Találatok a Heidi Weng címkére

Találatok száma: 11

Sífutó-vk: Nyeprjajeva és Klaebo a Tour de Ski bajnokai

2022-01-04 18:57:43

Az olaszországi Val di Fiemmében a szabad stílusú 10 km-es versennyel, az úgynevezett Final Climbbal zárult az idei sífutó Tour de Ski. A befejező hatodik szakaszon a férfiaknál és a nőknél is norvég siker született Sjur Röthe és Heidi Weng révén, összetettben viszont honfitársuk, Johannes Hösflot Klaebo és az orosz Natalja Nyeprjajeva diadalmaskodott.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Sjur Röthe Natalja Nyeprjajeva Johannes Hösflot Klaebo

Sífutó-vk: Björgen és Bolsunov nyerte az idényzárót

2018-03-18 15:37:24

A svédországi Falunban férfi és női szabadstílusú üldözéses versennyel zárult a sífutók vk-döntője. A győzelmet a hölgyeknél a norvég Marit Björgen, a férfiaknál az orosz Alekszandr Bolsunov szerezte meg.

sífutó-vk sífutás Marit Björgen Johannes Hösflot Kläbo Heidi Weng Alekszandr Bolsunov

Sífutó-vk: Weng és Cologna lettek idén a Tour uralkodói

2018-01-07 16:05:28

Az olaszországi Val di Fiemmében férfi és női 9 km-es szabad stílusú üldözéses versennyel zárult a sífutó Tour de Ski. Az Alpe Cermis tetejére a svájci Dario Cologna és a norvég Heidi Weng ért fel elsőként. Előbbi negyedszer, utóbbi egymás után másodszor nyerte meg a sorozatot.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Heidi Weng Dario Cologna

Sífutó-vk: Weng izgalmassá tette a Tour befutóját

2018-01-06 16:48:50

Az olaszországi Val di Fiemmében férfi 15 és női 10 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutó Tour de Ski. Előbbieknél a kazah Alekszej Poltoranyin, utóbbiaknál pedig a címvédő norvég Heidi Weng győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Heidi Weng Alekszej Poltoranyin

Sífutás: Weng fordított, Usztyugov simán nyert a Tour de Skin

2017-01-08 17:39:31

Az olaszországi Val di Fiemmében befejeződött a sífutó Tour de Ski. A férfiaknál az orosz Szergej Usztyugov összességében több mint egyperces előnnyel ért célba, a nőknél a másodikként rajtoló norvég Heidi Weng érkezett először a célba.

északi összetett sífutó-vk sífutás Tour de Ski Szergej Usztyugov Heidi Weng

Síugró-vk: Domen Prevc idén túltesz a bátyján

2016-12-04 17:55:23

A németországi Klingenthalban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyt a szlovén Domen Prevc nyerte meg a norvég Daniel Andre Tande és az osztrák Stefan Kraft előtt.

északi összetett síugró-vk sífutó-vk Martin Johnsrud Sundby Heidi Weng Eric Frenzel

Sífutás: a norvégok, a svédek és a németek osztoztak Lillehammerben

2016-12-02 15:26:53

A norvégiai Lillehammerben férfi és női sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. Előbbieknél a svéd Calle Halfvarsson, utóbbiaknál a norvég Heidi Weng szerezte meg a győzelmet. Északi összetettben viszont ugyanitt német siker született.

északi összetett sífutó-vk sífutás Heidi Weng Calle Halfvarsson

Ski Tour Canada: Weng lehajrázta Johaugot

2016-03-10 01:02:49

A kanadai Canmore-ban férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozatába tartozó Ski Tour Canada. A férfiaknál a norvég Martin Johnsrud Sundby, a nőknél pedig honfitársnője, Heidi Weng szerezte meg a győzelmet.

sífutó-vk sífutás Martin Johnsrud Sundby Heidi Weng

Sífutás: Johaug előnye nőtt az összetett vk-ban

2016-03-06 00:08:49

A férfiaknál Szergej Usztjugov, a nőknél Heidi Weng győzelmével ért véget a sífutók Ski Tour Canada versenysorozatának negyedik állomása Québecben.

síugrás sífutás Therese Johaug Szergej Usztjugov Martin Johnsrud Sundby Heidi Weng

Tour de Ski: Östberg feladta a leckét Johaugnak

2016-01-09 17:06:39

Az olaszországi Val Di Fiemmében férfi 15 és női 10 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók idei Tour de Ski-sorozata. Mindkét számban norvég siker született, előbbieknél Martin Johnsrud Sundby, utóbbiaknál pedig Heidi Weng győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Martin Johnsrud Sundby Heidi Weng

Északisí-vb: a norvég sztárcsapat nyerte meg a váltót

2013-02-28 13:51:48

Norvégia nyerte meg a női váltóversenyt az északisí-világbajnokságon Val di Fiemmében. A Heidi Weng, Therese Johaug, Kristin Störmer Steira, Marit Björgen összeállítású csapat mögött a svédek és az oroszok végeztek a dobogón.

északisí-vb téli sportok sífutás Therese Johaug Norvégia Marit Björgen