Találatok a Alex Lynn címkére

Találatok száma: 7

Formula E: hazai siker – Lynn nyert a második londoni versenyen

2021-07-25 15:59:26

Alex Lynn (Mahindra) aratott győzelmet a Formula E londoni versenyhétvégéjének második versenyén. Mögötte Nyck de Vries (Mercedes) és Mitch Evans (Jaguar) zárt.

Pascal Wehrlein Nyck de Vries Formula E Alex Lynn

Formula E: Valencia után ismét győzni tudott Dennis

2021-07-24 16:13:10

A második helyről rajtoló Jake Dennis nyerte meg a Formula E londoni versenyhétvégéjének első futamát. A BMW Andretti versenyzője mögött Nyck de Vries (Mercedes) és a pole pozícióból rajtoló Alex Lynn (Mahindra) látta meg a kockás zászlót. A világbajnoki éllovas Sam Bird már az első körben kénytelen volt feladni a futamot.

Nyck de Vries London Jake Dennis Formula E BMW A Alex Lynn

Formula–E: Mahindra-rajtelsőség a londoni első futamon

2021-07-24 12:37:48

Alex Lynn szerezte meg a pole pozíciót a Formula–E londoni versenyhétvégéjének első időmérőjén. A Mahindra versenyzője mellől Jake Dennis (BMW Andretti), a harmadik helyről Sébastien Buemi (Nissan) vághat neki az első versenynek.

London Formula E Alex Lynn

Formula E: győzelemre váltotta a pole pozícióját az újonc Valenciában

2021-04-25 13:53:29

Formula E-s pályafutása első győzelmét aratta Jake Dennis a valenciai második futamon. A BMW brit versenyzője mellé André Lotterer (Porsche) és Alex Lynn (Mahindra) állhatott fel a dobogóra.

Valencia Jake Dennis Formula E BMW André Lotterer Alex Lynn

Formula E: BMW-rajtelsőség a második időmérőn Valenciában

2021-04-25 10:11:18

Jake Dennis szerezte meg a pole pozíciót a Formula E valenciai versenyhétvégéjének második időmérőjén. A BMW brit versenyzője mögött André Lotterer (Porsche) végzett, aki azonban a szombaton kapott három rajthelyes büntetése miatt csak az ötödik pozícióból vághat neki a viadalnak. Az első rajtsorba így Alex Lynn (Mahindra) lépett elő, a második sorból a NIO párosa vághat neki az idény hatodik futamának.

Valencia Jake Dennis Formula E BMW André Lotterer Alex Lynn

Formula E: üzent a Rijádban nagyot bukó versenyző

2021-03-03 17:07:07

Sérülések nélkül megúszta Alex Lynn a Formula E rijádi idénynyitójának második futamán elszenvedett hatalmas balesetét. A Mahindra brit versenyző a közösségi médiában beszélt az ütközésről és az állapotáról néhány nappal a verseny után.

Rijád Mahindra Formula E Alex Lynn

GP3: az időmérőn szállt el a rákból gyógyult pilóta bajnoki esélye

2014-11-21 16:04:04

A brit Alex Lynn már az abu-dzabi kvalifikáción bebiztosította a Formula­–1 betétsorozatának számító GP3-as sorozat bajnoki címét, miután a pontverseny 2. helyén álló Dean Stoneman nem tudta megszerezni a pole-­hoz járó négy pontot, amivel életben tarthatta volna esélyeit.

GP3 Dean Stoneman Alex Lynn