Találatok a Danilo Petrucci címkére

Találatok száma: 13

MotoGP: versenyben és háborúban tényleg nincs barátság

2020-10-18 10:26:23

Az Aragóniai Nagydíj időmérője nem csak nyomokban tartalmazott feszültséget. Az Espargaró testvérek Álex Márquez miatt reklamálnak, a Ducatinál pedig a gyári csapatban puskaporos a helyzet a két barát, Andrea Dovizioso és Danilo Petrucci között.

Álex Márquez Pol Espargaró MotoGP Danilo Petrucci Andrea Dovizioso Aleix Espargaró

MotoGP: Danilo Petrucci nyerte a váratlan esős versenyt

2020-10-11 15:29:16

Pont olyan váratlan és drámai volt a MotoGP-sek mai Francia Nagydíja, mint amilyen az egész 2020-as év és szezon. Három perccel a felvezető kör előtt esni kezdett az eső, így elhalasztották a rajtot. A cseppekből zivatar lett, ami eléggé feláztatta a pályát ahhoz, hogy esős versenynek nyilvánítsák a futamot. És ez még csak a meglepetések és váratlan történések kezdete volt.

MotoGP Danilo Petrucci

MotoGP: hiba a pályán, háború a Twitteren

2020-08-16 09:38:44

Vasárnap reggel napsütés fogadta a versenyzőket a Red Bull Ringen, de az előrejelzések épp a MotoGP rajtjának idejére nagy esőt jeleznek. Mintha nem lenne már elég izgalmas az idei szezon, ez megint megkeverheti a lapokat.

MotoGP Danilo Petrucci Andrea Dovizioso Aleix Espargaró

MotoGP: Danilo Petrucci KTM motoron folytatja – hivatalos

2020-06-25 18:48:10

Pol Espargaró közeledése a HRC-hez új helyzet elé állította az osztrák gyárat, hiszen találniuk kellett valakit a tapasztalt spanyol helyére. Danilo Petrucci neve hamar felkerült az esélyesek listájára, olyannyira, hogy az olasz és menedzsere múlt hét szerdán Ausztriába látogatott. A mai napon bejelentették, hogy Petrux valóban a KTM-nél folytatja, azonban annak szatellit alakulatában, a Tech3-nál.

motorsport Tech3 MotoGP KTM Danilo Petrucci

MotoGP: „Nem tudom, Márqueznek miért volt száraz a pálya”

2019-08-04 10:34:48

Miközben a többség a pechben, az időzítésben, a rossz stratégiában vagy a felesleges kockázatvállalás elkerülésében keresi a választ, addig Danilo Petrucci a maga váratlan és remek humorával, a címben olvasható költői kérdéssel reagálta le Marc Márquez teljesítményét, amit a Cseh Nagydíj időmérőjén mutatott be.

MotoGP Marc Márquez Danilo Petrucci

Két kerékkel kevesebb, valahol mégis több az F1-nél

2019-06-28 13:36:52

A Formula–1 rengeteg kritikát kap az unalmas nagydíjak, az évek óta tökéletesen kiszámítható erőviszonyok és a meglepetésfaktor eltűnése miatt, sokan el is fordultak/fordulnak a sportágtól. Vannak, akik a MotoGP-t hozzák fel ellenpéldaként, mert bár Marc Márquez hasonló dominanciára tett szert, mint az F1-ben Lewis Hamilton, legalább a futamok változatosak. A Ducatit támogató Mission Winnow projekt révén ott lehettünk a MotoGP Katalán Nagydíján, és lehetőségünk nyílt rá, hogy összehasonlítsuk a két versenysorozatot.

hosszabbítás MotoGP Marc Márquez Lewis Hamilton F1 Ducati

MotoGP: hatalmas bukások; Rossi csapata a főszponzoráért aggódhat

2019-06-28 22:48:37

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Jorge Lorenzo számára már az első szabadedzésen véget ért a Holland Nagydíj. A spanyolnál először a háti hatos csigolyája törését állapították meg, de később kiderült, hogy a nyolcas csigolya is megsérült. Szerencsére neurológiai sérülés nincs, de így is legkorábban a brnói futamon ülhet ismét motorra.

gyorsaságimotoros-vb Valentino Rossi MotoGP Jorge Lorenzo Danilo Petrucci

MotoGP: Lorenzo és Márquez bukott, Vinales az élen a teszten

2019-06-17 20:59:13

A szokásos hétfői teszttel folytatódott a program a barcelonai pályán. Vannak versenyzők, akik nem rajonganak ezekért az extra pályán töltött napokért, de a többség mégis fontosnak tartja, pláne, ha van mit tesztelni. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a nagyok közül a Ducati, a Honda és a Suzuki is kimaxolta a mai napot, míg a Yamahánál új alkatrészek híján inkább a beállításokra koncentráltak. Maverick Vinales valószínűleg kimotorozta magából tegnapi csalódottságát és dühét, hiszen nemcsak a legszorgalmasabb volt 98 teljesített körrel, de a nap végén a leggyorsabb kört is behúzta.

MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez Jorge Lorenzo Danilo Petrucci Andrea Dovizioso

MotoGP: olasz győztes Olaszországban – rá senki sem számított!

2019-06-02 14:59:10

Danilo Petrucci nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíját, így karrierje során először nyert MotoGP-futamot!

MotoGP Moto3 Moto2 Marc Márquez Danilo Petrucci Andrea Dovizioso

MotoGP: Márquez újabb csodapole-ja; ki lesz a gumivarázsló?

2018-07-15 09:42:38

A nem Mark Márquez drukkereknek rossz lehet ezt olvasni, de amit ez a 25 éves srác művel napjaink MotoGP-jében, arról tényleg csak szuperlatívuszokban lehet szólni. A regnáló világbajnok természetesen  a Német Nagydíj szombatján sem hazudtolta meg önmagát.

motorsport gyorsaságimotoros-vb MotoGP Marc Márguez Danilo Petrucci

MotoGP: „Te senki sem vagy, hogy megmondd nekem, mit kell csinálnom!”

2018-04-11 13:18:49

Nem csillapodnak a kedélyek a múlt hétvégi Argentin Nagydíj körül. Bármilyen meglepő is a címet látva, ezúttal nem a Márquez–Rossi csata újabb állomására érkeztünk el. Ezúttal Aleix Espargaró áll a történet középpontjában. Közben pedig az is kiderült, hogy Dani Pedrosa nem úszta meg sérülés nélkül az esést.

MotoGP Danilo Petrucci Dani Pedrosa Aleix Espargaró

MotoGP: „Két problémám mindig akad, Dovizioso és Márquez”

2017-10-15 13:00:34

A gyorsaságimotoros-vb Japán Nagydíjáról már beszámoltunk, most lássuk, hogyan értékelték a versenyt a királykategória dobogósai.

MotoGP Marc Márquez Danilo Petrucci Andrea Dovizioso

MotoGP: az utolsó percben hódította el a pole-t Zarco

2017-10-14 09:03:16

Johann Zarco indulhat az első rajtkockából holnap Motegiben, a gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) Japán Nagydíján. A franciát Danilo Petrucci és a címvédő Marc Márquez követi az első sorban.

MotoGP Motegi Marc Márquez Johann Zarco Japán Danilo Petrucci