Találatok a Janics Natasa címkére

Találatok száma: 72

Kajak-kenu: Janics Natasának nagyon nehéz dolga lesz – Hüttner

2018-02-06 19:09:57

Kozák Danuta és Csipes Tamara is visszatér az idén, sőt, Janics Natasa is harcba száll a világbajnokságon és az Európa-bajnokságon való indulásért. Hüttner Csaba szövetségi kapitánynak a női kajakban kellemes gondjai vannak, hiszen a tapasztaltabb versenyzők távollétében tavaly a fiatalok is bizonyítottak. Sokkal nagyobb kihívás elé állítja, hogy az olimpia programjára felkerült férfi K-4 500 méteres számban kik alkossák a csapathajót. Schmidt Gábor MKKSZ elnökkel együtt ezekről beszélt az NSO Tv-nek. 

kajak-kenu férfi kajaknégyes Schmidt Gábor Kozák Danuta Janics Natasa Hüttner Csaba

Kajak-kenu: megműtötték Douchev-Janics Natasát

2014-02-02 10:19:38

Gerincsérvvel megoperálták Douchev-Janics Natasát. A Graboplast-Győr háromszoros olimpiai bajnoka hosszú ideje bajlódott lumbágóval, a beavatkozás pedig mostanra elkerülhetetlenné vált. A műtét során stabilizálták a gerincoszlopot, a csavarok mellett egy titán implantátumot is beillesztettek. Az orvosok szerint jól sikerült az operáció, a gyógyulási idő azonban egyénfüggő, így egyelőre nem lehet tudni, hogy a 19-szeres világbajnok mikor sportolhat újra.

kajak-kenu Janics Natasa Douchev-Janics Natasa

Kajak-kenu Eb: aranyérmes a női kajaknégyes 500-on

2013-06-15 11:00:33

A portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon aranyérmet nyert a magyar női kajaknégyes 500 méteren.

kajak-kenu Eb kajak-kenu Kovács Katalin Janics Natasa

Videó: Nincs bennem félelem! Összeáll még a bajnok páros?

2013-04-03 08:22:03

Először edzett kedden új állomáshelyén, Győrben a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Douchev-Janics Natasa. Az NSO Tv-nek elmondta, sajnálja, hogy így történtek körülötte a dolgok, de igazából örül, hogy már vége.

videó kajak-kenu NSO Tv Janics Natasa

NS: mit hoz a jövő Janics Natasa számára? - Köztér

2013-03-18 16:25:22

A háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa hosszú huzavona után úgy döntött, magyar színekben folytatja a versenyzést. Ön szerint a hírnevéhez méltó lesz a folytatás? Szavazzon! A szavazás hétfő estétől péntek délig érhető el, a végeredményt – kommentárral – jövő kedden közöljük a Nemzeti Sport közösségi rovatában, a Köztérben!

Nemzeti Sport NS Köztér Janics Natasa

Videó: hol folytatja Douchev-Janics? - Szegeden nem fogadják tárt karokkal

2013-03-11 16:38:18

Bombaként robbant a hír, hogy Douchev-Janics Natasa megváltoztatta korábbi döntését, és mégis Magyarországon képzeli el a jövőjét, az viszont kérdéses, melyik klubban. Az NSO Tv videójából kiderül, Szegeden milyen lehetőségei vannak, valamint a sportoló szóvivője elmondta: Douchev-Janics meg fog küzdeni a helyéért a válogatottban.

videó kajak NSO Tv Janics Natasa Janics

Janics-ügy: Ez a konzekvens magatartásunk sikere - Baráth

2013-03-11 14:44:19

Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta: konzekvens magatartásuk sikere, hogy Douchev-Janics Natasa meggondolta magát, és mégis magyar színekben szeretné folytatni pályafutását.

kajak-kenu Magyar Kajak-kenu Szövetség Janics Natasa Baráth Etele

Kajak-kenu: Fábiánnét kifizette az MTK, a Vasas nélkül abbahagyta volna

2013-01-22 11:22:47

Ha újrakezdhetné, a férfi kajakosokat választaná a nők helyett: Fábiánné Rozsnyói Katalin mesteredző kivárt csapatával, így jött egyetlenként a Vasas ajánlata, enélkül abbahagyta volna az edzősködést. A sikeredző a Digi Sport Reggeli Start című műsorában a Janics-ügy fő felelőseinek azokat nevezte, akik anyagilag elkapatták a sportolónőt. Szerinte nincs visszaút, Janics alighanem magyarul is elfelejt majd. Kati néni úgy látja, a vele dolgozó Kammerer Zoltán bőven ott lesz Rióban.

kajak-kenu Kammerer Zoltán Janics Natasa Fábiánné Rozsnyói Katalin

Kajak-kenu: Nincs még vége az országváltásoknak - Ábrahám

2013-01-17 13:46:02

Janics Natasa nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordulása nem, házassági trükközése viszont visszavonhatatlanul elmérgesítené a távozása ellenére egyelőre korrekt viszonyt a magyar szövetséggel – mondta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Ábrahám Attila sportági főtitkár, aki a kajakos konok személyisége miatt nem számít hátraarcra. Jelezte azt is: az országváltások nemzetközi szigorítása 2014-ben lehetséges, addig nem zárja ki a további kajak-kenus elvándorlásokat Magyarországról.

Csipes Tamara Janics Natasa Paksy Tímea kajak-kenu országváltás Ábrahám Attila

A szerbek fellebbeznek, továbbra is akarják Janicsot

2013-01-10 11:52:19

Mint ahogy az várható volt, a Szerb Kajak-kenu Szövetség (KSS) és a Szerb Olimpiai Bizottság (OKS) sem hagyja szó nélkül a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) döntését, amely nem engedélyezte Douchev-Janics Natasa országváltását. A szerbek fellebbeznek a döntés ellen. Erről a vajma.info számolt be.

kajak-kenu Mirko Nisovics Janics Natasa Douchev-Janics Natasa

Kajak-kenu: elutasította Janicsék országváltását a nemzetközi szövetség

2013-01-08 16:15:26

Elutasította Douchev-Janics Natasa, Csipes Tamara és Paksy Tímea országváltásra benyújtott kérelmét a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF).

kajak-kenu Paksy Tímea Janics Natasa Csipes Tamara

Országváltások ürügyén: köszönöm, maradtam

2012-12-29 11:56:20

Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online idén is többrészes, szubjektív sorozatban tekint vissza a mögöttünk hagyott esztendőre – 2012, ahogy mi láttuk. Mai epizódunkban rendhagyó, de a hazai sportéletet ebben az esztendőben markánsan meghatározó témával foglalkozunk – az országváltásokkal.

országváltás kézilabda kajak-kenu Nagy László Janics Natasa

Janicsot 42 millióért vihetik a szerbek! Áll az alku?

2012-10-01 11:18:15

A Magyar Kajak-kenu Szövetség főtitkára megerősítette: 150 ezer eurós kivásárlási árat jeleztek a szerbeknek Douchev-Janics Natasa országváltása feltételéül. Ábrahám Attila a Digi Sport Reggeli start című műsorában jelezte, ebből a versenyző szegedi klubját is ki kell fizetni, amely szerinte jelképes összeg. Janics áráról még szavaz a sportág elnöksége.

Ábrahám Attila kajak-kenu Janics Natasa

Keresd a férfit!

2012-09-27 20:09:33

Keresd a nőt! – tartja a közismert mondás, nos Janics Natasa országváltása mögött nem elsősorban őt, hanem férjét, Andrian Douchevet kell...

Janics Natasa Thury Gábor blog

Vége! Janics Natasa nem magyar színekben folytatja

2012-09-27 13:23:52

Douchev-Janics Natasa ma kikérte papírjait a Magyar Kajak-kenu Szövetségtől, és a jövőben minden bizonnyal szerb színekben folytatja a versenyzést.

kajak-kenu Szerbia Magyarország Janics Natasa Douchev-Janics Natasa

„A Janics-ügy a pénzről és a férj ambícióiról szól”

2012-09-27 10:21:03

Szappanopera. Igen, egy igazi szappanopera, amely Douchev-Janics Natasa országváltása kapcsán zajlik Magyarországon és Szerbiában. Szinte mindennap új cikkek látnak napvilágot a háromszoros olimpiai bajnok sorsáról, aki azonban mélyen hallgat a jövőjéről. A válsághelyzetet (már ha ez az) mélyíti, hogy eközben Benedek Dalma, Paksy Tímea és Sarudi Alíz távozása is napvilágot látott. Baráth Etelét, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnökét kérdeztük az ügyekről, amelyeket véleménye szerint nem szabad egy lapon említeni.

kajak-kenu Janics Natasa Baráth Etele

Janicsot oroszok is csábítják, Storcz posztja megszűnhet

2012-08-28 13:01:01

Janics Natasát szerbek és oroszok is hívják, de szóban már jelezte a szövetségnek: marad és folytatja. Storcz Botond kapitányi posztja megszűnhet, szakági vezetők irányíthatják a felkészülést a kajak-kenu sportban. Baráth Etele szövetségi elnök még vállalna két évet a sportág élén – a sportvezető a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a jövőről.

kajak-kenu Vereckei Ákos Storcz Botond Janics Natasa Baráth Etele

Kajakra veszi?

2012-08-12 00:08:13

Nyitva maradt tegnapról egy kérdés, vajon hogyan végez Douchev-Janics Natasa a K–1 200 méteren. Nos, bronzérmes lett. Pedig a pekingi győztesek...

Janics Natasa Thury Gábor