Találatok a III. Kerületi TVE címkére

Találatok száma: 154

NB II: képernyőn a kiesés elleni harc sorsdöntő meccse

2022-05-16 17:25:18

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának tájékoztatása szerint az NB II 38., utolsó fordulójában egy kivételével vasárnap 18 órakor kezdődnek a mérkőzések, és összesen három találkozót közvetít a televízió.

Vasas Szentlőrinc NB II Kecskemét III. Kerületi TVE Békéscsaba

NB II: életben maradt a Kerület és a Szolnok, kiütéssel nyert a Vasas

2022-05-15 18:43:54

Magabiztos, 2–0-s győzelmet aratott a III. Kerületi TVE a Nyíregyháza ellen, így életben tartotta bennmaradási esélyeit a labdarúgó NB II 37. fordulójában. A Vasas a Budaörs otthonában nyert 5–0-ra – ezzel nehéz helyzetbe hozva a hazaiakat –, míg a Szolnok Tiszakécskén aratott 2–1-es győzelmével tovább küzd a másodosztályú tagság megőrzéséért.

labdarúgó NB II Vasas Tiszakécske Szolnoki MÁV Szentlőrinc Szeged-Csanád GA

A feljutás kapujában a Kecskemét, Vasas-gála, utolsó helyen a Budaörs

2022-05-14 16:38:36

Kilenc mérkőzést rendeztek vasárnap a labdarúgó NB II 37., utolsó előtti fordulójában. A már bajnok Vasas idegenben tömte ki a Budaörsöt, a negyedik Szeged otthon kapott ki az ETO-tól. Eldőlt az is, hogy a Budafok, a Szentlőrinc, a Tiszakécske és a Dorog már semmiképpen sem eshet ki. Győzelmével életben tartotta bennmaradási reményeit a III. Kerületi TVE és a Szolnok, az utolsó helyre csúszott vissza a Budaörs. A nap zárásaként a második helyen álló Kecskemét 3–1-re legyőzte a Haladást, és szinte biztossá tette a feljutását, amely hétfő este válhat véglegessé, ha a DVTK nem nyer Ajkán.

labdarúgó NB II 37. forduló Vasas Tiszakécske Szolnok Szentlőrinc Szeged

Szpari-veréssel búcsúzott a hazai pályától, él a Kerület bennmaradási reménye

2022-05-13 19:20:37

A III. Kerület hazai pályán 2–0-ra nyert a Nyíregyháza ellen a labdarúgó NB II 37. fordulójában, ezzel életben tartotta bennmaradási reményeit a másodosztályban. 

élő közvetítés élő eredménykövetés Nyíregyháza Spartacus NB II Labdarúgó NB II III. Kerületi TVE

NB II: hazai győzelem – újabb kecskeméti lépés az élvonal felé

2022-05-08 19:01:25

A labdarúgó NB II 36. fordulójában a Kecskemét az első percben szerzett góllal legyőzte a megyei rivális Tiszakécskét, így újabb lépéssel közelebb került az élvonalhoz. A már bajnok Vasas remek hajrájának köszönhetően aratott 4–1-es győzelmet a Szentlőrinc ellen. Az utolsó előtti helyen álló Szolnok hiába vezetett sokáig, be kellett érnie egy ponttal a Dorog elleni kiesési helyosztón, a két csapat között így maradt a három pont előny a Dorog javára. A sereghajtó III. Kerület helyzete egyre reménytelenebb, az óbudai gárda hetet kapott Győrben.

Vasas FC Tiszakécske Szombathelyi Haladás Szentlőrinc Szeged-Csanád GA PMFC

Újabb sikerével menetel az élvonal felé a KTE, az ETO hetet lőtt Pintér csapatának

2022-05-07 21:48:55

Kilenc mérkőzést rendeztek vasárnap a labdarúgó NB II 36. fordulójában. A bajnok Vasas a héten edzőváltáson átesett Szentlőrincet fogadta, és gólerős hajrájának köszönhetően könnyed győzelmet aratott. A második helyen álló Kecskemét egy első percben esett góllal verte a megyei rivális Tiszakécskét, így újabb lépéssel közelebb került az élvonalhoz. Két kiesési helyosztót is rendeztek, a Szolnok–Dorog és a Csákvár–Budaörs mérkőzések is 1–1-s döntetlennel zárultak. Egyre nehezebb, de még nem reménytelen a Pintér Attila által irányított III. Kerület helyzete, amely Győrben szenvedett hétgólos vereséget. Hazai pályán nyert az Ajka a Budafok, a Nyíregyháza pedig a Békéscsaba ellen. A Haladás nyerni tudott Siófokon, míg a Pécs–Szeged mérkőzésen nem született gól.

élő eredménykövetés Tiszakécske Szpari Szolnok Szentlőrinc Szeged

Hét gólig jutottak Priskinék Pintér csapata ellen

2022-05-07 20:32:40

A labdarúgó NB II 36. fordulójában a forduló előtt kilencedik helyen álló Győr a kiesés elől menekülő, 19. helyezett III. Kerületet fogadta. Az első félidő még kiegyenlített játékot hozott, a másodikban viszont már az történt, amit az ETO akart, és kiütéses győzelmet aratott (7–0).

élő közvetítés élő eredménykövetés labdarúgó NB II NB II III. Kerületi TVE ETO FC Győr

Nyert a Kecskemét és a Szeged, kikapott a DVTK, feljutó a Vasas

2022-05-01 15:21:54

A labdarúgó NB II 35. fordulójában a második helyen álló Kecskemét a Dorog otthonában győzött három góllal. Nagy meglepetésre a DVTK kikapott a kiesés ellen küzdő Budaörs vendégeként, míg a Szeged hátrányból fordítva győzte le a meccset nyolc játékossal befejező Szolnokot. Ezzel eldőlt, hogy a hétfő este pályára lépő Vasas az ősszel már mindenképpen az NB I-ben folytatja. A bennmaradásért harcoló III. Kerület a Pécs elleni sikerrel menekül, míg a Csákvár Szentlőrincen diadalmaskodott.

eredménykövetés Tiszakécske Szpari Szolnok Szentlőrinc Szeged

2022-ben először nyert hazai pályán a Kerület; a PMFC volt az áldozat

2022-04-29 21:59:25

A III. Kerületi TVE 3–0-ra legyőzte a PMFC-t a labdarúgó NB II. 35. fordulójában – ezzel kulcsfontosságú három pontot szerzett a bennmaradásért folytatott csatában. Az óbudaiak 2022-ben először tudtak hazai pályán nyerni. 

élő közvetítés labdarúgó NB II Pécs PMFC NB II Kerület

NB II: fölényes győzelemmel az NB I kapujában a Vasas

2022-04-24 18:12:53

A labdarúgó NB II 34. fordulójában a Vasas a Tiszakécske elleni 4–0-s győzelmével az NB I kapujában áll, míg a Diósgyőr egy góllal győzte le otthon a Szentlőrincet. Kiesési helyosztót nyert meg a Szolnok a III. Kerület ellen, a Soroksár három találattal terhelte meg a Budafok hálóját. Újabb vereségével nehéz helyzetbe került a Budaörs, míg a Békéscsaba Pécsről távozott értékes sikerrel.

Vasas Tiszakécske Szpari Szolnok Szentlőrinc Siófok

Gálázott a Vasas, és hétfőn már feljuthat; először nyert Vukmirral a DVTK

2022-04-24 12:59:31

A labdarúgó NB II 34. fordulójában a listavezető Vasas négy góllal tömte ki a Tiszakécskét, és ha hétfő este nem nyer a Kecskemét, az angyalföldiek már biztosan feljutnak az első osztályba. A DVTK a Szentlőrincet látta vendégül, és Horváth Zoltán korai góljával először nyert Dragan Vukmir irányításával. Kiesési helyosztót nyert meg a Szolnok a III. Kerület ellen, a Soroksár három találattal terhelte meg a Budafok hálóját. Újabb vereségével nehéz helyzetbe került a Budaörs, míg az új edző által irányított Békéscsaba Pécsről távozott értékes sikerrel.

eredménykövetés Vasas Tiszakécske Szpari Szolnok Szentlőrinc

Szolnoki sikert hozott a kiesési helyosztó

2022-04-22 17:58:38

A labdarúgó NB II 34. fordulójában a játéknapot megelőzően utolsó előtti Szolnoki MÁV a sereghajtó III. Kerületet fogadta. A kiesési helyosztón egy hazai gól született csupán, a Tisza-partiak 1–0-ra nyertek, míg az óbudaiak vereségükkel nagyon nehéz helyzetbe kerültek.

élő közvetítés labdarúgó NB II Szolnoki MÁV Szolnok NB II III. Kerületi TVE

Sportrádió: Kaptam hideget-meleget – Pintér Attila

2022-04-19 19:50:02

Interjút adott a Sportrádiónak Pintér Attila. A labdarúgó NB II-ben szereplő III. Kerületi TVE nemrégiben kinevezett vezetőedzője beszélt a fogadtatásról az új klubjánál, korábbi munkáiról, a magyar válogatottnál szövetségi kapitányként eltöltött időszakról és a családja támogatásáról.

Sportrádió Pintér Attila NB II III. Kerületi TVE

NB II: még közelebb került a feljutáshoz a Vasas

2022-04-17 18:55:13

A labdarúgó NB II 33. fordulójában nyolc mérkőzést rendeztek vasárnap. A listavezető Vasas 3–0-s győzelmet aratott Dorogon, míg a feljutásért küzdő Szeged, Kecskemét duóból csak utóbbi tudott győzelmet aratni. A Szeged otthon kapott ki 3–2-re a Siófoktól, a KTE a III. Kerület otthonában nyert 2–1-re Pintér Attila bemutatkozó mérkőzésén. A kiesőzónában szereplő csapatok közül a Csákvár és a Szolnok is győzelmet aratott, előbbi így már nincs kieső helyen, utóbbi pedig elmozdult az utolsó helyről. A Budaörs újabb vereségével ismét kieső helyre csúszott vissza.

labdarúgó NB II 33. forduló Vasas Tiszakécske Szolnoki MÁV FC Szentlőrinc Szeged-Csanád GA

Az NB I küszöbén a Vasas, otthon kapott ki a Szeged, a ráadásban nyert a KTE

2022-04-16 20:16:13

A szombati Budafok–ETO FC (2–0) találkozó után vasárnap nyolc mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó NB II 33. fordulója. A listavezető Vasas 3–0-s győzelmet aratott Dorogon, míg a feljutásért küzdő Szeged, Kecskemét duóból csak utóbbi tudott győzelmet aratni. A Szeged otthon kapott ki 3–2-re a Siófoktól, a KTE a III. Kerület otthonában nyert 2–1-re Pintér Attila bemutatkozó mérkőzésén. A kiesőzónában szereplő csapatok közül a Csákvár és a Szolnok is győzelmet aratott, előbbi így már nincs kieső helyen, utóbbi pedig elmozdult az utolsó helyről. A Budaörs újabb vereségével ismét kieső helyre csúszott vissza.

eredménykövetés Vasas Tiszakécske Szpari Szolnok Szentlőrinc

A 94. percben fordította meg a meccset a Kecskemét Óbudán

2022-04-15 12:25:22

A III. Kerületi TVE a 94. percben értékesített büntetővel 2–1-re kikapott a Kecskeméti TE-től a korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attila első mérkőzésén az óbudai kispadon. A 89. percig úgy tűnt, Barczi Dávid nyerőember lesz, ám végül Lukács Dániel lett a hős.

élő közvetítés labdarúgó NB II 33. forduló NB II Kecskeméti TE III. Kerületi TVE

NB II: Tisztában vagyok vele, hogy rövid az idő – Pintér Attila

2022-04-13 22:17:02

Amint arról korábban beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Pintér Attila lett az NB II-ben kiesés elől menekülő III. Kerületi TVE vezetőedzője. Az új szakvezető a Nemzeti Sportnak elmondta, tisztában van azzal, hogy nincs sok ideje a másodosztályban tartania az óbudaiakat.

Pintér Attila III. Kerületi TVE III. Kerület

NB II: Pintér Attila a III. Kerületi TVE vezetőedzője – hivatalos

2022-04-13 10:37:18

Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport információja: az III. kerületi TVE a hivatalos honlapján bejelentette, hogy az idény végéig Pintér Attila irányítja a labdarúgó NB II-ben szereplő együttest.

Pintér Attila NB II III. Kerületi TVE

NB II: Pintér Attila lehet a III. Kerületi TVE vezetőedzője – NS-infó

2022-04-12 15:26:30

A Nemzeti Sport információ szerint az idény végéig Pintér Attila irányítja a labdarúgó NB II-ben szereplő III. Kerületi TVE együttesét.

labdarúgó NB II Pintér Attila NB II III. Kerületi TVE

Korai góllal vett revansot a Siófok az Óbudán elszenvedett vereségért

2022-04-08 21:01:37

Igazolta az előzetes esélyeket, s mindhárom pontot otthon tartotta a BFC Siófok a labdarúgó NB II 32. fordulójában: a balatoniak Nikházi Márk 8. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzték a bennmaradásért küzdő III. Kerületi TVE-t.

élő közvetítés labdarúgó NB II Siófok NB II Kerület III. Kerületi TVE