Találatok a férfi kézi BL final four címkére

Találatok száma: 312

Férfi kézi BL: „Az élet most kárpótolt” – Ortega felidézte a veszprémi menesztését a nagy siker után

2022-06-20 07:03:58

Mint ismert, a Barca hétméterespárbajban hódította el a trófeát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A találkozót követő sajtótájékoztatón Carlos Ortega elmondta, a legrosszabbkor kellett átvennie a katalán sztárcsapat irányítását. A Kielcét irányító Talant Dujsebajev nagyobbik fiát, a sorsdöntő hetest hibázó Alexet méltatta.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Talant Dujsebajev

Férfi kézi BL: Ez volt a valaha volt egyik legjobb döntő Kölnben! – Pérez de Vargas

2022-06-20 00:53:52

A Barcelona elképesztő izgalmak után védte meg a címét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, hétméterespárbajban múlta felül a szintén óriásit játszó Kielcét a kölni final four döntőjében. A trófea és az aranyérmek átvétele után Thiagus Petrust és a hetest hárító Gonzalo Pérez de Vargast is megszólaltatta az NSO Tv. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL Thiagus Petrus Kielce Gonzalo Pérez de Vargas

Férfi kézi BL: a Kielce beállója az MVP; Aleix Gómez a gólkirály

2022-06-19 20:54:30

A Kielce fehérorosz beállója, Arcjom Karaljok lett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-döntő MVP-je. A találkozót hetesekkel megnyerő Barca spanyol jobbszélsője, Aleix Gómez 104 góllal meg a sorozat gólkirályi címét zsebelte be.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Arcjom Karaljok Aleix Gómez

Férfi kézi BL: Nem a negyedik helyért jöttünk Kölnbe – Lékai Máté

2022-06-19 18:35:21

Mint beszámoltunk róla, a Telekom Veszprém hetesekkel alulmaradt a Kiellel szemben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének bronzmeccsén. Lékai Máté beállása lendületet adott a magyar csapatnak, az irányító a végeredmény ismeretében csalódottan értékelhetett a magyar újságíróknak.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém

Hetesekkel maradt le a bronzról a Veszprém a Kiel ellen a BL-ben

2022-06-19 14:41:54

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének bronzmeccsén a Veszprém szinte végig három-négy góllal vezetett a Kiel ellen, ám a németek a hajrában átvették a vezetést, és a végén a bakonyiaknak kellett hétméteresekre menteniük a meccset (34–34). A lövőpárbajban a Kiel bizonyultak jobbnak, így övé lett a harmadik hely.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém THW Kiel

Férfi kézi BL: a Kiel edzője le sem játszaná a Veszprém elleni bronzmeccset

2022-06-19 08:24:45

Két csalódott együttes találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének bronzmeccsén vasárnap. A THW Kielt irányító Filip Jícha nem is kertelt az elbukott elődöntő után, amikor kijelentette, a szemében búcsúztak a sorozattól, így nem látja sok értelmét a Telekom Veszprém elleni összecsapásnak.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém THW Kiel

Férfi kézi BL: Nem kerülhettünk volna ennyiszer kétes helyzetekbe – Lauge

2022-06-18 19:05:02

Mint beszámoltunk róla, a Telekom Veszprém 37–35-re kikapott a Kielcétől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. Rasmus Lauge, a magyar csapat kapitánya a felesleges kiállításokat és a buta hibákat okolta a vereségért, a játékvezetői ítéleteket azonban nem kérdőjelezte meg. Gasper Marguc szerint nagy árat fizettek a második félidő elejéért, míg az első final fourján szereplő Ligetvári Patrik szeretné újabb éremmel zárni az idényt.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi BL: Alex Dujshebaev szerint a mentális erejük döntött

2022-06-18 18:57:35

Alex Dujshebaev szerint az volt a kulcs a Telekom Veszprém legyőzéséhez, hogy amikor ellenfelük sebezhetővé vált, a Kielce mentális erejét kihasználva élni tudott a kínálkozó lehetőségekkel. Hogy készen állnak-e a final four döntőjére? A lengyelek csapatkapitánya erre is választ adott az NSO Tv-nek. 

férfi kézilabda férfi kézi BL final four Telekom Veszprém Kielce Alex Dujshebaev férfi kézilabda Bajnokok Ligája

Férfi kézi BL: Nem úgy harcoltunk, ahogy szoktunk – Sipos Adrián

2022-06-18 18:14:53

Ezúttal sem emelheti magasba a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája trófeáját, miután a kölni final four elődöntőjében, 37–35-re kikapott a Kielcétől. Hiába az első félidei jó teljesítmény, ahogy Sipos Adrián fogalmazott az NSO Tv-nek, a második félidei nagyon rossz volt. Rodrigo Corrales szerint még a szerencse is a lengyelek mellé állt. 

férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Sipos Adrián Rodrigo Corrales

A Barcelona a második félidőben felőrölte a Kielt, s bejutott a döntőbe

2022-06-18 17:31:32

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája második elődöntőjében a Barcelona 34–30-ra győzött a Kiel ellen, ezzel címvédőként bejutott a vasárnapi döntőbe, egyben az is eldőlt, hogy a németek lesznek a Veszprém ellenfelei a harmadik helyért játszandó mérkőzésen.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL THW Kiel Barcelona

Férfi kézi BL: nem jutott döntőbe a Telekom Veszprém

2022-06-18 17:08:52

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni final fourjában a Telekom Veszprém a lengyel Kielcével találkozott az elődöntőben. Bár az első félidőben remekül játszott a magyar csapat, a megszerzett kétgólos előny kevésnek bizonyult, mert a második félidő első felében ellenállhatatlanul kézilabdáztak a lengyelek, így ők jutottak be a vasárnapi fináléba (35–37).

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL Veszprém Telekom Veszprém THW Kiel

Heroikus küzdelemben maradt alul a Veszprém a Kielce ellen

2022-06-18 14:34:17

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni final fourjában a Telekom Veszprém a lengyel Kielcével találkozott az elődöntőben. Bár az első félidőben remekül játszott a magyar csapat, a megszerzett kétgólos előny kevésnek bizonyult, mert a második félidő első felében ellenállhatatlanul kézilabdáztak a lengyelek, így ők jutottak be a vasárnapi fináléba (35–37). A magyar csapatra a bronzmeccs és a német THW Kiel vár vasárnap.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL Veszprém Telekom Veszprém Kielce

Ha otthon nem is, Európában trónra ülhet a Telekom Veszprém

2022-06-17 22:51:54

Szombaton a Telekom Veszprém játssza a Bajnokok Ligája négyes döntőjének első elődöntőjét a jó formában lévő lengyel Kielce ellen, de Momir Ilics vezetőedző szerint semmi különlegeset nem kell nyújtaniuk, csak úgy játszani, mint egész idényben tették. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL Veszprém Telekom Veszprém THW Kiel

Férfi kézi BL: a veszprémi szurkolóktól volt hangos Köln – videó

2022-06-17 20:27:22

A pénteki nyitó partit egyértelműen a Veszprém nyerte – a szurkolói olyan hangulatot teremtettek a Lanxess Aréna előtti placcon, hogy ha a csapat is így játszik a kölni final fouron, akkor nem kérdés, melyik csapat viszi haza a BL-trófeát. 

szurkolók férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four Telekom Veszprém

Férfi kézi BL: további két évig Kölnben rendezik a négyes döntőt

2022-06-17 20:29:43

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a férfi Bajnokok Ligája final fourjának nyitó ünnepségén bejelentette, 2025-ben és 2026-ban is Köln láthatja vendégül az idény négy legjobb klubcsapatát.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL

Férfi kézi BL: „Bárcsak ilyen egyszerű lenne” – teljesül Lékai szülinapi kívánsága?

2022-06-17 15:36:29

Hetedszer vehet részt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében a Telekom Veszprém, a magyar csapat újra abban a reményben érkezett, hogy végre elhódítsa a győztesnek járó trófeát. Ezt kívánta születésnapja alkalmából Lékai Máté is, aki nem számít semmi meglepőre a szombati elődöntős ellenféltől, a Kielcétől. Az idény álomcsapatába beválasztott Kentin Mahé arról is beszélt az NSO Tv-nek, miben látszik meg a legjobban Momir Ilics vezetőedző munkája az Építőkön.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Lékai Máté

Férfi kézi BL: a számok alapján nincs favorit Kölnben

2022-06-17 01:26:23

A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében a szakértők a Győri ETO-t tartották a nagy esélyesnek, a férfiak final fourja előtt a statisztikák alapján sincs kiemelkedő csapat. A résztvevők – a Veszprém, a Kielce, a Kiel és a Barcelona – más-más statisztikai mutatóban erősek, a magyar csapat elsősorban a jó védekezésére építhet.

férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Petar Nenadics Barcelona férfi kézilabda férfi kézilabda BL

Férfi kézi BL: A küldetésünk, hogy a Veszprém történelmet írjon a final fourban – Corrales

2022-06-14 17:45:17

A Telekom Veszprém kapusa, Rodrigo Corrales sajnálja, hogy egyetlen rosszul sikerült hazai meccsük miatt bukták a magyar bajnoki címet, de most már csak a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourra koncentrál. Szeretne történelmet írni a bakonyiakkal – szerinte a négyes döntő összes résztvevője, köztük nevelőklubja, a Barcelona ellen is van esélyük. A spanyol kapussal a veszprémiek hétfői edzése után beszélgettünk.

videó férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém