajos FourFourTwo FFT

A futballátigazolások nem éppen meztelen történetei

2019-06-23 19:33:37

Ember tervez, isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. FUTBALLTÖRTÉNELMI SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

majdnem-transzferek Sallai Sándor Ronaldo Robinho René van de Kerkhof Ramón Quiroga