Találatok a Dragóner Attila címkére

Találatok száma: 45

ZTE: Dragóner Attila nézőszám-emelkedésre számít

2022-07-28 08:28:10

Ricardo Moniz vezetőedző szerződtetésével párhuzamosan jelentős fiatalításba is kezdett a zalai egyesület vezérkara.

labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE NB I Dragóner Attila

ZTE: a korábbi válogatott csatár fiát szerződtették Győrből

2022-06-21 15:56:42

A ZTE szerződtette Klausz Milánt, az ETO FC Győr U17-es válogatott támadóját – számolt be róla a zalaegerszegi labdarúgóklub a hivatalos honlapján.

magyar átigazolás labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE NB I Klausz Milán

NB I: Lehiggadtam az elmúlt években – Dragóner Attila

2022-05-06 09:03:49

Dragóner Attila a ZTE FC új sportigazgatójaként olyan edzőt keres a következő idényre, aki bátran beveti a fiatal játékosokat.

ZTE NB I Dragóner Attila

ZTE: Dragóner lesz a sportigazgató – hivatalos

2022-05-02 17:58:47

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg a hivatalos oldalán jelentette be, hogy június 1-től a jelenleg még a Soroksár kötelékébe tartozó Dragóner Attila lesz a klub sportigazgatója.

labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Soroksár NB I Dragóner Attila

NS-klub: Dragóner Fischer Pál 200. bajnokiján debütált az élvonalban

2022-04-13 09:14:00

Bár Dragóner Attila Honvéd-nevelés, kizárólag a klub utánpótlásában és tartalékcsapatában lépett pályára. Az ifjúsági együttesben mások mellett Bárányos Zsolttal, Horváth Ferenccel, Mátyus Jánossal, Szamosi Tamással, Tóth Andrással és Tóth Mihállyal is együtt futballozott, majd 1994 elején a klub kölcsönadta.

NS-klub Dragóner Attila

FTC: Dragóner Attila kisebbik fia olasz élvonalbeli klubhoz igazolt

2021-09-04 15:24:24

Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Empoli hivatalos oldalán jelentette be, hogy U19-es csapatában folytatja pályafutását a Ferencváros kötelékébe tartozó Dragóner Áron.

olasz labdarúgás olasz foci olasz bajnokság nemzetközi átigazolás magyar átigazolás labdarúgás

FTC: „Nem lehet elégszer megnézni” – Dragóner nem felejti a derbin fejelt győztes gólt

2021-03-02 19:56:49

A Kispest Honvédban kezdett el focizni, de a Ferencvárosban futott be emlékezetes karriert, s jelenleg a Soroksár SC ügyvezető igazgatója. Ha még nem találták volna ki, Dragóner Attiláról van szó, aki sok mindenről mesélt nekünk: többek közt a nagypapájáról, akinek köszönhetően vágya lett az FTC-ben játszani, az újpesti megkeresésről, arról, amikor Horváth Ferenccel ugyanabban a zakóban vettek át egy díjat, az első emlékeiről a ferencvárosi öltözőből és a derbin szerzett győztes fejes góljáról. Ha arra is kíváncsi, mit csinál Dragóner a szabadidejében vagy éppen hogyan képzeli el sportvezetői pályafutását 5 év múlva, keresse a Nemzeti Sport pénteki számának Sportkrém című mellékletét!

videó labdarúgó NB II labdarúgó NB I Sportkrém Soroksár NSO Tv

Videó: „és egy óriási gól” – amikor félfordulatból lőtt a ferencvárosi ász

2020-10-05 10:36:42

A héten ismét válogatott labdarúgó-mérkőzéseket rendeznek, így videós múltidéző sorozatunkban visszatérünk a Nemzeti Sport 20 év ászai olvasói szavazásán megválasztott álomcsapat tagjaihoz. A napokban újra felidézzük egy-egy emlékezetes mérkőzésüket, góljukat. Most jöjjön a középhátvéd Dragóner Attila, aki a fejes gólok mestere volt, de az FTC-ben egyszer a lába is elsült...

magyar válogatott magyar válogatott Ferencváros FTC Dragóner Attila 20 év ászai

20 év ászai: Dárdai, Gera, Lipcsei, más? Ki a legjobb középső középpályás?

2020-08-09 23:44:23

Olvasóink segítségével keressük a 2000-es évek legjobbjait, vagyis azokat, akik meghatározó szerepet játszottak a XXI. század magyar labdarúgásában, és teljesítményükkel letették névjegyüket a harmadik évezred kezdetén. Szavazzanak! A kapusok között Király Gábort választották meg olvasóink a legjobbnak, a jobbhátvédeknél Bodnár László nyert, a belső védők közül Juhász Roland mellett Dragóner Attila került be a csapatba, a balhátvédektől pedig Lőw Zsolt jutott be.

Varga József Vadócz Krisztián Tőzsér Dániel Nagy Ádám Lőw Zsolt Lipcsei Péter

20 év ászai: Korhuttól Vanczákig – ki a legjobb balhátvéd?

2020-08-06 22:34:08

Olvasóink segítségével keressük a 2000-es évek legjobbjait, vagyis azokat, akik meghatározó szerepet játszottak a XXI. század magyar labdarúgásában, és teljesítményükkel letették névjegyüket a harmadik évezred kezdetén. Szavazzanak! A kapusok között Király Gábort választották meg olvasóink a legjobbnak, a jobbhátvédeknél Bodnár László nyert, a belső védők közül pedig Juhász Roland mellett Dragóner Attila került be a csapatba.

Vanczák Vilmos Mátyus János Lőw Zsolt Leandro Korhut Mihály Király Gábor

20 év ászai: Dragónertől Urbánig – kik a legjobb belső védők?

2020-08-04 09:54:04

Olvasóink segítségével keressük a 2000-es évek legjobbjait, vagyis azokat, akik meghatározó szerepet játszottak a XXI. század magyar labdarúgásában, és teljesítményükkel letették névjegyüket a harmadik évezred kezdetén. Szavazzanak! A kapusok között Király Gábort választották meg olvasóink a legjobbnak, a jobbhátvédeknél Bodnár László nyert.

Éger László Urbán Flórián Sebők Vilmos Kádár Tamás Kuttor Attila Korcsmár Zsolt

Dzsudzsák és a római kaland; Polski Fiat után börtön a magyar ásznak

2020-06-26 08:50:36

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. LASSAN-LASSAN A VÉGÉRE ÉRŐ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

majdnem-transzferek Vác Tottenham Sir Alex Ferguson Sevilla Sallai Sándor

NB II: „A soroksári labdarúgás legnehezebb időszaka következik”

2020-05-18 14:10:41

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Videointerjút adott a Soroksár honlapjának Dragóner Attila, a labdarúgó NB II-ben szereplő klub ügyvezetője. A sportszakember hangsúlyozta, hogy a soroksári labdarúgás legnehezebb időszaka következik most, de előremenekülnek, és partnereik, támogatóik segítségével igyekeznek úrrá lenni a gondokon. Az még nem tisztázott, hogy mekkora költségvetésből gazdálkodnak majd a jövőben, de a klub filozófiájából nem engednek, illetve a támadófutballról sem mondanak le.

labdarúgó NB II Soroksár NB II Dragóner Attila

NB II: „Bognár nyilatkozata nem volt etikus” – Dragóner reagált

2017-05-22 13:57:36

Dragóner Attila, a labdarúgó NB II-ben a feljutásért küzdő Soroksár ügyvezető igazgatója nyílt levélben reagált Bognár György nyilatkozatára, amelyet a Budaörs vezetőedzője a két csapat vasárnapi bajnoki mérkőzése után adott. A másodosztályú bajnokság 36. fordulójában rendezett találkozó a budaörsiek 4–2-es sikerét hozta.

Soroksár NB II Dragóner Attila Budaörs Bognár György

NB II: Dragóner átveszi új posztját, úgy érzi, készen áll

2017-03-28 17:10:19

Mint arról korábban beszámoltunk, Szűcs Mihály – szerződése lejártával – március 31-én távozik posztjáról, s szombattól hivatalosan is Dragóner Attila lesz a labdarúgó NB II második helyén álló Soroksár ügyvezető igazgatója.

Soroksár NB II Dragóner Attila

NB II: Dragóner Attila a soroksári sportigazgató – hivatalos

2017-02-14 17:55:11

Beigazolódott a Nemzeti Sport Online információja, mely szerint Dragóner Attila váltja a március 31-ével leköszönő Szűcs Mihályt az NB II-es Soroksár élén.

labdarúgó NB II Soroksár Ferencváros Dragóner Attila

NB II: Dragóner Attila lesz a Soroksár új klubigazgatója

2017-01-25 16:41:04

A Nemzeti Sport Online információi szerint az eddig a Ferencváros utánpótlás-menedzsereként dolgozó Dragóner Attila lesz a március 31-jével leköszönő Szűcs Mihály utódja az NB II-es Soroksár klubigazgatói székében.

Szűcs Mihály Soroksár NB II Ferencváros Dragóner Attila

NB II: Dragóner Attila fiával erősíthet a Szpari

2016-07-01 12:37:35

A labdarúgó NB II-be feljutó Nyíregyháza Spartacus a csapat hivatalos honlapján számolt be a távozókról és lehetséges érkezőkről.

labdarúgó NB II Szpari Nyíregyháza Spartacus Dragóner Filip Dragóner Attila

FTC: Dragóner fia profi szerződést kapott a klubtól

2015-07-08 13:17:21

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján bejelentette, hogy profi szerződést kötött saját nevelésű játékosával, Dragóner Filippel.

NB I Fradi Ferencváros FTC Dragóner Filip Dragóner Attila