Találatok a Erik van der Meer címkére

Találatok száma: 45

Szerb királyság a Vidiben; ennyire egyszerű lenne a recept?

2021-11-11 09:17:49

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE A tavaly tavasszal elindult sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat az illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2017–2018-as NB I-es idényt idézzük fel.

Újpest légiósok légiós-sorozat Videoton Vasas Thomas Doll

Bp. Honvéd: Hemingway elnézést kért a „szlovák faluzásért”

2017-12-15 12:40:40

George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd elnöke az egyesület Facebook-oldalán értékelte a csapat őszi teljesítményét.

labdarúgó NB I Supka Attila NB I George F. Hemingway Erik van der Meer Budapest Honvéd

Honvéd: Hemingway beismerte, cikkünk nyomán menesztette Van der Meert

2017-12-12 15:15:23

A Bp. Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway gyakorlatilag elismerte, hogy a Nemzeti Sport Online-nak volt igaza. A honlapunkon is megjelent ominózus Erik van der Meer-interjú valós volt – már a kispesti sportvezető szerint is.

Honvéd George F. Hemingway Erik van der Meer Budapest Honvéd

Honvéd: Kizártnak tartom, hogy Rossi visszatérjen – Hemingway

2017-12-12 10:08:55

George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben negyedik helyen telelő Budapest Honvéd tulajdonos a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt Erik van der Meer menesztéséről, valamint Supka Attiláról és Marco Rossiról is.

Supka Attila NB I Marco Rossi Honvéd George F. Hemingway Erik van der Meer

Balmazújvárosban csak a villanyszerelők győztek, új gólszerzők a Fradinál

2017-12-11 11:12:44

Az idei év utolsó bajnoki fordulója után is jelentkezünk visszapillantónkkal, amelyben a Ferencváros gólszerzői mellett foglalkozunk a Honvédtól menesztett Erik van der Meerrel, a balmazújvárosi villanyszerelők példás hőstettével, a két piros lapot begyűjtő DVSC-vel, valamint a gólképtelen Videotonnal és legyőzőjével, a Haladással is.

Videoton NB I-es legek Lovrencsics Balázs Karol Mészáros Haladás Fernando Gorriarán

Honvéd: Supka Attila veszi át az irányítást – hivatalos

2017-12-10 18:52:52

Supka Attila veszi át a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd irányítását a szombaton távozó Erik van der Meertől – jelentette be George F. Hemingway tulajdonos az M4 Sport Gól2 című műsorában.

edzőváltás Supka Attila Honvéd George F. Hemingway Erik van der Meer

A Leicesterhez hasonlította a Honvédot – Van der Meer utolsó értékelése

2017-12-10 09:37:46

A labdarúgó NB I 19. fordulóját követően két mérkőzés mestermérlegével már jelentkeztünk – most jöjjön a többi edzői értékelés, köztük az utolsó olyan Erik van der Meer-nyilatkozat, melyet a Bp. Honvéd vezetőedzőjeként adott a holland szakember...

mestermérleg NB I Horváth Ferenc Honvéd Erik van der Meer Balmazújváros

Honvéd: a győzelem után kirúgták Erik van der Meert

2017-12-09 18:34:51

A Bp. Honvéd labdarúgócsapata a mai nappal megköszönte Erik van der Meer munkáját és azonnali hatállyal felbontotta a szerződését – adta hírül a kispesti klub honlapja szombat este, nem sokkal azután, hogy a piros-feketék 1–0-ra megnyerték a Paks elleni bajnokijukat.

edzőváltás NB I Honvéd Erik van der Meer

Honvéd: Hemingway Erik van der Meernek ad igazat

2017-11-29 11:54:16

George F. Hemingway szerint „kényelmesebb”, ha saját edzőjének hisz, mintsem az Erik van der Meerrel készült riportban a holland szakembert is megszólaltató újságírónak. A Bp. Honvéd tulajdonosa erről a Digi Sport híradójának, a Sport24-nek beszélt.

NB I Honvéd George F. Hemingway Erik van der Meer Budapest Honvéd

Bódog: Ha így játszunk, nem lesz telt ház az új diósgyőri stadionban

2017-11-26 13:20:45

A labdarúgó NB I 17. fordulóját követően két mérkőzésről már jelentkeztünk beszámolóval a találkozót követő sajtótájékoztatókról, most lássuk a többi mestermérleget is.

mestermérleg Videoton NB I Marko Nikolics Erik van der Meer Diósgyőr

NB I: Mengolo talajt fogott, Leekens grimaszolt – a forduló képei

2017-11-25 20:55:10

A labdarúgó NB I 17. fordulójában Georges Leekens szövetségi kapitány kilátogatott a Vasas Debrecen elleni meccsére, amelyen a vendégek fölényesen nyertek. Repültek a felcsúti gyeptéglák a Videoton–Pakson, Balmazújvárosban a Pókember is feltűnt, Erik van der Meer pedig a fejét foghatta a Honvéd Mezőkövesd elleni produktuma során. A játéknap legjobb képeiből válogattunk.

képgaléria galéria NB I 17. forduló NB I Justin Mengolo Georges Leekens

Honvéd: „Hollandiában még az amatőr kluboknál is jobbak a körülmények”

2017-11-23 16:07:33

Erik van der Meer, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd holland edzője a vi.nl-nek mesélt magyarországi életéről, beleszőve a klubnál tapasztalt nehézségeket, George F. Hemingway tulajdonos jellemzését, valamint elődje, Marco Rossi munkáját.

NB I Honvéd George F. Hemingway Erik van der Meer Budapest Honvéd

Honvéd: világhírű kapusedző a járt címvédőnél

2017-11-14 13:22:54

John Achterberg, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool holland kapusedzője az NB I-es Budapest Honvédnál járt látogatóban.

labdarúgó NB I NB I Liverpool John Achterberg Honvéd Erik van der Meer

NB I: Van der Meer kifakadt; Bódog kiherélte volna magát, ha miatta nem nyernek

2017-10-21 21:49:54

A Diósgyőri VTK a „kettős rangadó" második mérkőzésén 2–1-re nyert a Budapest Honvéd ellen Debrecenben az NB I 13. fordulójában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I Honvéd Erik van der Meer Diósgyőr DVTK Bódog Tamás

„Eppelt lehet szidni, de...”; „Otigba lökött és rúgott is”

2017-10-15 12:11:09

A labdarúgó NB I 12. fordulóját követő mestermérlegekben ezúttal is sok minden szóba került. Megtudtuk, hogy Horváth Ferencék már a bárányáldozaton is gondolkodtak Balmazújvárosban, a Honvéd vezetőedzője, Erik van der Meer kiállt csatára, a Haladás ellen duplázó Eppel Márton mellett. A mezőkövesdi Radványi Miklós a saját jövőjéről tett sokat ejtető kijelentést, míg Felcsúton a Puskás Akadémia büntetője szolgáltatta a fő témát.

mestermérleg Videoton Thomas Doll Pintér Attila Máté Csaba Horváth Ferenc

NB I: A félidőben azt mondtam a játékosoknak, csak így tovább! – Erik van der Meer

2017-10-01 00:21:13

Továbbra sem megy a címvédőnek, amely sorozatban az ötödik mérkőzésén is győzelem nélkül maradt, most a Vasas vitte el négy rúgott góllal a három pontot a Budapest Honvéd otthonából, a labdarúgó NB I 11. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó utáni sajtótájékoztatón az angyalföldiek trénere, Michael Oenning büszke volt csapatára, míg a kispestiek vezetőedzője, Erik van der Meer a vendégek lesgóljára hívta fel a figyelmet.

Vasas NB I Michael Oenning Honvéd Erik van der Meer

Marko Nikolics: A szezon egyik legjobb meccsét láthatták

2017-09-24 09:22:25

A Videoton és a Honvéd edzője is úgy érzi, megnyerhették volna az 1–1-re végződő találkozót. Csertői Aurél, Herczeg András és Nebojsa Vignjevics győzelem, Horváth Ferenc, Pintér Attila és Radványi Miklós vereség után értékelt, míg Michael Oenning és Illés Béla nosztalgiázott. Íme, a mestermérlegek!

mestermérleg Radványi Miklós Pintér Attila Nebojsa Vignjevics Marko Nikolics Herczeg András

Válogatott: Három év alatt illene megtanulni magyarul – Détári Storckról

2017-09-20 09:58:20

Détári Lajos a bors.hu-nak adott nyilatkozatában úgy vélekedett, Bernd Storcknak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának rendelkeznie kellene azzal az igénnyel, hogy megtanuljon magyarul beszélni.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Thomas Doll Nebojsa Vignjevics Michael Oenning Erik van der Meer

NB I: A hibákról szólt ez a mérkőzés – Erik van der Meer

2017-09-16 23:16:55

Mint ismert, a labdarúgó NB I 9. fordulójában a Ferencváros 3–1-re nyerni tudott a címvédő Budapest Honvéd vendégeként. A mérkőzést követően a két vezetőedző, Thomas Doll és Erik van der Meer értékelte a látottakat.

Thomas Doll NB I Honvéd Ferencváros Erik van der Meer

Van der Meer: Ha valaki rosszkedvű, menjen haza, a futballt élvezni kell!

2017-09-15 07:45:17

Nem szeret szomorú arcokat látni maga körül Erik van der Meer, a Budapest Honvéd holland edzője, aki a rá jellemző vidámságról, a remek kispesti háttérről, a házirendről, a derbire készülődésről és Budapest varázsáról is mesélt.

magyar foci NB I Labdarúgó NB I Erik van der Meer Budapest Honvéd