Találatok a Bobby Robson címkére

Találatok száma: 9

PL: még egy év! – Hosszabbított a menedzserek rekordere

2020-03-06 12:28:41

Egy évvel meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését Roy Hodgson, az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace menedzsere – számolt be a londoni klub hivatalos honlapja.

angol labdarúgás Roy Hodgson Crystal Palace Bobby Robson

A Milan nászutat ígért Sztáninak, a magyar edző aranylabdást rejtett el

2019-09-08 21:14:46

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

majdnem-transzferek Sztáni István Sylvain Wiltord Standard Liege Sir Bobby Robson Robert Pires

Videó: Mourinho kőkemény élete a Barca-edző tolmácsaként

2015-06-07 17:16:33

Nem lehetett könnyű Bobby Robson tolmácsaként dolgozni José Mourinhónak. A világhírű angol tréner, aki az 1996–1997-es szezonban edzette a katalánokat, általában a portugállal az oldalán jelent meg a sajtótájékoztatókon. Előfordult, hogy Robson több nyelvet is kevert egy-egy válaszában, de Mourinho faarccal tette a dolgát...

videó José Mourinho Bobby Robson Barcelona

Öt exkapitány csatája a Premier League-ben

2012-07-11 03:41:19

A múltjához – és hazája bajnokságának színvonalához – méltó nagy eredményre az angol válogatott nagyon hosszú idő óta (hiába) vár. Az ezredforduló után jutott el odáig a helyi szövetség (FA), hogy korábban elképzelhetetlen módon külföldi kapitányt kért fel, így aztán a legutóbbi három vb-n már nem szigetországi tréner irányította a nemzeti együttest: legutóbb az olasz Fabio Capello, előtte kétszer pedig az „első fecske", a svéd Sven-Göran Eriksson. Az őket megelőző öt – még angol – elődjük útjai érdekesen keresztezték egymást, amikor tíz éve mind a PL-ben irányíthattak egy-egy gárdát. Ezt a ritka „jelenséget" járjuk most körül, különös tekintettel a legváratlanabb csatlakozóra.

sportnaptár angol válogatott Terry Venables Premier League Leeds Kevin Keegan

Sir Bobby Robson, az ízig-vérig úriember

2011-07-30 23:19:35

Két éve ezen a napon durhami otthonában – utolsó óráit békésen, családja körében töltve – elhunyt Sir Bobby Robson, az angol válogatott korábbi játékosa és szövetségi kapitánya, aki edzőként négy különböző ország klubcsapatával is nyert legalább egy jelentős trófeát. A 76 esztendős, világszerte népszerű sportembert a rák legyőzte végül.

szövetségi kapitány sportnaptár edzősors angol válogatott Ipswich Bobby Robson

Portói válság: na, jöjjön hát az a Mourinho!

2011-01-21 02:47:40

José Mourinhóról szóló beszámolókból régóta nem szenved hiányt a média. Igazából a grandiozitásra hozzá hasonlóan hajlamos Chelsea-nél lett belőle különlegesség, előtte a legtöbben legfeljebb csak a Portónál töltött utolsó időszakában figyeltek rá fel, hiszen csapatával váratlanul megnyerte a BL-t. Amikor bő két évvel korábban odakerült, még nem volt hírneve: játékosként soha, edzőként pedig csupán pár hónapig (a Benficánál) állt reflektorfényben. Kilenc éve e napon mondott le az elődje a kék-fehéreknél, hogy a későbbi Special One rákanyarodhasson az őt hamarosan magasba repítő kifutópályára.

sportnaptár portugál bajnokság labdarúgás José Mourinho FC Porto Bobby Robson

Shearerék és a BL-rekorder mentőhadjárat

2010-11-13 08:40:22

A Bajnokok Ligája csoportküzdelmei során nem szokás három vereséggel továbbjutni. Akadt ugyan rá példa, de kevés – olyanra viszont mindmáig csak egy, hogy egy csapat ennyire gyatrán rajtoljon, a visszavágók köre után mégis ünnepelhetett, miközben az őt elsőre legyőző riválisok kétharmada hoppon maradt... A Newcastle a BL történetének csak epizódszereplője, erre az egyedülálló bravúrra viszont büszkén emlékezhetett abban a sanyarú egy évben is, amikor nemrég alászállt az angol másodosztályba. A nyolc esztendővel ezelőtti tündérmese végét amúgy siettette, amikor a hős Bellamy utóbb összeakadt egy másik nehézfiúval, a Zidane elleni viselkedését begyakorló Materazzival.

sportnaptár labdarúgás Shearer Newcastle Materazzi Feyenoord

Anglia: Lipcseit a Barcelonába is vitte volna magával Robson

2009-07-31 14:42:17

Nagy megtiszteltetés érte Lipcsei Pétert 1995-ben, hiszen egy éven át a világ egyik legelismertebb szakemberével, Bobby Robsonnal dolgozhatott együtt az FC Portónál. Nem csoda, hogy meghatottan beszél egykori mesteréről.

Bobby Robson Lipcsei_Péter

Egy futball-legendával szegényebben: elhunyt Sir Bobby Robson

2009-07-31 14:08:13

Elhunyt az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bobby Robson. Robson hosszú ideje rákkal küzdött, 76 éves korában érte a halál.

Bobby Robson gyász