Találatok a Cosimo Inguscio címkére

Találatok száma: 8

Válogatott: Gera irányít a szerbek ellen, Szalai Ádám kidőlt

2020-11-15 11:04:50

Fontos hírekről számolt be a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos Twitter-oldalán: Cosimo Inguscio pályaedző pozitív koronavírustesztje miatt azonnal távozott a telki edzőközpontból, így a Szerbia elleni vasárnapi Nemzetek Ligája-mérkőzésen Gera Zoltán irányítja válogatottunkat. Szalai Ádám térdsérülést szenvedett, ezért sem a szerbek, sem a törökök ellen nem játszhat.

magyar válogatott koronavírus Szerbia Szalai Ádám Nemzetek Ligája NL

Szív, tudás, katarzis: a válogatottnak volt még két nagy dobása!

2020-11-13 11:32:04

Katarzissal zárult a magyar válogatott Eb-kvalifikációs kalandja: az Izland elleni pótselejtezőn a 87. percben még 0–1-et mutatott az eredményjelző, a 92.-ben 2–1-et, Loic Nego egyenlítő és Szoboszlai Dominik győztes gólja kijuttatta a célul kitűzött, 2021-re halasztott kontinenstornára Marco Rossi együttesét. Kellett a szerencse is, ám sosem állt volna a válogatott mellé Fortuna, ha nincs szív, akarat – és az a fejlődési ív, amelyet Rossi kapitánysága alatt bejárt a nemzeti csapat.

pótselejtező magyar válogatott izlandi válogatott foci Eb 2020 Szoboszlai Dominik Marco Rossi

Válogatott: „Marco Rossi nagyon jó edző!”

2019-09-08 14:07:06

Marco Rossi örökös segítője a magyarok kedvességéről, a bizonyítási vágyról az őszinte kapcsolat fontosságáról és a megbízott kapitányként megélt pillanatokról is beszélt a Nemzeti Sportnak a nagy meccs előtt.

magyar válogatott Marco Rossi Eb-selejtező Eb 2020 Cosimo Inguscio

Orbán és Szalai góljával megvertük az észteket

2018-11-15 19:48:50

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán Willi Orbán és Szalai Ádám fejesével 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligája C-divíziója 2. csoportjának 5. fordulójában.

észt válogatott Észtország onlive! magyar válogatott közvetítés Willi Orbán

Válogatott: a nyugodtság jegyében – interjú Cosimo Inguscióval

2018-11-15 09:47:53

Ez a meccs más lesz, mint a legutóbbi kétszáz: Marco Rossi eltiltása miatt segítője irányíthat, a megbízott kapitány természetesen győzelmet remél az észtek ellen – is.

magyar válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Cosimo Inguscio

Válogatott: ha kezd, Dzsudzsák lesz a kapitány; nem lesz más ez a meccs sem – Inguscio

2018-11-14 15:19:36

Ötödik mérkőzésén a válogatott élén csupán a lelátóról szurkolhat Marco Rossi szövetségi kapitány. Hiányában másodedzője, Cosimo Inguscio irányít a kispadtól, az olasz szakember szerint azonban ettől még nem változhat meg a játék képe. A csapat felkészült, így Rossi ideiglenes hiánya nem jelent hátrányt, s ő maga sem izgul jobban, mint az eddigi mérkőzésein a válogatott másodedzőjeként.

Észtország magyar-észt Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország Cosimo Inguscio

Jó zsaru a kispadnál – ő dirigál Marco Rossi helyett

2018-11-14 10:51:08

Bemutatjuk az észtek ellen dirigáló „pótkapitányt”, a Marco Rossival hat éve együtt dolgozó Cosimo Ingusciót, aki kilencven perc erejéig kibújik a mindenki által kedvelt másodedző szerepéből.

magyar válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Cosimo Inguscio

Válogatott: megvan, ki helyettesíti a válogatott élén az eltiltott Rossit

2018-11-12 16:09:51

A Magyar Labdarúgó-szövetség közölte, hogy az Észtország elleni mérkőzésen eltiltását töltő Marco Rossi szövetségi kapitány helyett állandó segítője, Cosimo Inguscio irányítja majd a válogatottat a kispadról.

magyar válogatott Cosimo Inguscio