Találatok a Emiliano Bonazzoli címkére

Találatok száma: 25

Olaszország: a volt Honvéd-csatár a harmadosztály éllovasához igazolt

2015-12-30 09:41:08

Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság A-csoportjában listavezető Cittadella szerződtette a 36 éves Emiliano Bonazzolit, a Budapest Honvéd korábbi játékosát.

Olaszország NB I Honvéd Emiliano Bonazzoli Cittadella

Játékossors: az USA-ban kötött ki a Honvéd korábbi csatára

2015-05-02 16:35:14

Az Egyesült Államokba, az NPSL-ben (National Premier Soccer League) szereplő Miami Fusionhöz szerződött Emiliano Bonazzoli.

USA Emiliano Bonazzoli Budapest Honvéd

Honvéd: az olasz válogatott távozó alkonya, az Estébe igazolt

2014-07-26 14:13:12

Megvan Emiliano Bonazzoli, a tavaszt a labdarúgó NB I-es Honvédnál töltő korábbi olasz válogatott támadó új csapata.

olasz átigazolás magyar átigazolás NB I Honvéd Emiliano Bonazzoli

Honvéd: Bonazzoli nem edz Kispesten, Lupoli sem marad

2014-05-20 08:51:40

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a nyáron két olasz légiós, Emiliano Bonazzoli és Arturo Lupoli is távozik a Honvédtól. Előbbi már nem is készül Kispesten.

magyar átigazolás NB I Emiliano Bonazzoli Budapest Honvéd Arturo Lupoli

Honvéd: Bonazzoli és Lupoli távozik, mások helyzete is kérdéses

2014-04-30 15:08:14

A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa, George F. Hemingway a Sport Klub Dodzsem Plusz című műsorában Marco Rossiról, a fiatalok beépítésének fontosságáról és a nyári távozókról beszélt. 

George F. Hemingway Emiliano Bonazzoli Budapest Honvéd Bobál Gergely Arturo Lupoli

Videó: a honvédos Zolika és a Juve-csatár közös befejezése

2014-04-08 16:35:14

Íveljétek fel csak Zolinak, majd ő megoldja! – mostanában így kiáltanak be a pályára a Budapest Honvéd szurkolói a labdarúgó NB I-ben. Szó sincs új igazolásról, de hogy pontosan miről is beszélünk, és hogy milyen szerepük van az erőcsatároknak a ligában, kiderül az NSO Tv videójából.

videó NSO Tv Kemenes Szabolcs Futács Márkó Emiliano Bonazzoli Budapest Honvéd

Honvéd: Bonazzoli hiányérzete; Rossi a fájó pontról

2014-03-28 09:21:09

A Mezőkövesd–Honvéd mérkőzéssel (19 óra, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) veszi kezdetét a labdarúgó NB I 22. fordulója. Emiliano Bonazzoli ugyan még nem szerzett gólt tavasszal a fővárosiaknál, de úgy érzi, meccsről meccsre jobban megy neki a játék. Marco Rossi nehéz találkozóra számít Véber György csapata ellen.

NB I Marco Rossi Honvéd Emiliano Bonazzoli

Fradi-edző így még nem kezdett; veterán olasz oktatja az NB I-et

2014-03-24 14:50:50

Thomas Doll az első vezetőedző, aki négy nyeretlen meccsel kezdett a Ferencváros élén. Tisza Tiboré a második legkésőbb született gól ebben a szezonban, az idén már 14 cserejátékos talált a kapuba, Emiliano Bonazzoli a hét légiósa – legek és érdekességek a labdarúgó NB I 21. fordulóját követően.  

Thomas Doll NB I 21. forduló NB I Emiliano Bonazzoli

Videó: Bonazzolival feljavult a Honvéd játéka

2014-03-22 21:33:57

Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 21. fordulójában a Budapest Honvéd hazai pályán 1–0-ra legyőzte a tabella utolsó helyén álló Kaposvárt. Íme, a találkozó összefoglalója!

videó NB I Kaposvár Emiliano Bonazzoli Budapest Honvéd

Videó: nyert a Honvéd - az alázatos Bonazzoli új kihívása

2014-02-27 23:16:25

Hivatalosan is bemutatták a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd legújabb igazolásait, illetve a Magyar Futball Akadémiáról a felnőttcsapathoz felkerülő fiatalokat. Emiliano Bonazzoli és Arturo Lupoli személyében ismét európai szinten is ismert játékosokkal erősítette meg a keretét. A változás már most érezhető a kispestieknél. Az NSO Tv riportja.

videó NB I Kemenes Szabolcs Emiliano Bonazzoli Budapest Honvéd

Honvéd: a kispesti csapatnál nincs kitűzött cél

2014-02-27 18:00:47

Nincs bajnoki helyezésre vonatkozó kitűzött cél a Budapest Honvédnál, ahogy Marco Rossi vezetőedző fogalmazott a labdarúgóklub csütörtöki sajtótájékoztatóján, csak a következő mérkőzésre koncentrálnak, s arra mindig úgy készülnek, mintha az a Bajnokok Ligája döntője lenne.

NB I Marco Rossi Honvéd Emiliano Bonazzoli

Honvéd: Bonazzoli a nagy ajánlatról és a maradásról

2014-02-06 10:35:53

Emiliano Bonazzoli a következő szezon végéig is maradhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd játékosa. A klub Facebook-oldalának beszámolójából kiderül, hogy a korábbi olasz válogatott csatárnak volt ajánlata többek között a Serie B-ből is.

NB I Honvéd Emiliano Bonazzoli

Felkészülés: Bonazzoli kapufát lőtt, nyert a Honvéd

2014-01-25 16:11:03

A Bp. Honvéd felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Szolnokot. Az egyetlen gólt Daru Bence szerezte még a találkozó első félidejében. A találkozó második félidejében a Honvéd téli szerzeménye, Emiliano Bonazzoli is beállt, és kapufát lőtt.

felkészülés Emiliano Bonazzoli Budapest Honvéd

Toni és Totti példája vezérli a Honvéd új igazolását

2014-01-19 10:44:20

A Budapest Honvéd új igazolása, az olasz Emiliano Bonazzoli óriás termetével és Serie A-s rutinjával segítheti a kispestieket. A csatárt még Marco Rossi, a magyar csapat jelenlegi vezetőedzője is „faragta”, szeme előtt pedig Luca Toni és Franceso Totti példája lebeg. Interjú.

NB I Honvéd Emiliano Bonazzoli

Honvéd: Megtisztelő Puskás helyén játszani - Bonazzoli

2014-01-18 09:48:18

Emiliano Bonazzoli, a Bp. Honvéd pénteken szerződtetett olasz válogatott csatára a klub honlapjának adott interjújában elmondta, nagy szerepet játszott a döntésében, hogy az edzője és több játékostársa is a honfitársa. Marco Rossival először akkor találkozott, amikor a vezetőedző is játszott még.

Marco Rossi Honvéd Emiliano Bonazzoli

Videó: a Honvéd új olasz csatárának góljai

2014-01-17 15:48:40

Mint beszámoltunk róla, Emilliano Bonazzoli fél évre aláírt a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédhoz – írja a Tuttomercatoweb, amely egy fotót is mellékel, amin az olasz válogatott csatár szignózza a szezon végéig szóló kontraktusát. A hírt a Honvéd hivatalos honlapján is megerősítette. Tekintse meg a csatárról készült video-összeállítást!

videó Emiliano Bonazzoli Budapest Honvéd

Honvéd: megvan a nagy fogás, Bonazzoli aláírt - hivatalos

2014-01-17 15:25:09

Emilliano Bonazzoli fél évre aláírt a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédhoz – írja a Tuttomercatoweb, amely egy fotót is mellékel, amin az olasz válogatott csatár szignózza a szezon végéig szóló kontraktusát. A hírt a Honvéd hivatalos honlapján is megerősítette.

olasz átigazolás nemzetközi átigazolás magyar átigazolás Honvéd Emiliano Bonazzoli

Honvéd: Bonazzoli másfél évre írhat alá - Cordella

2014-01-14 14:51:41

Mint arról beszámoltunk, a Bp. Honvéddal kezdte meg a téli felkészülést az egyszeres olasz válogatott, nagyon rutinos Emiliano Bonazzoli. A 35. születésnapját a jövő héten ünneplő csatárnak Japánból is van ajánlata, de már a héten a Honvédé lehet, másfél évre írhat alá – ezt Fabio Cordella nemzetközi igazgató mondta el a Tuttomercatoweb.com-nak.

magyar átigazolás NB I Fabio Cordella Emiliano Bonazzoli Budapest Honvéd