Találatok a Kansas City Wizards címkére

Találatok száma: 7

Kétes góllal kapott ki az MU a Kansas Citytől

2010-07-26 07:45:44

Elszenvedte első vereségét észak-amerikai túráján az angol bajnoki ezüstérmes Manchester United. A „vörös ördögök" az MLS-ben szereplő Kansas City Wizardstól kaptak ki 2–1-re, igaz, egyáltalán nem biztos, hogy az amerikaiak győztes góljánál a labda valóban a gólvonal mögé jutott.

labdarúgás felkészülés Manchester United Kansas City Wizards Dimitar Berbatov

Felkészülés: az MU vereséget szenvedett a Kansas Citytől

2010-07-26 07:29:14

Elszenvedte első vereségét észak-amerikai túráján az angol bajnoki ezüstérmes Manchester United. A „vörös ördögök" az MLS-ben szereplő Kansas City Wizardstól kaptak ki 2–1-re, igaz, egyáltalán nem biztos, hogy az amerikaiak győztes góljánál a labda valóban a gólvonal mögé jutott.

labdarúgás felkészülés Manchester United Kansas City Wizards

Manchester United: Hercegfalviékkal is játszanak a „vörös ördögök”

2010-05-06 21:26:08

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 A Kansas City Wizards ellen is pályára a Manchester United, amely a nyáron Észak-Amerikában túrázik majd.

Manchester United Kansas City Wizards

Hercegfalvi: Mindenkinél többet kell nyújtanom!

2010-03-23 14:08:38

A Nemzeti Sport Online most induló, heti rendszerességgel jelentkező sorozatában, a Légiósfigyelőben elsősorban olyan külföldön játszó magyar futballistákat szólaltatunk meg, akik a nemzetközi és a magyar sportsajtó aktuális híreiben ritkán szerepelnek, a szurkolók ezért kevésbé követik nyomon pályafutásukat. Az első részben Hercegfalvi Zoltánnal, az amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) nyitányára készülő Kansas City Wizards támadójával beszélgettünk.

légiósok légiósfigyelő labdarúgás MLS Kansas City Wizards Hercegfalvi Zoltán

Honvéd: Hercegfalvi az MLS-ben szereplő Kansasben folytathatja

2009-07-05 04:00:29

A szabadlistára tett labdarúgók közül egyedül Hercegfalvi Zoltán játékjogáért vár bevételt a Honvéd: a előző idény házi gólkirályáért már több klub is bejelentkezett, és a tulajdonos, George F. Hemingway szerint a kispesti vezetőség hamarosan eldönti, melyik ajánlatot fogadja el.

Hercegfalvi Zoltán Budapest Honvéd Kansas City Wizards

A Kansas City Wizards tulajdonosi köre érdeklődik a Vasas iránt

2008-11-11 04:00:30

Több mint biztató. Ezt mondogatja most vezető, játékos, szurkoló Angyalföldön. A közelmúltban látott napvilágot a hír, hogy Jámbor János többségi tulajdonos december 31-ével kiszáll a Vasasból. Ugyanakkor Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke kijelentette, több befektető is érdekődik a klub iránt. S hogy nem a levegőbe beszélt, íme, a bizonyíték: a csütörtöki tréningen már ott voltak az amerikaiak.

Vermes Péter Kansas City Wizards

Premier League: a Fulham csapata szerződtette Eddie Johnsont

2008-01-30 00:00:29

Az amerikai támadó, Eddie Johnson aláírta három és fél éves szerződését az angol első osztályban szereplő Fulham csapatához.

angol_labdarúgás