Találatok a Bozóky Imre címkére

Találatok száma: 8

Labdarúgás: polgármesterré választották a korábbi MLSZ-elnököt

2022-06-26 21:15:44

A korábbi MLSZ-elnök és labdarúgó-játékvezető, Bozóky Imre lett a Bács-Kiskun megyei Izsák város polgármestere, miután a vasárnap rendezett időközi választáson az érvényes szavazatot leadók 68.21%-a mellette tette le a voksát.

MLSZ Bozóky Imre

Politika: polgármester-választáson indul a korábbi MLSZ-elnök

2022-06-23 11:04:03

Indul vasárnap Izsák város időközi polgármester-választásán Bozóky Imre korábbi MLSZ-elnök, labdarúgó-játékvezető, aki partjelzőként részt vett Puhl Sándor stábjában az 1997-es Bajnokok Ligája-döntőn is.

választás MLSZ Bozóky Imre

Gyász: Soha nem lehetek elég hálás Szepesinek – Nyilasi Tibor

2018-07-25 12:02:38

Göröcs János nagy tudású, művelt emberként emlékezett vissza Szepesi Györgyre, a 96 éves korában szerdára virradóra elhunyt sportriporterre. Nyilasi Tibor sokat köszönhetett neki, mert korai visszavonulása után ő terelte vissza a futballpályára. Dunai Antal őrzi azt a rádióinterjút, amelyet a 300. NB I-es meccse után Szombathelyen készített vele a legendás rádiós. Összeállításunkban megszólal Balczó András, Bozóky Imre, Bölöni László, Fenyvesi Máté, Gedó György, Hajdú B. István, Magyar Zoltán, Németh Miklós és Schmitt Pál is.

halál gyász Szepesi György Schmitt Pál Nyilasi Tibor Magyar Zoltán

Válogatott: nem kell kapkodni kapitánykérdésben – véli a volt MLSZ-elnök

2017-10-16 21:21:36

A korábbi MLSZ-elnök, Bozóky Imre szerint nem kell kapkodnia az MLSZ-nek a szövetségi kapitánnyal kapcsolatos döntéssel, mert egy év múlva lesz újra tétmeccse a válogatottnak. A különbség az általa vezetett és a mostani MLSZ között szerinte az, hogy neki négy évig ellenszélben kellett dolgoznia; másfél milliárd forintnyi szponzorpénzből kellett gazdálkodni, most viszont a taóval együtt 40 milliárdnál több áll rendelkezésre. Ezekről a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt.

magyar válogatott MLSZ Bozóky Imre Bernd Storck

Bozóky: Pintéréhez hasonló összetartás Európában csak Máltán van

2014-01-16 12:52:45

Sportdiplomáciai kudarc, amelyben főleg a magyar futball valódi arca, a viszálykodás miatti gyengeség jelenik meg – így kommentálta az egykori partjelző és MLSZ-elnök Bozóky Imre Kassai Viktor kimaradását a brazíliai világbajnokság játékvezetői keretéből. Bozóky a Digi Sport Reggeli Start című műsorában valódi összefogást sürgetett, hogy Kassai visszakerülhessen a világelitbe. A korábbi MLSZ-elnök Pintér Attila összetartásairól azt mondta: ilyen Európában csak Máltán van.

magyar válogatott játékvezetés Pintér Attila Kassai Viktor Bozóky Imre

Grosics Akadémia: Varga Zoltán és Bozóky a vezetésben

2009-05-28 04:00:41

Varga Zoltán olimpiai bajnok labdarúgó és Bozóky Imre volt MLSZ-elnök is helyet kapott a múlt csütörtökön Gyulán létrehozott Grosics Gyula Labdarúgó Akadémia vezetésében – derült ki az intézmény megalakulása alkalmából tartott csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatón.

Grosics_Gyula Varga Zoltán Bozóky Imre

Kecskemét: Bozóky Imre volt MLSZ-elnök a KTE alkalmazásában

2008-12-06 04:00:34

Bozóky Imre korábbi MLSZ-elnök felel a jövőben a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE kommunikációjáért, illetve a klub kapcsolatrendszerének kiépítéséért.

KTE Bozóky Imre

Bozóky szerint Kisteleki alaptalanul járatta le, ezért pert indít

2007-07-16 00:00:11

Bozóky Imre a személyiségi jogainak megsértése címén polgári pert indít a Magyar Labdarúgó-szövetség jelenlegi elnöke, Kisteleki István ellen, mert véleménye szerint utódja alaptalanul járatta le. Az MLSZ korábbi első számú vezetője ezt csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hivatalos iratokkal is bizonyítani kívánta igazát.

Kisteleki_István Magyar Labdarúgó Szövetség