Találatok a Brad Marchand címkére

Találatok száma: 5

NHL: hárommeccses eltiltás lábsöprésért – videó

2021-11-30 15:47:41

Hátulról történő lábsöprésért három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Brad Marchand, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Boston Bruins sztárja – írja az MTI.

NHL Brad Marchand

NHL: a New Jersey legyőzésével rájátszásban a Boston Bruins

2021-05-04 09:39:38

A Boston Bruins 3–0-ra nyert a New Jersey Devils vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel sorozatban ötödször bejutott a rájátszásba.

jégkorong Winnipeg Jets Washington Capitals Vegas Golden Knights Vancouver Canucks Toronto Maple Leafs

NHL: ritkán látni ilyen hibát, el is ment rajta a meccs – videó

2020-01-14 07:51:52

Ledolgozta háromgólos hátrányát a Philadelphia Flyers, majd szétlövésben le is győzte a Boston Bruinst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján. A hazai sikerhez az is kellett, hogy Brad Marchand ritka hibát kövessen el a szétlövés utolsó körében: a bostoniak rutinos játékosa egyszerűen elkorcsolyázott a kezdő pontra letett korong felett – de pechjére hozzáért.

Philadelphia Flyers NHL Brad Marchand Boston Bruins

CR az edzőközpontban riogatott, a legbizarrabb jelmez Howardé

2019-10-31 19:17:43

Október 31-e halloween napja, ezen a napon sokan különféle jelmezekbe öltöznek, a gyerekek pedig bevetik a „trick or treat”, vagyis „csokit vagy csínyt” néven elhíresült szokást. Természetesen a sportolók közül is sokan ünnepelnek, így körbenéztünk a közösségi médiában, ki hogyan töltötte a hónap utolsó napját.

halloween Wayne Rooney Tom Brady Stephen Curry Sergio Pérez Russell Wilson

Videó: gyönyörű gólt ütött Marchand, a bostoni „medve"

2013-02-01 09:38:25

Bár a Buffalo Sabres 7–4-re legyőzte a hazai pályán játszó Boston Bruinst az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL), a meccs legszebb gólját a Medvék egyik játékosa, Brad Marchand szerezte egy remek egyéni akció végén.

videó Buffalo Sabres Brad Marchand Boston Bruins