Találatok a Hachim Mastour címkére

Találatok száma: 12

Játékossors: a marokkói másodosztályban folytatja a Milan korábbi csodatinije

2022-06-28 10:31:08

Csaknem egy év kihagyás után új csapatot talált a Milan korábbi szupertehetsége, Hachim Mastour, aki a marokkói másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Renaissance Zemamrához szerződött.

nemzetközi átigazolás marokkói labdarúgás marokkói foci játékossors Milan Hachim Mastour

Olaszország: a harmadosztályba igazolt a szupertehetség

2019-10-22 15:24:06

Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie C) szereplő Reggina hivatalos honlapján jelentette be Hasim Masztur szerződtetését.

olasz foci nemzetközi átigazolás Serie C Reggina Hachim Mastour

Milan: a szupertehetség FIFA-engedélyre vár a kölcsön előtt

2015-09-02 12:31:09

Mint arról már beszámoltunk, az olasz AC Milan labdarúgócsapata két évre kölcsönadta a spanyol Málagának a rendkívüli tehetségnek tartott Hasim Maszturt – ám van egy kis bökkenő.

átigazolás spanyol átigazolás olasz átigazolás nemzetközi átigazolás Málaga Hasim Masztur

Videó: hálószaggató rakéta a Milan csodatinijétől

2015-07-15 09:28:15

Hachim Mastour lenyűgöző gólt szerzett az AC Milan–Legnano (5–1) felkészülési mérkőzésen. Ezek után nem meglepő, hogy a két francia óriás, a PSG és az AS Monaco is érdeklődik a milánóiak tizenhét éves tehetsége iránt, aki eddig nem kapott sok lehetőséget az olasz klub felnőttcsapatában. Látványos találatának köszönhetően talán Szinisa Mihajlovics vezetőedző lát benne fantáziát, hogy ősszel bajnoki mérkőzésen is csillogtathassa tudását a Milanban.

videó olasz labdarúgás labdarúgás Hachim Mastour Milan

Milan: a PSG szemet vetett a csodagyerek Mastourra

2015-07-05 18:26:36

Nemzetközi sajtóhírek szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain nagy erőkkel figyeli az olasz Milan nagy ígéretét, Hachim Mastourt.

olasz átigazolás nemzetközi átigazolás PSG Milan Hachim Mastour

Lim tovább építi a Valenciát, kínai pénz az Atléticónál

2015-01-24 11:17:23

Ismét elröppent öt hónap az életünkből, rögvalósággal szigorított szabadlábon, és ismét elérkezett a futballszurkolók kedvenc-utált periódusa, az átigazolási időszak. Újra jelentkezik topligás transzferrovatunk, amelynek minden előzetes híreszteléssel ellentétben semmi köze nincs ahhoz, hogy magasabb szinteken is felvetődött az újságírók drogtesztje. Hetente jelentkező – őszintén szólva átigazolási pletykákkal megspékelt – rovatunkban az angolok, az olaszok, a franciák és a németek után ezúttal is a spanyolokkal zárjuk a táncot.

téli transzfersorozat spanyol átigazolás nemzetközi átigazolás Vang Csien-lin Real Madrid Nicolás Otamendi

Real: Ödegaard után újabb csodagyerek célkeresztben?

2015-01-22 22:21:36

Alig szerződtette le a norvég tehetség Martin Ödegaardot, a spanyol Cope Deportes rádióadó állítása szerint Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke  máris újabb fiatalra vetette ki hálóját, aki nem más, mint a Milan marokkói származású olasz tehetsége, Hachim Mastour.  

Spanyolország Serie A Real Madrid Premier League Milan Martin Ödegaard

Videó: Zidane-rulett és csodagól a Milan 16 éves tehetségétől

2014-10-29 21:31:50

Káprázatos gólt szerzett Hachim Mastour, a Milan 16 éves tehetsége az olasz klub tartalékcsapatában.

rulett gól Zidane-csel Hachim Mastour Milan

Videó: Mastour és Shaarawy freestyle-showja a Milannál

2014-10-16 18:43:23

Az AC Milan két labdarúgója, Hachim Mastour és Stephan El Shaarawy különleges freestyle-showal dobta fel az AC Milan labdarúgócsapatának edzését.

videó Stephan El Shaarawy Hachim Mastour Milan

Videó: Balotelliékkel edzett a Milan 15 éves csodagyereke

2014-05-14 13:48:51

Kedden hivatalosan is felkerült az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan felnőtt keretébe a klub 15 éves csodagyereke, Hachim Mastour. Az Olaszországban született, marokkói származású tehetség már együtt is edzett Balotelliékkel, és jövőre teljes értékű tagja lesz a keretnek, de az sem elképzelhetetlen, hogy bajnoki premierjére már a mostani szezon utolsó meccsén sor kerül: a Sassuolót fogadják, az El-kvalifikáció reményében. Amennyiben sor kerül a 15 éves és 11 hónapos Mastour játékára, a milánói klub történetének legfiatalabb debütánsa lehet, a Serie A-ban pedig  az ötödik helyre kerülne az örökranglistán. Íme, a tréning!

videó Milan Hachim Mastour Milan

Videó: őrületes cselsorozat az AC Milan fiatal tehetségétől

2012-12-18 13:00:21

Az AC Milan fiatal marokkói származású tehetsége, Hachim Mastour, aki nemrégiben az olasz U15-ös labdarúgó-válogatottban is bemutatkozhatott, már most elképesztő trükkjeivel, lövéseivel ijesztgeti ellenfeleit. Tekintse meg a támadó cselsorozatait!

videó labdarúgás futball cselsorozat Hachim Mastour Milan

Milan: félmillió eurót fizettek a 14 éves marokkói Messiért

2012-07-04 14:06:56

Olasz (Internazionale, Juventus), spanyol (Real Madrid, Barcelona) és angol (Manchester City) nagy klubokat megelőzve szerződtette az AC Milan labdarúgócsapata Hachim Mastourt. A 14 éves, olasz-marokkói tehetség – akiért 500 ezer eurót sem sajnáltak a milánóiak – négyéves szerződést szignózott.

labdarúgás Hachim Mastour Milan