Találatok a Jan van Daele címkére

Találatok száma: 8

DAC: A Fradi példáját kell követnünk – Jan Van Daele

2022-08-04 14:16:55

Több mint harminc évet vártak a DAC szurkolói egy ilyen mérkőzésre. A Mol Aréna vendége az FCSB volt – a főleg Steaua néven gazdagított múltjából élő román klub megmutatta, ma is minőségi csapata van. A Dunaszerdahely a szerda esti vereség (0–1) ellenére bizakodva tekint a visszavágóra.

Veszelinov Dániel Szánthó Regő Jan Van Daele Ferencváros FTC FCSB

Ekl: magabiztosan, de szerényen készül a DAC

2022-07-06 19:11:35

Nagy a várakozás Dunaszerdahelyen. A múlt évad csalódása után mindenki nagyon kíváncsi, hogy mi lesz a következő idényben, amely a DAC számára már csütörtökön elkezdődik. A sárga-kékek az Európa-konferencialiga első selejtezőkörének első meccsén az északír Cliftonville-t fogadja.

Jan Van Daele Ekl DAC

DAC: a sportigazgató a magyar játékosokat dicsérte

2022-06-04 11:46:55

A keretben lévő összes magyar futballistára számítanak a szlovák labdarúgó-bajnokságban a dobogóról lemaradó, de a nemzetközi kupaindulást sorozatban ötödször kiharcoló Dunaszerdahelynél – írja az MTI.

Veszelinov Dániel Szánthó Regő Szendrei Ákos Kalmár Zsolt Jan Van Daele DAC

DAC: a klub fontos filozófiája a magyar focisták igazolása

2022-02-24 17:39:23

A dunaszerdahelyi DAC labdarúgóklubjának filozófiájában fontos szerepet játszik a magyar játékosok szerződtetése, a futballisták pedig jó lehetőségként tekintenek a csapatra a további fejlődésük szempontjából – írja a Magyar Távirati Iroda.

Szánthó Regő Kalmár Zsolt Joao Janeiro Jan Van Daele DAC

DAC: elmondták, Szánthó Regő miért nem igazolt hozzájuk

2022-02-15 18:10:45

Balogh Norbertről, Kalmár Zsoltról, valamint a ferencvárosi Szánthó Regőről is beszélt a Dunaszerdahely keddi sajtótájékoztatóján Joao Janeiro vezetőedző és Jan Van Daele sportigazgató.

Szánthó Regő Joao Janeiro Jan Van Daele Ferencváros FTC Dunaszerdahely

DAC: Történelmünk legjobb kerete a jelenlegi – Jan Van Daele

2021-09-18 10:22:22

A DAC sportigazgatója, Jan Van Daele úgy érzi, immár jó úton jár az együttes, Németh Antal vezetőedző pedig kap elég időt a bizonyításra.

Jan Van Daele Dunaszerdahely DAC

Fortuna Liga: a DAC-nál is elkezdték a kis csoportos edzéseket

2020-05-01 10:17:51

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő Dunaszerdahelynél is elkezdték a kis csoportos edzéseket – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.

koronavírus Szlovákia Jan Van Daele Fortuna Liga Dunaszerdahely DAC

DAC: Nagy Dominik, Géresi és Kovács I. is a listán volt

2017-12-28 12:53:09

A szlovák élvonalbeli DAC labdarúgócsapatának sportigazgatója, Jan van Daele évértékelő interjút adott a dunaszerdahelyiek klubhonlapjának, és elárulta: Nagy Dominik, Géresi Krisztián és Kovács István iránt is érdeklődtek. Utóbbit anyagi okokból nem szerződtették, előbbi kettő átigazolására szintén nincs reális esélyük.

nemzetközi átigazolás Nagy Dominik Mervó Bence Kovács István Kalmár Zsolt Jan van Daele