Találatok a Johannes Rydzek címkére

Találatok száma: 17

Síugró-vk: Kamil Stoch parádés formában

2018-03-04 18:53:51

Vasárnap a finnországi Lahtiban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a lengyel Kamil Stoch szerezte meg. Az északiösszetett-versenyzők ugyanitt mérték össze erejüket, s ezen a német Johannes Rydzek diadalmaskodott.

északi összetett síugró-vk síugrás Kamil Stoch Johannes Rydzek

Téli olimpia: tripláztak a németek északi összetettben

2018-02-22 12:12:39

Az északi összetett versenyzők csapatversenyét rendezték csütörtökön, a Pjongcsangban zajló téli olimpián. A győzelmet a németek szerezték meg, akik ezzel a szakág mindhárom aranyát begyűjtötték.

északi összetett téli olimpia Vinzenz Geiger Pjongcsang 2018 Pjongcsang Johannes Rydzek

Téli olimpia: hármas német siker északi összetettben

2018-02-20 14:19:59

Az északi összetett-versenyzők nagysánc Gundersen-versenyét rendezték meg kedden, a Pjongcsangban zajló téli olimpián, amelyen hármas német siker született. A győzelmet Johannes Rydzek szerezte meg közülük.

északi összetett téli olimpia Pjongcsang 2018 Pjongcsang Johannes Rydzek

Északisí-vb: már a házigazdáknak is van aranya

2017-03-01 16:00:12

A finnországi Lahtiban zajló északisí világbajnokság szerdai napján a sífutók férfi 15 km-es, klasszikus stílusú, illetve az északiösszetettesek Gundersen-versenyét rendezték meg. Előbbiben a győzelmet a finn Iivo Niskanen, utóbbiban pedig a német Johannes Rydzek szerezte meg.

északisí-vb északi összetett sífutás Johannes Rydzek Iivo Niskanen

Északisí-vb: az olimpiai bajnok nyert a női síugróknál

2017-02-24 20:04:02

Carina Vogt győzött a női síugrók versenyében az északsí-világbajnokságon normál sáncon. Az olimpiai bajnoki cím védője mindössze két ponttal előzte meg a japán Ito Jukit.

síugrás Johannes Rydzek Carina Vogt

Síugrás: Wellinger újabb sáncrekordja sem volt elég

2017-02-05 18:22:08

A németországi Oberstdorfban sírepülő versennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyt a szombatihoz hasonlóan az osztrák Stefan Kraft nyerte meg. Ez alatt a dél-koreai Pjongcsangban sífutó csapatsprintet és északiösszetett-versenyt is rendeztek.

északi összetett síugró-vk síugrás sírepülés sífutó-vk sífutás

Síugrás: a sáncrekord sem volt elég a győzelemhez

2017-02-04 21:00:20

Andreas Wellinger új rekordot ért el az oberstdorfi repülősáncon a világkupaversenyen, de a viadalon csak második lett, miután az osztrák Stefan Kraft összességében jobb produkciót mutatott be.

északi összetett síugrás Stefan Kraft Johannes Rydzek Andreas Wellinger

Alpesi sí: Ganong meglepetés sikere lesiklásban

2017-01-27 16:45:16

Pénteken a németországi Garmischban férfi lesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet az amerikai Travis Ganong szerezte meg.

északi összetett alpesisí-vk alpesi sí Travis Ganong Johannes Rydzek

Sífutás: hatból öt – parádéztak a norvég szuperklasszisok

2016-12-17 15:09:05

Óriási norvég fölényt hozott a férfiak és a nők sífutó világkupaversenye a franciaországi La Clusaz-ban. A hat dobogós helyből öt lett a skandináv országé, csak egy orosz, Alekszandr Legkov képviselte a világ többi részét egy bronzzal.

északi összetett sífutás Johannes Rydzek Finn Haagen Krogh

Síugró-vk: Severin Freund javított Rukában

2016-11-26 20:52:07

A finnországi Rukában folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati versenyt a pénteki ezüstérmes, német Severin Freund nyerte meg. Ugyanitt a sífutók sprintversenyében a férfiaknál a norvég Paal Golberg, a nőknél a svéd Stina Nilsson, északi összetettben pedig a német Johannes Rydzek diadalmaskodott.

északi összetett síugró-vk sífutó-vk Stina Nilsson Severin Freund Paal Golberg

Síugró-vk: Hayböck mesterhármasa Finnországban

2016-02-23 21:02:33

A finnországi Kuopióban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet az osztrák Michael Hayböck szerezte meg a norvég Daniel Andre Tande és az osztrák Stefan Kraft előtt. Ugyanitt a német Johannes Rydzek győzött az északiösszetett-vk Gundersen versenyén.

északi összetett síugró-vk síugrás Michael Hayböck Johannes Rydzek

Északi összetett: kikapott a vb sztárja, Frenzel a vk győztese

2015-03-06 17:25:05

Vatabe Akito győzelmével ért véget Lahtiban az északi összetett világkupaverseny. A japán három másodperccel előzte meg a faluni vb-n két aranyérmet szerző német Johannes Rydzeket. A szintén német Eric Frenzel csak a 23. lett, de ezzel két fordulóval a vége előtt matematikailag is biztossá vált, hogy ő nyeri meg a világkupa-sorozatot.

északi összetett Vatabe Akito Johannes Rydzek Eric Frenzel

Északisí-vb: fél percet dolgozott le az első aranyáért

2015-02-20 16:51:45

Johannes Rydzek nyerte az első aranyat északi összetettben az északisí-világbajnokságon a svédországi Falunban. A 23 éves német sportoló nagy hajrával győzte le az olasz Alessandro Pittint.

északisí-vb északi összetett Johannes Rydzek Eric Frenzel

Sífutás: Northug „bemutatott”, aztán második lett

2014-11-29 15:16:02

A finnországi Rukában férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel kezdődött a sífutók világkupája. Mindkét nemnél a norvég versenyzők szerezték meg az első helyet: előbbieknél Eirik Brandsdal, utóbbiaknál pedig Marit Björgen ért elsőként a célba. Ugyanitt az északiösszetett-versenyzők idénynyitóján a német Johannes Rydzek diadalmaskodott.

északi összetett sífutó-vk sífutás Marit Björgen Johannes Rydzek Eirik Brandsdal

Sífutás: Richardson nyerte meg az 50 km-es oslói klasszikust

2014-03-08 16:50:14

A norvégiai Oslóban férfi klasszikus stílusú 50 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata, amelyen a győzelmet a svéd Daniel Richardsson szerezte meg, míg ugyanitt az északiösszetett-vk-ban a német Johannes Rydzek diadalmaskodott.

északi összetett sífutó-vk Johannes Rydzek Daniel Richardsson

Sílövészet: meglepetésgyőzelem a pokljukai sprinten

2014-03-06 20:12:50

Csütörtökön a férfiak és a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a szlovéniai Pokljukában. Előbbieknél a svéd Björn Ferry, utóbbiaknál pedig az osztrák Katharina Innerhofer győzött, míg az északiösszetett-vk trondheimi állomásán a német Johannes Rydzek diadalmaskodott.

északi összetett sílövő-vk Katharina Innerhofer Johannes Rydzek Björn Ferry

Síugrás: Freund három nap alatt másodszor nyert

2014-02-28 18:52:43

A finnországi Lahtiban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A pénteki versenyt a német Severin Freund nyerte az osztrák Stefan Kraft és a lengyel Kamil Stoch előtt.

északi összetett síugró-vk Severin Freund Johannes Rydzek