Találatok a Floriana Messina címkére

Találatok száma: 3

Képek: íme, a lány, akinek a Maradona freskója előtti fotója bejárta a netet

2022-06-07 14:00:08

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az a fotó, amelyet egy fiatal nőről készítettek Diego Maradona freskója előtt Nápolyban a spanyol negyedben. Nem meglepő módon az internetezők kiderítették, ki is pontosan az a hölgy, aki elrabolta oly sokak szívét. Az olasz és kolumbiai felmenőkkel is rendelkező szépséget Floriana Messinának hívják, 33 éves közszereplő Olaszországban, és az évek alatt hatalmas követőtábora lett az Instagramon (796 ezer).

szexi labdarúgás képgaléria képek kép galéria

Insta-modellek, J. Lo, Shakira, CR és Jovics bombázó párja – a 2020-as szelepcsajok

2020-12-28 21:55:06

Ismét eljött az év utolsó napja, azt pedig már megszokhatták olvasóink, hogy ilyenkor könnyedebb tartalmakra is kitekintünk, és természetesen idén sem maradhatott el az év szépe válogatás, lássuk, ebben az esztendőben mely hölgyek (vagy történeteik) nyerték el leginkább olvasóink tetszését: íme, a 2020-as szelepcsajok!

szelepcsaj Szofija Milosevics Shakira Nicole Scherzinger Madelene Wright Jennifer Lopez

Óriási Napoli-szurkoló a dekoratív olasz műsorvezető – képek

2020-03-02 22:17:23

Floriana Messina óriási Napoli-szurkoló, ennek ellenére a rivális csapatok drukkerei is örömmel követik az olasz Canale 9-en futó Tutti in Campo című, a Serie A legfontosabb történeseivel foglalkozó műsort, amelynek a dekoratív salsatáncosnő a házigazdája.

sportszelep Napoli Floriana Messina