Találatok a Enea Bastianini címkére

Találatok száma: 10

MotoGP: Bagnaia győzött, de Quartararo elnapolta a bajnokavatást

2022-10-23 11:25:12

Nehéz eldönteni, hogy Francesco Bagnaia vagy Fabio Quartararo teljesítménye volt-e jobb a Malajziai Nagydíjon – mindkettőjüktől bajnokhoz méltó versenyt láthattunk. A ducatis nem remegett meg a teher alatt, megnyerte a futamot, de élete legnagyobb álmának beteljesülésére két hetet még biztosan várnia kell.

MotoGP Francesco Bagnaia Fabio Quartararo Enea Bastianini

MotoGP: Bastianini nagy küzdelemben győzött az Aragóniai Nagydíjon

2022-09-18 15:41:18

Az olasz Enea Bastianini bizonyult a legjobbnak a gyorsaságimotoros-világbajnokság elitkategóriájában, a MotoGP-ben a vasárnapi Aragóniai Nagydíjon.

Pedro Acosta MotoGP Moto3 Moto2 Izan Guevara Enea Bastianini

MotoGP: erőltetett menet lesz a véghajrá, vajon ki bírja majd a legjobban?

2022-09-17 10:16:09

Ráfordultunk a 2022-es idény utolsó etapjára. Hat hétvége alatt öt futamot is letekernek, nyolc hét múlva pedig már a valenciai évadzáró lesz porondon. Nem zárható ki, hogy a királykategória bajnokára csak ott derül majd fény, az viszont biztos, hogy egyik szemét mindenki a 110 nap után visszatérő Marc Márquezen tartja.

Pecco Bagnaia MotoGP Marc Márquez Fabio Quartararo Enea Bastianini Aleix Espargaró

MotoGP: Bagnaia sorozatban negyedszer nyert

2022-09-04 15:40:01

Az olasz Francesco Bagnaia (Ducati) bizonyult a legjobbnak a gyorsaságimotoros-világbajnokság elitkategóriájában, a MotoGP-ben a vasárnapi San Marinó-i Nagydíjon.

MotoGP Francesco Bagnaia Fabio Quartararo Enea Bastianini

MotoGP: Ki győzi le a Ducatikat? Biztosra vehető a sikánkáosz?

2022-08-21 08:56:13

Még hogy elfogyott a Ducati sebességelőnye... Nos, a Red Bull Ringen biztosan nem, hiszen a „vörösök” péntek óta uralják a MotoGP edzéseit és minden esély megvan rá, hogy az összes dobogós helyezést elvigyék. Hogy milyen sorrendben? Na azt nehéz megjósolni!

Red Bull Ring MotoGP Jack Miller Francesco Bagnaia Fabio Quartararo Enea Bastianini

MotoGP: bámulatos Bastianini a Bugatti-pályán

2022-05-15 16:33:03

Aki erre a befutóra tippelt a Francia Nagydíj MotoGP-futamán, az bizonyosan sokat kaszált ma. Enea Bastianini menedzsere, Carlo Pernat ugyan határozottan állította szombat este, hogy az ő versenyzőjével is számolni kell ma, de erre talán ő sem számított. A francia közönség izgalmas futamot láthatott, de hazai versenyző végül még dobogóra sem állhatott.

gyorsaságimotoros-vb egyéb autó-motor MotoGP Enea Bastianini

MotoGP: Bastianini a CoTA királya, és a régi-új bajnoki éllovas

2022-04-10 22:15:32

Enea Bastianini spórolt a legjobban a gumikkal és a fizikai erővel, így tökéletes versenyzéssel ő vitte győzelemre a Ducatit először Austinban a gyorsaságimotoros-vb Amerikai GP-jén a királykategóriában, és a bajnoki összetettben is visszavette a vezetést. Marc Márquez hősieset küzdve, az utolsó helyről lett hatodik.

gyorsaságimotoros-vb MotoGP Marc Márquez Enea Bastianini

MotoGP: idei és tavalyi Ducati az első sorban Losailban

2022-03-05 18:42:36

Erre vártunk négy hónapja. Az izgalomra, amit egy MotoGP-hétvége hoz az életünkbe. És ez még csak a kvalifikációs nap volt. Hatalmas pozitív és negatív meglepetésekkel, valamint új rajtelsőkkel.

MotoGP Marc Márquez Jorge Martín Enea Bastianini

Videó: hatalmas bukás – megszakították a Moto2-esek versenyét

2020-08-16 13:12:19

A középső kategória Osztrák Nagydíjának negyedik körében az egyes kanyarból kifelé a világbajnokságot vezető Enea Bastianini bukott, majd sajnos nem mindenki tudta elkerülni a motorját, így hatalmas baleset született.

bukás baleset Moto2 MotoGP Enea Bastianini

Moto3: utolsó körös győzelem, a harmadik helyezettet kizárták

2016-10-16 08:41:09

Az olasz Enea Bastianini nyert meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíját a Moto3-as géposztályban. A második helyet a világbajnok dél-afrikai Brad Binder szerezte meg, míg a harmadik a japán Ono Hiroki kizárása után az olasz Nicolo Bulega lett. A Moto 2-es kategóriában a svájci Thomas Lüthi végzett az élen.

Thomas Lüthi Moto3 Moto2 Japán Nagydíj Enea Bastianini