Találatok a Arany Gergely címkére

Találatok száma: 15

Jégkorong: „Négy újonccal a sorainkban is felvettük a versenyt a lengyelekkel”

2020-12-18 13:32:57

A magyar jégkorong-válogatott az utolsó másodpercekben kapott góllal vesztett 2–1-re a lengyelek elleni felkészülési mérkőzésen. A csütörtöki meccset Arany Gergely és Garát Zsombor értékelte az NSO Tv-nek. 

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson Lengyelország Garát Zsombor Arany Gergely

Adventi Kalendárium: Arany Gergely és Somogyi Balázs visszavárja a nézőket a jégpályára – videó

2020-12-10 10:04:40

Karácsonyváró meglepetésként a Telekom-csapatok sportolóival együtt válogattunk 2020 legszebb és legemlékezetesebb sportpillanatai közül. Az ünnepekig kinyíló ablakokban olyan felvételeket mutatunk meg, amelyekre jó visszagondolni, vagy amelyeket még egyáltalán nem láttak olvasóink. December 13-án a Ferencváros jégkorongozói, Arany Gergely és Somogyi Balázs üzen a szurkolóknak.

videó jégkorong Somogyi Balázs Fradi Ferencváros FTC

Jégkorong: a Fradi kapusa lett a legjobb, Stipsicznél maradt a vándorkupa – videóval

2020-06-03 15:19:07

A Magyar Jégkorongszövetség – a lehetőségekhez képest – ünnepélyes keretek között átadta az idény legjobbjainak járó elismeréseket. Először vehette át a legjobb kapusnak járó Vedres-kupát az FTC-Telekommal Erste Liga- és magyar bajnoki címet, illetve Magyar Kupa-győzelmet szerző Arany Gergely, míg a legjobb hátvédnek járó vándorkupa Stipsicz Bencénél maradt. Galló Vilmos lett az évad csatára, Hári Jánost választották meg a legtechnikásabb játékosnak.

jégkorong díjátadó az év legjobbjai Stipsicz Bence MJSZ Hári János

Jégkorong: két kapusával is hosszabbított az FTC

2020-05-08 11:10:58

Az FTC jégkorongcsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Arany Gergely és Nagy Kristóf szerződését.

szerződéshosszabbítás Nagy Kristóf Ferencváros FTC jégkorong Arany Gergely

Jégkorong: Papp Kristóf sütivásárlása és a meccskorong

2020-02-08 19:01:30

Hiába játszott fölényben, csak hosszabbításban nyert 3–2-ra a magyar jégkorong-válogatott Románia ellen a nottinghami olimpiai selejtezőn. A mérkőzésen élete első felnőttválogatott gólját szerző Papp Kristóf mellett a passzt adó Sofron István, valamint a győztes találatot lövő Erdély Csanád értékelt az NSO Tv-nek. Mellettük Fodor Szabolcs másodedző, Arany Gergely, Stipsicz Bence és a román válogatott részéről Fodor Csanád is megszólalt a mérkőzés után. 

román jégkorong-válogatott olimpiai előselejtező magyar jégkorong-válogatott Stipsicz Bence Sofron István Papp Kristóf

Jégkorong: Arany kezd Románia ellen, Kóger aligha játszik

2020-02-07 16:40:59

A Nottinghamben zajló olimpiai selejtező szünnapján elkészült a hivatalos csapatfotó, kiderült, hogy Arany Gergely kezd a román válogatott ellen, ugyanakkor a nyitó mérkőzésen megsérülő Kóger Dániel aligha játszik majd.

olimpiai előselejtező magyar jégkorong-válogatott Románia Majoross Gergely Arany Gergely

Jégkorong: Idén karácsonykor is nézzék Kevint! – filmajánló hokisainktól

2019-12-15 14:28:21

A Reszkessetek, betörők! kötelező karácsonykor – vallják válogatott jégkorongozóink. De ha valakinek mégis tele lenne már a hócipője Kevin és a Vizes Banda cicaharcával, akkor hokisainak alternatívát ajánlanak a karácsonyi, tévénézős időszakra. Viszont azt se felejtse el senki, hogy a két ünnep között jégkorongmérkőzések alatt is lehet ropogtatni az ünnepi finomságokat!

magyar jégkorong-válogatott karácsony filmajánló betörők! a komisz Terbócs István

Jégkorong: Ha valaki elront valamit, megfogjuk a vállát, segítjük – Nagy Krisztián

2019-12-13 00:47:17

Ezúttal nem sikerült 0–2-ről fordítania Japán ellen a magyar jégkorong-válogatottnak, pedig bőven akadtak helyzetei a budapesti Hat Nemzet Tornán játszott mérkőzésen. Majoross Barnabás arról beszélt az NSO Tv-nek, hogyan sikerült kihagyniuk Pápa Mártonnal az abszolút ziccert, míg a társak elmondták, ilyenkor igyekeznek a hibázó játékosokat biztatni, nem tesznek nekik szemrehányást. 

magyar jégkorong-válogatott Nagy Krisztián Majoross Barnabás Japán Hat Nemzet Torna Garát Zsombor

Jégkorong: „Borzasztóan tompán kezdtünk, de az edző nyomott egy ébresztőt”

2019-11-09 22:38:44

Óriási hajrával győzte le 3–2-re a japánokat a magyar jégkorong-válogatott a gdanski EIHC-tornán. A mérkőzés után a két gólt szerző Sebők Balázs, a győzelemhez három gólpasszal hozzájáruló Galló Vilmos és magyar részről a találkozó legjobbjának választott Arany Gergely értékelt az NSO Tv-nek. 

magyar jégkorong-válogatott Sebők Balázs Japán Galló Vilmos EIHC-torna Arany Gergely